Katariina Souri

Informações:

Sinopsis

Vieraansa persoonan pinnan alle pyrkivä Katariina Souri on valmis pudottamaan myös omat kulissinsa kurkistusmatkalla ihmismielen piilotajuntaan. Kuka uskaltaa sukeltaa? Onko suorassa radiolähetyksessä mahdollista oivaltaa itsestään jotakin uutta?

Episodios

 • Katariina Souri: Hjallis: Julkisuutta ei voi oppia hallitsemaan

  Katariina Souri: Hjallis: Julkisuutta ei voi oppia hallitsemaan

  30/11/2015 Duración: 57min

  Vieraansa persoonan pinnan alle pyrkivä Katariina Souri on valmis pudottamaan myös omat kulissinsa kurkistusmatkalla ihmismielen piilotajuntaan. Kuka uskaltaa sukeltaa? Onko suorassa radiolähetyksessä mahdollista oivaltaa itsestään jotakin uutta? Tänään vieraana Hjallis Harkimo.

 • Katariina Souri: Täyspäiväinen mytologian tutkija, joka tekee myös musiikkia - A.W.Yrjänä

  Katariina Souri: Täyspäiväinen mytologian tutkija, joka tekee myös musiikkia - A.W.Yrjänä

  16/11/2015 Duración: 56min

  Katariina Souri pyrkii vieraansa persoonan pinnan alle, ja on valmis pudottamaan myös omat kulissinsa kurkistusmatkalla ihmismielen piilotajuntaan. Tällä kertaa sukellukseen uskaltautui A. W. Yrjänä. Mies, joka itse määrittelee itsensä täyspäiväiseksi mytologian ja hörhöilyn tutijaksi, joka myös tekee musiikkia. - En ole koskaan pitänyt tätä näkyvää maailmaa niin järkähtämättömän selitettynä toteaa A.W. Yrjänä. Ohjelmassa avataan Yrjänän unipäiväkirjat ja lapsuudessa pelkkoa aiheuttaneiden varjoihmisten tarina. Ja ilman Carl Gustav Jungia ei tämänkään lähetys suju.

 • Katariina Souri: Tanja Karpela: Sisäistä ääntään on hyvä kuunnella tarkasti

  Katariina Souri: Tanja Karpela: Sisäistä ääntään on hyvä kuunnella tarkasti

  02/09/2015 Duración: 57min

  Vieraansa persoonan pinnan alle pyrkivä Katariina Souri on valmis pudottamaan myös omat kulissinsa kurkistusmatkalla ihmismielen piilotajuntaan. Kuka uskaltaa sukeltaa? Vieraana tänään ex-missi, ex-kansanedustaja, ex-ministeri, nyk-koirakouluttaja Tanja Karpela.

 • Katariina Souri: Jussi Parviainen: Pyrin elämään syväpsyykkistä elämää

  Katariina Souri: Jussi Parviainen: Pyrin elämään syväpsyykkistä elämää

  26/08/2015 Duración: 54min

  Vieraana on taiteen monitoimimies; näytelmäkirjailija, käsikirjoittaja, dramaturgi ja ohjaaja Jussi Parviainen. Tässä  vain murto-osa ohjelmassa kuulluista ajatuksista: - Aitoa iloa voi kokea vain asioista, joita saa armosta, ei tavoittelemalla. Armolle  pitää jättää tilaa. - Ihminen, joka ei ole särkynyt, ei voi syntyä uudelleen - Sellainen työ, joka ei uusi ihmisen elinvoimaa, kuluttaa ihmistä ja lopulta tappaa. Loput kuuntelemalla ohjelmaa.

 • Katariina Souri: Jäämerellä täytyy käydä harjaamassa karvaista sieluaan

  Katariina Souri: Jäämerellä täytyy käydä harjaamassa karvaista sieluaan

  19/08/2015 Duración: 58min

  Vieraansa persoonan pinnan alle pyrkivä Katariina Souri on valmis pudottamaan myös omat kulissinsa kurkistusmatkalla ihmismielen piilotajuntaan. Kuka uskaltaa sukeltaa? Onko suorassa radiolähetyksessä mahdollista oivaltaa itsestään jotakin uutta? Tänään kohtaavat kaksi naiskirjailijaa kun vieraaksi saapuu Katja Kettu

 • Katariina Souri: Jos jooga jää kesken syntyy uudelleen joogaavaan perheseen

  Katariina Souri: Jos jooga jää kesken syntyy uudelleen joogaavaan perheseen

  12/08/2015 Duración: 57min

  Jos ei pysty määrittelemään hyvää ja pahaa niin voi liukua huomaamatta toiselle puolelle, sanoo elokuvaohjaaja, kirjailija ja joogaopettaja Taavi Kassila ja avaa lähetyksessä myös muuten vahvaa suhdettaan meditaatioon, intialaiseen filosofiaa ja joogaan. Myös uudelleenyntyminen otetaan esille. Kassila itse sanoo nähneensä kahdeksan edellistä elämäänsä muttei tiedä montako niitä on ollut.  Taavi Kassila on kirjoittanut useita kirjoja ja seuraava dokumentaarinen teos käsittelee Jeesuksen vähemmän tunnettuja elinvuosia, ikävuosia 12-30. Tämä kirja julkaistaan vielä tämän vuoden aikana ja Kassila suostui paljastamaan, että hänen moniin uskollisiin teoksiin pohjautuva tutkimus eroaa Raamatun käsityksestä aika lailla. Intiassa Äiti Amman kanssa töitä tekevä Kassila on joogannut yli neljäkymmentä vuotta ja tavoitteena on pyrkimys voittaa kielteisyys itsestään ja se on se taistelu, josta kaikki uskonnot puhuvat, ja jota kaikki ihmiset käyvät. Ohjelmassa Kassilaa haastaa myös Kataa ja hänen tulkintojaan C.G.Jungin fi

 • Katariina Souri: Hjallis: Julkisuutta ei voi oppia hallitsemaan

  Katariina Souri: Hjallis: Julkisuutta ei voi oppia hallitsemaan

  27/05/2015 Duración: 57min

  Vieraansa persoonan pinnan alle pyrkivä Katariina Souri on valmis pudottamaan myös omat kulissinsa kurkistusmatkalla ihmismielen piilotajuntaan. Kuka uskaltaa sukeltaa? Onko suorassa radiolähetyksessä mahdollista oivaltaa itsestään jotakin uutta? Tänään vieraana Hjallis Harkimo.

 • Katariina Souri: Ylppö: Lohduton taide ei kiinnosta mua lainkaan (black metal ei ole lohdutonta)

  Katariina Souri: Ylppö: Lohduton taide ei kiinnosta mua lainkaan (black metal ei ole lohdutonta)

  20/05/2015 Duración: 57min

  Vieraansa persoonan pinnan alle pyrkivä Katariina Souri on valmis pudottamaan myös omat kulissinsa kurkistusmatkalla ihmismielen piilotajuntaan. Kuka uskaltaa sukeltaa? Onko suorassa radiolähetyksessä mahdollista oivaltaa itsestään jotakin uutta. Tänään vieraana Herra Ylppö. Kuvitelkaa laiturille istumaan myöhäiseen kesäillan hämärään pieni poika, joka selailee vinyylilevyjä. Järven yli kantautuu vastapäisen rannan tanssilavalta musiikkia. Onko se samaa musiikkia kuin pojan kädessä olevissa levyissä? Ylpön tarinat salpaavat hengityksen ja totuus on aina ihmeellistä. Maj Karma ja Musta Paraati yhtyeiden keulahahmo sekä sooloartisti, kuvataiteilija, videontekijä ja ihminen Herra Ylppö on kuin sipuli, jota kuorimalla tulee esiin aina uusi tunteikas kerros.

 • Katariina Souri: Hans Välimäki: Naiset maustavat paremmin

  Katariina Souri: Hans Välimäki: Naiset maustavat paremmin

  13/05/2015 Duración: 57min

  Vieraansa persoonan pinnan alle pyrkivä Katariina Souri on valmis pudottamaan myös omat kulissinsa kurkistusmatkalla ihmismielen piilotajuntaan. Kuka uskaltaa sukeltaa? Onko radiolähetyksessä mahdollista oivaltaa itsestään jotakin uutta? Vieraana tänään kokki Hans Välimäki. - Pyrin olemaan kaikille tasapuolinen ja reilu, mutta tv-formaatit ovat vähän toinen juttu. Kun tehtiin Top Chefiä, niin siinä minusta tehtiin täysi kusipää. Ohjelmassa Hans kertoo uransa pahimman mokansa, parhaan syömänsä aterian, lapsuuden traumansa ja onnellisuutensa lähteet. Mutta saako Kata Hansin lupautumaan Suomen ensimmäiseksi vegaanikokiksi?

 • Katariina Souri: Teemu Laajasalo:Tila ihmisten omille kertomuksille on aina liian pieni

  Katariina Souri: Teemu Laajasalo:Tila ihmisten omille kertomuksille on aina liian pieni

  06/05/2015 Duración: 57min

  Vieraansa persoonan pinnan alle pyrkivä Katariina Souri on valmis pudottamaan myös omat kulissinsa kurkistusmatkalla ihmismielen piilotajuntaan. Kuka uskaltaa sukeltaa? Onko suorassa radiolähetyksessä mahdollista oivaltaa itsestään jotakin uutta? Tänään vieraana pastori, esiintyjä Teemu Laajasalo Kysymykseen miten Teemu on eniten rikkonut rajoja kirkkoherra vastasi, että tässä ajassa on ehkä aika rohkeaa olla juuri pappi.  Kasvatus perustuu aina rohkeuteen. Kasvattaja ei pelkästään kuvaile millainen maailma on vaan hänen tulisi kuvailla millainen maailman pitäisi olla ja se kysyy rohkeutta kuvaili Laajasalo muuta rohkeutta arjessa. Keskustelu aaltoili unien maailmasta, saarnojen ja Raamatun kautta eläimiin. Katan vaatimukseen ryhtyä vegaaniksi Teemu totesi tarvitsevansa armoa ja lihaa.

 • Katariina Souri: Anu Harkki: Olen nähnyt usein kummituksia. Oikeasti

  Katariina Souri: Anu Harkki: Olen nähnyt usein kummituksia. Oikeasti

  29/04/2015 Duración: 57min

  Vieraansa persoonan pinnan alle pyrkivä Katariina Souri on valmis pudottamaan myös omat kulissinsa kurkistusmatkalla ihmismielen piilotajuntaan. Kuka uskaltaa sukeltaa? Onko suorassa radiolähetyksessä mahdollista oivaltaa itsestään jotakin uutta? Vieraana toimittaja Anu Harkki.  Anu tunnustautui kummituksiin uskojaksi ja kertoi usein niitä nähneensäkin. Omaksi voimaeläimekseen Anu määritteli ketun ja on antanut tatuoida käsivarsiinsa oman ja lastensa voimaeläimet.

 • Katariina Souri: Mikko von Hertzen: Mulla on ollut sisäinen tarve guruun

  Katariina Souri: Mikko von Hertzen: Mulla on ollut sisäinen tarve guruun

  22/04/2015 Duración: 56min

  Vieraansa persoonan pinnan alle pyrkivä Katariina Souri on valmis pudottamaan myös omat kulissinsa kurkistusmatkalla ihmismielen piilotajuntaan. Kuka uskaltaa sukeltaa? Onko suorassa radiolähetyksessä mahdollista oivaltaa itsestään jotakin uutta? Vieraana Mikko ovn Hertzen

 • Katariina Souri: Satu Silvo: Rakastan kaikkea himmeää

  Katariina Souri: Satu Silvo: Rakastan kaikkea himmeää

  15/04/2015 Duración: 57min

  Näyttelijä, yrittäjä, susien ystävä, käsillä parantaja, selviytyjä. Kaikilla näillä määreillä voi kuvata Katariina Sourin tämänkertaista vierasta, Satu Silvoa. - Rakastan kaikkea himmeää, sanojen ulkopuolella olevaa, sanoo Satu ja Kata pääsee lempipuheenaiheisiinsa; uniin ja eläimiin.

 • Katariina Souri: Satu Silvo: Rakastan kaikkea himmeää

  Katariina Souri: Satu Silvo: Rakastan kaikkea himmeää

  15/04/2015 Duración: 57min

  Näyttelijä, yrittäjä, susien ystävä, käsillä parantaja, selviytyjä. Kaikilla näillä määreillä voi kuvata Katariina Sourin tämänkertaista vierasta, Satu Silvoa. - Rakastan kaikkea himmeää, sanojen ulkopuolella olevaa, sanoo Satu ja Kata pääsee lempipuheenaiheisiinsa; uniin ja eläimiin.

 • Katariina Souri: Tuomas Enbuske Paljon helpompi mun on olla radio- tai tv-ohjelmassa kuin oikeassa maailmassa

  Katariina Souri: Tuomas Enbuske; Paljon helpompi mun on olla radio- tai tv-ohjelmassa kuin oikeassa maailmassa

  08/04/2015 Duración: 57min

  Vieraansa persoonan pinnan alle pyrkivä Katariina Souri on valmis pudottamaan myös omat kulissinsa kurkistusmatkalla ihmismielen piilotajuntaan. Kuka uskaltaa sukeltaa? Vieraana tänään mediapersoona Tuomas Enbuske

 • Katariina Souri: Täyspäiväinen mytologian tutkija, joka tekee myös musiikkia - A.W.Yrjänä

  Katariina Souri: Täyspäiväinen mytologian tutkija, joka tekee myös musiikkia - A.W.Yrjänä

  01/04/2015 Duración: 56min

  Katariina Souri pyrkii vieraansa persoonan pinnan alle, ja on valmis pudottamaan myös omat kulissinsa kurkistusmatkalla ihmismielen piilotajuntaan. Tällä kertaa sukellukseen uskaltautui A. W. Yrjänä. Mies, joka itse määrittelee itsensä täyspäiväiseksi mytologian ja hörhöilyn tutijaksi, joka myös tekee musiikkia. - En ole koskaan pitänyt tätä näkyvää maailmaa niin järkähtämättömän selitettynä toteaa A.W. Yrjänä. Ohjelmassa avataan Yrjänän unipäiväkirjat ja lapsuudessa pelkkoa aiheuttaneiden varjoihmisten tarina. Ja ilman Carl Gustav Jungia ei tämänkään lähetys suju.

 • Katariina Souri: Perhokalastus on eniten määrittänyt minua ihmisenä väittää Jasper Pääkkönen

  Katariina Souri: Perhokalastus on eniten määrittänyt minua ihmisenä väittää Jasper Pääkkönen

  25/03/2015 Duración: 57min

  Jasper Pääkkösen intohimot ja palot johtavat laskelmoituihin kärhämöinteihin. Onko mies aktiivi vai aktivisti? -Lohen kalatuksesta on tehty enemmän kirjoja kuin jalkapallosta. Se kertoo järkyttävästä intohimosta, lohihulluudesta. Lohi tekee maailman eeppisimmän vaelluksen. Se joutuu kohtaamaan kaikki vaarat matkansa varrella. Se on niitä maailman mysteerejä , ihastelee näyttelijä Vieraansa persoonan pinnan alle pyrkivä Katariina Souri on valmis pudottamaan myös omat kulissinsa kurkistusmatkalla ihmismielen piilotajuntaan. Kuka uskaltaa sukeltaa? Onko suorassa radiolähetyksessä mahdollista oivaltaa itsestään jotakin uutta? .