Philip Och Patriks Podcast

Informações:

Sinopsis

De två unga Stockholmsbaserade skådespelarna, Philip Haglund och Patrik Berg-Almkvisth, träffas en gång i månaden för att låta samtalet flöda fritt och leda eller förleda dem i (förhoppningsvis) oförutsägbara riktningar.Har du frågor, funderingar eller förslag på ämnen som du vill att vi ska ta upp i framtida avsnitt går det jättebra att höra av sig till philipopatrik@gmail.com

Episodios

 • 25 Charleys Tant PREMIÄR

  25 Charleys Tant PREMIÄR

  04/08/2014 Duración: 23min

  Hej, Goda vänner! Avsnitt 25 har anlänt med följande ämnen: Charleys Tant Premiär och Moralsmulor! Vi vill tacka Tomas Hennerfors för bilder till både Facebook och Avsnittet, Tack! PS. Rabatten för Charleys Tant Gäller endast vardagar. Föreställningen spelas fram till den 15e augusti DS. PPS. Patrik Sprang en mil på fantastiska tiden 46 min, Grattis! DDS.

 • 24 En Småländsk Seymour Hoffman

  24 En Småländsk Seymour Hoffman

  07/07/2014 Duración: 41min

  Det är alltså som så här, vi är tillbaka! Med avsnitt 24, som innehåller följande ämnen; Kuddmannen, 100 kr, Månadens Moralkaka, Gråtande Posörer. Tack till Tomas Hennerfors för avsnittsbilderna för månadens avsnitt. Tack också till The Royal Anderson för Bumerlåten "Kite". Och Tack Slutligen till Fredrik Hiller för "intro-hälsningen". Självklart ska vi inte glömma er lyssnare heller, TACK! https://www.facebook.com/philipopatrik?ref_type=bookmark

 • 23 Det Mänskliga Mötet

  23 Det Mänskliga Mötet

  02/06/2014 Duración: 48min

  Hej! I detta avsnitt testar vi att "utomhuspodda"! åtminstone ett tag... Det vi bland annat pratar om i detta avsnitt är: Månadens moralkaka, Godzilla, Animatrix, Det mänskliga mötet. Vi vill skicka ett extra varmt tack till Henrik Elmér som ville bjuda på sig själv till vår fördel! Tack! Annars vill vi i vanlig ordning tacka Tomas Hennerfors och The Royal Anderson... TACK!

 • 22 Dadaistisk Mus

  22 Dadaistisk Mus

  04/05/2014 Duración: 01h01min

  Hjärtligt Välkomna ska ni alla vara! Vi är tillbaka igen! Och denna gång med ännu en gäst. Det vi diskuterar förutom personen i fråga är: Att spela får, Klas Klättermus, Obaren på Göteborgska och Månadens Moralkaka. Tack till Sibirien som fick figurera i detta avsnitt och tack som vanligt till The Royal Anderson, Per Bergström och Tomas Hennerfors!

 • 21 Exkluderad

  21 Exkluderad

  07/04/2014 Duración: 50min

  Hej, kära vänner! Tillbaka och återförenade finner vi varandra på en trygg plats- Philips Kök. I detta avsnitt diskuteras: Tidigare Liv, Månadens Moralkaka, Stadsteatern vs Dramaten, One Day. Prenumerera på oss genom att ladda ner iTunes appen "Podcaster" och sök på denna podcast. Tack för ert stöd!

 • 20 Ett Intressant Gästspel

  20 Ett Intressant Gästspel

  03/03/2014 Duración: 01h03min

  Hallå, allihopa! Ett special-avsnitt kommer här signerat Jonas Lidholm och Bad Gastein. Patrik är bortrest i Österrike under detta avsnitt och finns därför med via Skype. Jonas Lidholm tar över staffettpinnen halvvägs igenom och tar den i mål på det mest spektakulära sätt! I avsnittet diskuteras: Krampus, Månadens moralkaka, Underground-klubb i Berlin, viktiga livsfrågor, Glada Skådespelare. Tack som vanligt till GodKort som återigen får figurera i form av en liten utmaning Patrik får ta sig an från Alperna. Tack också till Xhejlane Raka och Per Bergström för teknisk hjälp till detta avsnitt och tack till The Royal Anderson för bumper-musiken.

 • 19 Förrädiska Fantasier

  19 Förrädiska Fantasier

  03/02/2014 Duración: 34min

  Hej! Detta bjuds på i månadens avsnitt: Matti Bye, GodKort, Manager-Hans, Att titta människor i ögonen. Tack till The Royal Andersson och GodKort för att ni gör denna Podcast till vad den är. Tack också till Matti Bye, ytterligare en gång, för att du finns!

 • 18 InshaAllah!

  18 Insha'Allah!

  06/01/2014 Duración: 53min

  Hallå allihopa och god fortsättning! I avsnittet bjuds på följande ämnen: Elimineringen av Downs syndrom, Skådespelarmingel, O Helga Natt erfarenheter, musikvideoinspelning. Vi vill också passa på att slänga ut en massa tack till olika parter som spelat stor roll i detta avsnitt. Özz Nujen, Craw Craw Craw, The Royal Anderson, Tomas Hennerfors. Anledningarna blir tydliga i avsnittet. Vi heter Philip Haglund och Patrik Berg-Almkvisth, stort tack också till er för att ni lyssnar!

 • 17 Jesus På Donken

  17 Jesus På Donken

  02/12/2013 Duración: 30min

  Hej, allihop! I denna månads avsnitt bjuder vi på följande ämnen: Jesus på Donken, Godkort-Tävling, Lunch med Fredrik Wikingsson, Road rage, Att dubba Trigon Vi vill även passa på att tacka vår nya parter, GodKort, för en jultävling vi arrangerar ihop. Lyssna på avsnittet för att veta mer och delta. Tack även till The Royal Andersson för vår flitigt använda bumper, Kite! Allt gott!

 • 16 Pepparkakskull

  16 Pepparkakskull

  03/11/2013 Duración: 44min

  Hej allesammans! Och välkomna till en lite bättre version av Philip och Patriks Podcast. För denna förbättring i ljudkvalité har vi Luma Park och Fabege att tacka! I detta avsnitt diskuterar vi: Patrik som lärare, Man of Steel, inspelning av zon 261! Hör gärna av er med tankar, kritik och annat på philipopatrik@gmail.com och i vanlig ordning tackar vi Tomas Hennerfors för Podcastens coverbild och Royal Andersson för Kite! Allt gott!

 • 15 Tripod

  15 Tripod

  07/10/2013 Duración: 46min

  Halloj! avsnittets hållplatser är följande: uppstart, Jamaica, Patriks Farbror och Pappa, snusmumriken. Tack till Tomas Hennerfors för vår bakgrundsbild och The Royal Andersson för bumperlåten "Kite".

 • 14 IM GONNA DESTROY YOU

  14 "I'M GONNA DESTROY YOU"

  06/08/2013 Duración: 46min

  Detta avsnitt innehåller bl. a samtal kring Philips förmåga att ocensurerat följa sina impulser, oprovocerad italiensk vrede, röster som äger kvaliteter som får en att rysa av välbehag, Jean-Baptiste Poquelin och en tafatt sammanfattning av Victoriadagen. Tack även till The Royal Anderson! Fred!

 • 13 PHILLEEH

  13 PHILLEEH

  19/06/2013 Duración: 48min

  Och DÄR var vi tillbaka! Ursäkta väntan, men vi går igenom lite förändringar här i Podden just nu. Vilket innebär extra dålig rutin på släppen av avsnitt. Hursomhelst! här har ni dagens ämnen: Subjektiva Sanningar, Nils Gustén, Molanders Casting, Jobb erbjudandet, Bilkörning i Stan, att röka och Lukter/Philips Tarm Tack för att ni lyssnar och Tack till The Royal Andersson i vanlig ordning!

 • 12 DISNEY-ÅNGEST

  12 DISNEY-ÅNGEST

  11/05/2013 Duración: 39min

  I detta avsnitt talar vi bla om en motvillig casting, frikorts-trio, Ming, en tysk glädjespridare på tunnelbanan, det ständigt förvånade bemötandet då alkohol väljs bort i festsammanhang, Disney-ångest, skotska duschar och subjektiva sanningar. Allt detta och mycket mer!  Vi tackar i vanlig ordning The Royal Anderson för deras bidrag med låten Kite.  Håll till godo! 

 • 11 Glidig i Jönköping

  11 Glidig i Jönköping

  30/04/2013 Duración: 37min

  Tjo flöjt! I Detta avsnitt diskuteras följande; Optimala Brott, Gubbe i replokalen, fokus på fokus, Patriks senaste Meltdown. Vi vill i vanlig ordning tacka The Royal Anderson för deras medverkan i vår pod! Trevlig valborg!

 • 10 Episode X!

  10 Episode X!

  29/03/2013 Duración: 32min

  Hallå, Gott folk! Som ni märker har vi äntligen bytt titel på vår Podcast till "Philip och Patriks Podcast"! Vissa andra ändringar kommer ske men än så länge behåller vi den gamla mailen hagelpod@hotmail.com för frågor, synpunkter och ämnen! Ämnen för dagens avsnitt: Jack Sparrows kompass, Jonas muskler, amnesty, Komedi-Patrik. Ha det bra och Glad Påsk!!

 • 09 Pretentiösa Skådespelare

  09 Pretentiösa Skådespelare

  02/03/2013 Duración: 46min

  Hallå allihop! Ursäkta att det tog så lång tid att få upp detta avsnitt, men här är det iallafall! Detta diskuterar vi: ängslighet, Dramaten besök, måndagen den 4/2, vimsig journalist och så en massa pretentiöst skådis-snack! Tack återigen till Klara Björngård för bilden och The royal Anderson för Bumpern. Tack!

 • 08 Hypokondrisk Duschare

  08 Hypokondrisk Duschare

  11/02/2013 Duración: 40min

  Hejhej! Nu kör vi igen! Dagens ämnen är som följer: svart i duschen, michael marcimain, SFI-presentation, blåmärke i duschen, kille spelar tjej. Tack till alla som lyssnar och till The Royal Andersson för "Kite"! Och framför allt Tack till Klara Björngård för vår nya Coverbild! Allt Gott!

 • 07 Bästis på köpet

  07 Bästis på köpet

  25/01/2013 Duración: 45min

  Hallå, allihop! Hoppas ni har saknat oss! Nu är väntan äntligen över, vi är tillbaka från vårt "Pod-uppehåll". Vi kommer försöka få ut två Podcasts i månaden på ett så regelbundet sätt som möjligt! I detta avsnitt har vi dessa ämnen att diskutera: Tidsmaskin, Pod-lov, döden som basspelare, Traditioner, vädret(!), Bästis på Köpet, Patriks Homosexualitet. Ha det fantastiskt och hör gärna av er till hagelpod@hotmail.com

 • 06 Bara äckligt!

  06 Bara äckligt!

  12/12/2012 Duración: 26min

  hej! I detta avsnitt diskuteras en massa saker som ingen borde diskutera. Därför vill vi varna känsliga lyssnare för vad som komma skall. Hör gärna av er om ni aldrig kommer lyssna mer på denna podcast pga detta avsnitt, vi kanske kan muta tillbaka er! Ha det bra! hagelpod@hotmail.com

página 1 de 2