Sinopsis

Jag har intervjuat fyra olika musiker som berättar om allt från hur de började med musik till vad de har för drömmar och mål i framtiden. Vi får vara med om en musikalisk resa genom tid och rum och hör vad som format dessa musiker till vad de är idag.De fyra gästerna är i tur och ordning: Anton van DuinenFredrik GreneskogAdan Brown Per Svensson Denna podcasten är mitt gymnasiearbete och jag skulle var väldigt glad om just du vill vara med och hjälpa mig med att sprida och dela detta så mycket du bara kan. De podcasts som har inspirerat mig mest är Gatuslag och Navet och jag tror det kan höras att jag tagit hjälp och vishet av dessa program. Men som sagt hoppas att just du vill hänga med på min musikaliska resa med dessa fyra musiker! Välkommen ombord, nu kör vi! / Mvh Edvin Greneskog

Episodios

 • Edvins Musikaliska Resa BONUSAVSNITT 1

  Edvins Musikaliska Resa BONUSAVSNITT 1

  25/06/2015 Duración: 31min

  Ett avsnitt som bara var till för att göra ett ljudtest, men tydligen gillade jag att prata om mig själv lite för mycket så det blev ett helt avsnitt. Här tar jag upp The hardchords, korvstroganoff the band, vad jag gillar med musik, vilka förebilder jag har och lite smått och gott! Spelar även en låt. Trevlig lyssning!

 • En Musikaliskresa Med Edvin Greneskog. Avsnitt 4, Per Svensson.

  En Musikaliskresa Med Edvin Greneskog. Avsnitt 4, Per Svensson.

  22/02/2015 Duración: 52min

  Nu är resan slut för denna gången, jag har funderingar på att fortsätt så småningom men just denna säsongen är slut. Men vi slutar med flaggan i topp, vi får nämligen träffa Per Svensson. Ett väldigt intressant avsnitt där vi får höra om mycket av Pers meriter (och det är många ska ni veta) men även mycket tankar denna mannen har om musik. Så lyssna gärna på detta sista avsnittet, om inte för alltid så iallafall det sista för nu! Trevlig lyssning!

 • En musikalisk resa med Edvin Greneskog. Avsnitt 3, Adan Brown

  En musikalisk resa med Edvin Greneskog. Avsnitt 3, Adan Brown

  15/02/2015 Duración: 58min

  Nu är jag stolt att meddela att det tredje avsnittet är ute. Denna gången får vi möta den otroligt talangfulla och härliga kyrkomusikern och körledaren Adan Brown. Om ni är intresserade av att veta vilka tre skivor han har valt som viktigast för han musikaliska utveckling eller helt enkelt hör Adan berätta om hur han kommit dit han är idag så är detta avsnittet för dig, men det kommer mycket roliga grejer som det inte ens är säkert att du vet om du känner Adan! Med det önskar jag just dig trevlig lyssning, hoppas just du vill lyssna, ladda ner och dela detta!

Informações: