Genpres - Podcast Om Fodbold Med Tom Carstensen

Informações:

Sinopsis

Genpres, der er præsenteret af NordicBet Danmark, er en podcast, hvor vores vært, Tom Carstensen, har besøg af forskellige gæster med prominente navne indenfor fodboldverdenen. Tom og vennerne taler om forskellige fodboldemner og deler holdninger og synspunkter med hinanden og dig. Lyt med og dan dine egne holdninger til emnerne, der tales om. Skriv til os på genpres@tomcarstensen.com eller https://www.facebook.com/GenpresPodcast/, hvis du har noget, du vil dele med os.Husk, at abonner på vores podcast, så du bliver blandt de første, der hører den nyeste episode.

Episodios

 • AGF-tema, FCK-optur og metaltræt FCM

  AGF-tema, FCK-optur og metaltræt FCM

  18/12/2020 Duración: 01h12min

  AGF-tema! Genpres har besøg af fodboldkommentator Henrik Hvillum, der gør Tom Carstensen og Karsten Krogh klogere på de Hviie - en klub han har fulgt det meste af sit liv. Vi diskuterer selvfølgelig også FCKs optur og FCMs træthed i årets sidste Genpres.

 • Genpres om Liverpoolbog og engelsk fodboldkultur

  Genpres om Liverpoolbog og engelsk fodboldkultur

  11/12/2020 Duración: 50min

  Carsten Johansen og Karsten Krogh er i studiet med Tom Carstensen for at tale om deres nye Liverpool-bog You Never Walked Alone. Snakken går om Klopp, Dalglish og Ferguson, men også om Margaret Thatcher, ræverøde Liverpool, kampen mod London og hadet til Manchester.

 • FCM-Point i CL, PC til FCK og to sejre til BIF

  FCM-Point i CL, PC til FCK og to sejre til BIF

  04/12/2020 Duración: 44min

  FC Midtjylland fik point ude mod Atalanta. FCK fik første sejr under Thorup og spillede bedste halvleg i et år. Brøndby ligger med to sejre over Vejle og Lyngby nummer et.  Tom har inden udsendelsen haft en samtale med Jes Thorup, som han løfter lidt af sløret for. Blandt andet var Thorup inde over ansættelsen af FCK's nye sportschef PC, der - til AGF's store fortrydelse - er hentet i Aarhus. Det og meget andet taler Karsten Krogh, Morten Olsen og Tom Carstensen om. 

 • Thorup i FCK og FCM i CL

  Thorup i FCK og FCM i CL

  18/11/2020 Duración: 01h14min

  Jess Thorup har overtaget trænersædet i FCK efter Solbakken. Det bød på en øretæve af rang i Superligadebuten i Herning.  FC Midtjylland har tabt de første tre kampe i Champions League. I Brøndby er der frustration over langtidsskade til ny meget lovende back fra Paraguay.  Det og meget andet taler Tom Carstensen, Morten Olsen og Karsten Krogh om i denne udgave af Genpres.

 • Bogspecial - nyt bogforlag udfordrer markedet for fodboldbøger

  Bogspecial - nyt bogforlag udfordrer markedet for fodboldbøger

  06/11/2020 Duración: 52min

  Et nyt bogforlag har set dagens lys i Denmark. Det hedder Helmin og Sorgenfri og er startet af de to ultragarvede fodboldjournalister Jesper Helmin og Søren Sorgenfri. Helmin er en af bagmændene bag bold.dk og Sørgen Sorgenfri har gjort sig bemærket som fodboldjournalist med stort fokus - en imponerende hitrate - på blandt andet transferhistorier.  De har just udgivet bogen Fodboldfantasi om Ronaldo, Real Madrid og Moderne Fodbold skrevet af Bo Kampmann Walther.  Tidligere har de udgivet Liverpoolbogen You Never Walked Alone og Brøndbybogen "Vi Står Her Stadig".  https://www.helminsorgenfri.dk I programmet taler Tom med Søren Sorgenfri og Bo Kampmann Walther om idéen med forlaget og den seneste udgivelse. 

 • CL-smæk til FCM, sammenbrud i Brøndby og GF og FCK i (slås)kamp

  CL-smæk til FCM, sammenbrud i Brøndby og GF og FCK i (slås)kamp

  30/10/2020 Duración: 01h24min

  I denne udgave af Genpres taler Krogh, Olsen og Carstensen om om FCKs behandling af Ståle og rugbykampen mod AGF.  De tre taler også om BIF, der spiller godt, men som nu er begyndt at tabe og om, FCM, der er blevet klogere på niveauet i Champions League. 

 • Zanka, Champions League-pulje og tema om AaB

  Zanka, Champions League-pulje og tema om AaB

  07/10/2020 Duración: 01h41min

  Er Brøndbys maksimum point bare et fata morgana? Kan Zanka ændre FCKs elendighed? Hvorfor kan FCM ikke præstere med reserverne i Superligaen? Og til sidst - stort AaB-tema. AaB-connoisseur Jesper Jacobsen er i studiet for at lære os om de rød- og hvidstribede.

 • Kaos i FCK, eufori i BIF og nerver på i Herning

  Kaos i FCK, eufori i BIF og nerver på i Herning

  30/09/2020 Duración: 01h20min

  Tom Carstensen er sur over umuliusserne i Parken. Morten Olsen er glad over BIF's drømmestart. Karsten Krogh er trods stilling og europæisk stadig lidt sur. I denne udgave af Genpres kigger vi på FCK, der efter tre kampe roder rundt i bunden af tabellen med kun et point. De tre herrer taler om BIF, der ligger er i toppen med maksimumpoint. Og om FCM, der har 6 point uden at have været prangende. 

 • Sistogate, Wind-kontrakt og hvem skal lave målene i Brøndby?

  Sistogate, Wind-kontrakt og hvem skal lave målene i Brøndby?

  10/09/2020 Duración: 59min

  Kaosset omkring Pione Sistos skifte hjem til FCM via et meget underligt forløb, hvor han forinden pludselig udvandrede fra en ellers færdig kontrakt i FCK fylder meget i denne udgave af Genpres.  Her vender Olsen, Krogh og Carstensen også resten af transfervinduet, der også bød på kontroverser, da FCK hentede den nu forhenværende Brøndby-yndling Kamil Wilczek.  Vi bliver også klogere på, hvordan VAR vil virke i Danmark ift. andre lande, hvor det har været meget udskældt. 

 • Wilzcek i hvidt og FCK mod United

  Wilzcek i hvidt og FCK mod United

  05/08/2020 Duración: 01h34min

  Vanvittig afslutning på sæsonen i FCK, der bankede de tyrkiske mestre og er i Europa League-kvartfinale mod Manchester United. Hør sæsonens sidste Genpres med evaluering af de tre store klubber FCM, FCK og BIF.  Special feature: hør Brøndby-fan Morten Olsens reaktion, da vi midt i udsendelsen onsdag aften finder ud af, at Kamil Wilzcek skal til FCK.  

 • FCM mestre og FCK i fare for at miste sølv og Europa

  FCM mestre og FCK i fare for at miste sølv og Europa

  08/07/2020 Duración: 01h07min

  Selvom FC Midtjylland er sikre på mesterskabet, er der er alligevel ting, Karsten Krogh er rasende over. FCK-mand Tom Carstensen er ret rolig omkring FCK’s risiko for at misse Europa – men går til gengæld agurk over Danmarks Kulturminister.   Brøndbymand Morten Olsen er mildt sagt ikke tilfreds med kampen i Aalborg og virker bekymret for, om hvorvidt hans hold er på rette spor.    

 • Efter Derby Før Topkampen

  Efter Derby Før Topkampen

  25/06/2020 Duración: 56min

  Genpres kigger i dette program frem mod topkampen mellem FCK og FCM. En FCK-sejr kan give en flig af spænding i toppen efter Midtjylland blev overrumplet af et vanvittigt AGF-comeback i en kamp, der har gjort journalist og fodboldkommentator Karsten Krogh lidt bekymret for sit holds beskaffenhed. Journalist og FCK-fan Tom Carstensen er mildt sagt ved at være løbet tør for tålmodighed i forhold til FCK's gennem tiderne mest løntunge spiller Andreas Bjelland.  Journalist og Brøndbyfan Morten Olsen er som eneste paneldeltager egentlig ret godt tilfreds med sit hold

 • Havde AZ accepteret Hedlunds bryllup?

  Havde AZ accepteret Hedlunds bryllup?

  11/06/2020 Duración: 01h07min

  Ny Genpres ude nu. Olsen, Krogh og Carstensen taler om Hedlunds bryllup, Dame N'Doyes fremtid (eller mangel på samme) og Frank Onyekas tårnhøje bundniveau. 

 • Bedste start 11’er i dette årtusinde i FCK, FCM og BIF

  Bedste start 11’er i dette årtusinde i FCK, FCM og BIF

  28/05/2020 Duración: 01h30min

  Vi skal spille bold i Superligaen igen, for dælan! I Genpres diskuterer Olsen, Krogh og Carstensen diskuterer træningskampe, skader og de første to kampe før slutspillet. Derefter vælger de tre med tilknytning til henholdsvis BIF, FCM og FCK deres bedste start-11'er i dette årtusinde i de respektive klubber. Bare fordi.

 • Tilbage til Sydhavnen

  Tilbage til Sydhavnen

  03/05/2020 Duración: 54min

  Genpres’ superligaformat om de tre store i Danmark – FCK, FCM og Brøndby er tilbage efter midlertidig Coronapause. Vi er rykket ud i det fri i Sydhavnen. Vi taler om hvor underligt det hele er, konsekvenserne af Corona, Arbejdernes Landsbanks skifte fra Brøndby til Herning, drive-in-fodbold, Europa League i August og meget andet.e Note: Programmet er optaget for lidt over en uge siden, men teknikbøvl har forsinket det. Så hvis noget der bliver sagt virker som om vi har levet under en sten i en uge, så er det kun delvist tilfældet. Velkommen tilbage – til jer og til os.

 • Santos - de skotske politifolks skræk

  Santos - de skotske politifolks skræk

  06/03/2020 Duración: 01h16min

  Genpres handler denne gang mest om FCK. Københavnerne kan stadig ikke vinde i Jylland, men samme hold, der kvajede sig i Silkeborg leverede fire dage efter et af dansk fodbolds største resultater i mange år mod Celtic på udebane. Nu venter 1/8-delsfinalen i Europa League. Vi vender ungdomsrevolutionen på Vestegnen og taler også om FCM's Plaffeminister og de unge ulve i Beograd. Vi er enige om alt. Næsten.

 • Overraskelse i Esbjerg og fantommål af Jung

  Overraskelse i Esbjerg og fantommål af Jung

  21/02/2020 Duración: 01h12min

  Karsten Krog er ved at lægge champagnen på køl.  Tom Carstensen har afskrevet sæsonen med ordene "alt er tabt".  Og Morten Olsen er lykkelig over, at Brøndbys nye ungdomshold slog OB og dermed ser ret sikre ud slutspilskampen.  Genpres Superligatoppen er tilbage. I podcastverdenens svar på et herreværelse bliver der talt om de tre holds første runde i ligaen, Midtjyllands trækken fra i toppen, FCK's kamp mod Celtic og salget af Sotiriou.  Som ekstra bonus introducerer Krogh et nordjysk ord for curlingbarn for resten af kongeriget og en konspirationsteori om, at han engang har fået Royal-øl i Parken. 

 • Ronnie, Ragner og Red Bull

  Ronnie, Ragner og Red Bull

  07/02/2020 Duración: 01h21min

  Glædelig Superliga!  Genpres Supeligatoppen er tilbage efter vinterpausen.  FCM er kommet styrket ud af transfervinduet med indkøbt plaffeminister, Anders Dreyer og Lasse Vibe.  FCK ser også styrket ud med unge Kaufmann og ældre Sektion 12-tatoveret fanfavorit Sigurdsson.  BIF har solgt Kaiser og Wilczek, der stod for omkring to tredjedele af klubbens mål.  FCM-mand Karsten Krogh, FCK'er Tom Carstensen og BIF'er Morten Olsen vender også Red Bull-misæren. Og du får endda et par (dårlige) kostråd med på vejen. 

 • BetXpert Podcast - Spilstrategi

  BetXpert Podcast - Spilstrategi

  31/01/2020 Duración: 20min

  I denne udgave af BetXpert Podcast, som vi her på Genpres laver, kan du lære noget om spilstrategi.  BetXperts Tennisekspert Jesper Nyenstad fortæller indgående om, hvordan han via smarte systemer og regneark kommer frem til de bedste odds. Og hans høje tilbageprocent på de odds, han kommer frem til viser, man bør høre efter - hvis man altså godt kan lide at tjene penge, når man spiller.     

 • BetXpert Podcast - Sådan sætter bookmakeren odds

  BetXpert Podcast - Sådan sætter bookmakeren odds

  24/01/2020 Duración: 30min

  I anden podcast, som Genpres producerer for BetXpert kigger vi nærmere på, hvordan bookmakerne beslutter, hvilke odds en kamp skal have. Med til at gøre os klogere på den komplekse verden er oddssætter hos Danske Spil Jesper Kristoffersen.  Han er selv gammel fodboldspiller og fokuserer i dag blandt andet på at sætte odds på ishockey. Han gør os klogere på, hvordan man gør det. Vi kommer vidt omkring - sågar om hvordan man sætter odds på kongefamilien og folketingsvalg. 

página 1 de 5