Fmk Business Radio

Informações:

Sinopsis

Het FMK ProjectAmsterdamResourcesite met Internet Radio & TV programma voor Ondernemers over Online Marketing & Business Succes!

Episodios

 • Het geheim van slanke mensen met Mieke Kosters

  Het geheim van slanke mensen met Mieke Kosters

  12/07/2012 Duración: 40min

  Interview met Mieke Kosters, auteur van het boek het geheim van slanke mensen.Verkoop • Prijs: € 19,95 • Bestseller: sinds juni 2011 in de top–10 op bol.com van best verkochte dieetboeken • Toe aan derde druk (totale oplage: 15.000 exemplaren)Workshops Slankin1dag • 1x in de drie weken een training met +/- 10 deelnemers • maandelijks een nieuwe avondworkshop (van 4 sessies)Website www.hetgeheimvanslankemensen.nl • 2000 bezoeken per week • 30.000 pageviews per week • gemiddelde tijd op de site: 3:51 • Inspiratie-mail (e-nieuwsbrief sinds maart 2012) met nu al 3.000 abonnees Facebook/Twitter • Meer dan 3500 fans op www.facebook.com/afvallen • Ruim 1000 volgers op Twitter: @MiekeKosters • Elke twee weken start er een nieuwe (gratis) workshop op Facebook met 25 deelnemers. Na opening van de inschrijving zitten ze na een paar minuten vol.

 • Verkoop je kennis op het internet met Michel Penterman

  Verkoop je kennis op het internet met Michel Penterman

  13/06/2012 Duración: 56min

  Mijn naam is Michel Penterman. Op mijn 26e richtte ik samen met 2 partners The Beach in Aalsmeer op en startte ik mijn eerste internet site: www.beach.nl. Al snel betekende die site enorm veel voor ons bedrijf. Mijn fascinatie voor het creëren en verspreiden van content via internet zal toen begonnen zijn. Rond 2001 verkocht ik The Beach en stortte me op het uitrollen van internet concepten. Hoewel ik met verschillende ideeën het redelijk ver schopte binnen diverse bedrijven zoals De TelefoonGids, Ilse en Endemol, bleef de grote doorbraak uit. Een voorloper op het succes van Twitter en Facebook werd zelfs het einde van mijn bedrijf en het begin van een persoonlijk faillissement.Meer als hobby dan als werk zette ik een gitaarles instructie video op Youtube en geloof het of niet, maar mijn Youtube kanaal werd een geweldige hit. Vandaag de dag hebben er meer dan 650.000 mensen de video's bekeken. Op verzoek van velen, ben ik mijn eigen online leeromgeving begonnen en verkoop ik dagelijks mijn gitaarlessen, zonde

 • Ri-organize je business en prive in balans

  Ri-organize je business en prive in balans

  16/05/2012 Duración: 27min

  Francine Nijkamp-Ririhena van Ri-Organizing geeft tips voor meer balans in je leven en bedrijf! De 2 aspecten van Ri-Organizing zijn:Professional Organizing Hoe kun je je tijd zo benutten, zonder dat je je gehaast voelt? In onze huidige maatschappij is flexibel zijn bijna vereist, maar hoe kun je flexibel zijn als je weet dat je kind om 15.00 uur uit school is, om 15.30 uur zwemles hebt en jij een deadline voor je werk? Hoe kun je je spullen, documenten of digitale archieven zo beheren, dat alles benodigde informatie snel terug te vinden is met een gevoel van overzicht en controle? Ik begeleid en adviseer bij het creëren van orde en overzicht in tijd en ruimte.Budgetcoaching Asl gecertificeerd budgetcoach help ik uit te komen met inkomen en geef ik inzicht in de huishoudelijke financiën door uitkomen op uitgaven af te stemmen. Zo help ik je bewust te zijn van je financiën, leer je zonodig te budgetteren en zelfredzaam te worden in het plannen van je financiële huishouden nu en in de toekomst. De weg naar fi

 • Tekst als marketingtool met Rob Buisman

  Tekst als marketingtool met Rob Buisman

  12/04/2012 Duración: 19min

  Rob Buisman van TekstBuis vertelt hoe tekst ondernemers kan helpen als marketingtool. Hij heeft zijn diensten verpakt in leuke producten en kan hierdoor ondanks de economisch moeilijke tijden prima bestaan van zijn vorig jaar gestarte onderneming. Daarnaast heeft Rob voor tekstschrijvers goede tips om hun diensten op een unieke manier aan te bieden.

 • Vrouwelijke ondernemers en publiciteit Janneke van Heugten

  Vrouwelijke ondernemers en publiciteit Janneke van Heugten

  22/03/2012 Duración: 20min

  8 maart Internationale Vrouwendag. Daarom deze keer speciaal het thema ‘Vrouwelijke ondernemers en publiciteit’ (maar mannen, we vergeven het als jullie ook van de tips willen profiteren) Wie ben je? Janneke van Heugten, oprichter van Vrouwenindemedia.nlWat doet jouw bedrijf? Via Vrouwenindemedia.nl komen journalisten in contact met vrouwelijke ondernemers en kunnen vrouwelijke ondernemers op zoek naar journalisten en redacteuren die over hun vakgebied schrijven. Daarnaast kunnen vrouwen ook op een shortlist komen. Deze lijst, steeds met nieuwe namen,  wordt een paar keer per jaar naar verschillende redacties.