Wenström Weekly

Informações:

Sinopsis

Små program om stor fotboll.Nytt avsnitt varje vecka om matcher, miljöer och människor i den europeiska fotbollen. Exklusiva intervjuer, unika reportage och uppladdning inför helgens hetaste matcher i "Totalkoll Europa". Här är podversionen av de program som publiceras varje torsdag på Wenström.TV, Viasatsport.se och via Forza-appen.Gilla Wenström Television på Facebook för att få allt i ett flöde.Vi ses och hörs. Välkommen!/Ola Wenström & Co.

Episodios

 • En Grön Jul

  En Grön Jul

  21/12/2017 Duración: 18min

  Ett fullspäckat magasin inför det som ser ut att bli den grönaste julen på mycket länge. Det finns knappt plats för klappar och gröt för all fotboll som ska spelas. Vi bjuder på en förhandskoll av det som väntar. Toppduellen i Turin, måste-matcherna i England, samt ett nedslag hos kineserna i Birmingham. Det här är Wenström Television som önskar en god, glad och framför allt GRÖN JUL.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Simon Tibbling - femoghalvfjerds

  Simon Tibbling - femoghalvfjerds

  14/12/2017 Duración: 31min

  Det Zlatan gör med en apelsin gör Tibbling med en citron. Exklusivt jongleringstest av trixmästaren. En exklusiv halvtimme om att bli stoppad från landslagsspel, att väljas bort som liten, om framtidsdrömmarna, barndomsidolen och nutidsspelarna som inspirerar.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • All In Manchester

  All In Manchester

  07/12/2017 Duración: 15min

  Derbyt med stort D. Matchen med stort M. Här är den ultimata uppladdningen inför supermötet som antingen ger fullt liv åt titelstriden i Premier League - eller i stort sett tar död på den. Fansens förväntningar, statistik och experternas förhandstankar. Allt i ett!  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • De fördömda

  De fördömda

  29/11/2017 Duración: 17min

  Special om Leeds United. En av alla de misskötta engelska klubbar som har den stolta historiken, det stora publikstödet – men som presterar långt under sin egentliga kravbild och faktiska kapacitet. Den här säsongen kommer ett par av de fördömda klubbarna att bryta barriärer, knäcka trender och röra sig i rätt riktning igen. Exklusivt med Pontus Jansson om ständiga Premier League-drömmar, färskt långtidskontrakt och eventuell förbannelse som vilar över klubben. Dessutom ”Totalkoll Europa” inför syd mot nord i Serie A-toppen och stormatchen i London mellan Arsenal och Manchester United.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Galenskapens undantag

  Galenskapens undantag

  23/11/2017 Duración: 22min

  När nyrikedomen och kortsiktigheten slår nya rekord i Premier League finns det en klubb som är annorlunda. Som tänker budget, kontinuitet och samtidigt når sensationella resultat. I det här programmet: reportage om Burnley Football Club: mot alla odds och förutsättningar är de lika bra som Liverpool och Arsenal. I världens rikaste liga och är de old school i väldigt mycket på ett unikt sätt. Hör också Ludwig Augustinsson i ”Totalkoll Europa” inför svenskduellen i Tyskland, Ludde vs. Foppa.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Den rubbade makten

  Den rubbade makten

  16/11/2017 Duración: 19min

  På plats inför helgens supermöte, Arsenal-Tottenham. Reportage från Norra London inför helgens rivalderby. Träff med fans, temperaturkoll hos båda supporterskaror. Specialprogram om bakgrunden och nuet kring en över hundraårig bitter maktkamp. Om en ny vardag, en annan balans och om andra kontraster. Fyra poäng skiljer i tabellen, några få kilometer på kartan – men väldigt mycket mer i verkligheten.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Isaac - ber för VM

  Isaac - ber för VM

  09/11/2017 Duración: 26min

  Exklusiv långintervju med Isaac Kiese Thelin. Personligt med Sveriges hetaste forward, skytteligaledare i Belgien, inför de avgörande playoffmatcherna om en VM-plats. Om modiga karriärsval, de nya kraven under Janne Andersson, Zlatan-frågan, att den cyniska fotbollen har tvingat honom att ändra spelstil och att be till Gud om allt från livets stora frågor till stolpe in mot Italien.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Kennedy - ett år till

  Kennedy - ett år till

  02/11/2017 Duración: 30min

  Exklusivt med allsvenska ikonen Kennedy Bakircioglu. Om karriärens bästa och värsta ögonblick, det rimliga kravet på dagens Hammarby, fansens påtryckningar och historien om de rökande videojuggarna. Dessutom "Totalkoll Europa" med bl.a. Pontus Jansson.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Topparna och Dalarna

  Topparna och Dalarna

  26/10/2017 Duración: 11min

  En special om de två kontrastklubbarna, i matchen och på vägen upp mot allsvenskan. IF Brommapojkarna och Dalkurd FF; den ena är grundad som få i den svenska föreningsmodellen, den andra utmanar traditionerna och är knappt hemma i sin egen stad. BP är med sin ungdomsverksamhet ett nav i västra Stockholm och störst i Europa, Dalkurd hejas på av 50 miljoner kurder och är en frihetssymbol för ett folk utan land. Fylligt, färgstarkt och känslofyllt reportage i detta avsnitt.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Totte, Baffo och den blonde i svarta skor

  Totte, Baffo och den blonde i svarta skor

  19/10/2017 Duración: 16min

  Hemma i Braunschweig hos VM-kvalspelaren Christoffer Nyman och U21-hjälten Joseph Baffo; om att försöka ta sig uppåt i karriären via andradivisionen i Tyskland, i en stad med stort intresse men i en klubb med små resurser samt att spela i fotspåren av storspelaren Hasse Borg. ”Den stora blonda killen i svarta skor” är fortfarande ett namn hos supportrarna. ”Totalkoll Europa”: om London-klubben som är i en identitetskris, Le Classique i Frankrike och ett antal goda skäl att ta en het superweekend i Valencia. Wenström Weekly utkommer varje torsdag, kortare program behandlar några av de största matcherna varje helg.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Polaren Pep Mys-Mourinho

  Polaren Pep & Mys-Mourinho

  11/10/2017 Duración: 11min

  Lars Lagerbäck och Bojan Djordjic har kommit världens två mest profilerade fotbollstränare närmare än de flesta. Här berättar de om andra sidor än den generella och spridda bilden om Pep Guardiola respektive José Mourinho. Myter avslöjas. Dessutom i "Totalkoll Europa" inför helgens hetaste ligamatcher: Englands största rivalmatch, Milano-derby och Johan Wiland som börjar måndagskvällen med Nanne-derby men kanske slutar med guldfest med Malmö FF - om han får.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Nationens kval, Jannes final

  Nationens kval, Jannes final

  05/10/2017 Duración: 13min

  Total succé omedelbart eller platt fall på mållinjen? Nu ska det avgöras; Janne Anderssons första kval och dryga år som förbundskapten analyseras. Vad ville han, hur tänkte han innan han tillträde? Hur blev det åtta VM-kvalmatcher senare? Framgångsfaktorerna synas, den inofficiella förbundskaptenen(!) kommer med några skruvade inlägg och så siffrorna som visar att Sveriges fotbollslandslag håller Zlatan-nivå igen. Dessutom Emil Forsberg får elva raka, kortpassningar att spela tillbaka.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Den nya revoltören

  Den nya revoltören

  27/09/2017 Duración: 23min

  40 år efter Bob Houghton och Roy Hodgson är en annan engelsman på svensk mark och pekar ut en ny blågul spelmodell. Graham Potter gör med Östersund som många kommer att försöka med andra svenska lag framöver; en samlad expertis ger sin syn på framgångarna och den möjliga effekten. Hör Lars Lagerbäck, Bo Petersson, Ola Andersson och Jens Fjellström mitt i en ny svensk fotbollsrevolution.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Den rodnande stjärnan

  Den rodnande stjärnan

  21/09/2017 Duración: 33min

  Exklusivt hemma hos Emil Forsberg. Han berättar om hoten och hatet mot klubben RB Leipzig, sin egen personliga resa både som spelare och människa; om drömmarna som slog in och de som finns kvar. Han avslöjar superpresenten till agenten och säger sitt om Zlatans eventuella comeback i landslaget. Dessutom i avsnittet: Totalkoll Europa inför helgens ligaomgångar, derbyspecial med Mikael Lustig och Jonas Olsson.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Staden utan ursäkter

  Staden utan ursäkter

  12/09/2017 Duración: 18min

  Säsongspremiär. Färskt reportage från Manchester. Fansen höjer rösten och skärper kraven på United och City inför Champions League-starten. Exklusivt Emil Forsberg om chansen att skrälla, Isaac Kiese Thelin om varför han valde bort storturneringen. "Totalkoll Europa" inför helgens ligamatcher: Wenger mot väggen, Rooney till Old Trafford, duon Ranieri-Kacaniklc, Atlèticos nya liv samt häxornas historiska match i Serie A.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Guldet på bron

  Guldet på bron

  17/05/2017 Duración: 16min

  Säsongens sista "Småprogram från Storbritannien". Om resan för Chelsea som etta, tia och ett igen. Säsongens höjdare: resumé och återblick på favoritpassager från spel- och programåret som gick. Säsongens lag: tittarna/lyssnarnas all-star-elva presenteras och vinnaren av matchtröjan presenteras. Hela Wenström Television-redaktionen tackar för den här säsongen. Vi hörs och ses igen!  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • I en annan del av London

  I en annan del av London

  09/05/2017 Duración: 15min

  En resa och ett reportage söderut i huvudstaden och i tabellen. Crystal Palace är klubben som står för mycket av utveckling och framtid för en hel, i vissa delar utsatt, stadsdel av London. I helgen är det match för livet i både Premier League och i vardagen. Resultatet mot Hull City kommer att påverka människorna en bit ifrån Selhurst Park. Möt de som hoppas och hejar på mycket mer än bara ett lag, med ligans hetaste kortsida dessutom. Det blir också ett svep över stämingen i toppen av tabellen, färska fansröster från respektive lag i titelstrid och kring Champions League-platser. Tid också att vara manager för en stund: Ta ut säsongens lag och vinn valfri matchtröja!  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • När derbyröken skingrats

  När derbyröken skingrats

  02/05/2017 Duración: 16min

  Reportage från ett nytt London, ett annat Manchester. Ett program om kampen som ingen vill vinna och om laget som inte kan förlora. Efter 22 år i skuggan av Arsenal, Tottenham ser ljuset och har framtiden - men också nya toppklubbskrav. Spurs-fans ger förklaringar till framgångarna, synen på framtiden och funderingarna inför Wembley. Kryssjukan fortätter både för City och United. Europas division 2 är ett lika hotande som otippat alternativ - för bägge. Supporterröster höjs kring Guardiolas gåtor och Mourinhos oförmåga att vinna. Dessutom: tävling med valfri matchtröja i potten. "Småporgram från Storbritannien" finns även som tv på Wenström Television, Viasatsport.se och Betsafe.com.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 100% Manchester

  100% Manchester

  26/04/2017 Duración: 15min

  Pep mot Mourinho, Filosofen mot Cynikern, blått mot rött. Veckans avsnitt handlar helt och hållet om derbyt som kan definiera ligasäsongen. United skulle bli en vinstmaskin igen, City omedelbart Bayern- och Barcelona-bra. Premier League skulle förvandlas till en stadskamp. Det blev inte så. Nu möts rivalerna i en match som handlar om att rädda säsongen. Här är en sammanfattning två som missade målet, möten med människor och besök i en miljö; nio månaders punktmarkering av båda lagen och resan mot slutet på spelåret. Ingen titel i potten, ingen Zlatan på planen – men ett definierande derby  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Englands fotbollshumlor

  Englands fotbollshumlor

  18/04/2017 Duración: 12min

  I skuggan av FA-cupsemifinalerna på Wembley, en bra bit ifrån PL-titeln och CL-positionering, den här helgen spelar tre klubbar inför hemmapublik med chansen att säkra eller bygga stadigt för nytt kontrakt i högsta serien. Mot alla odds. Vi besöker trakterna kring Turf Moor i Burnley – nykomlingen med bättre facit på hemmaplan än båda Manchester-klubbarna och regerande mästarna. Sagoklubben Bournemouth som ser ut att förlänga Premier League-livet – mindre än tio år efter att ha varit på den absoluta botten och några minuter från konkurs. Hull City som inte ens hade fullt lag när säsongen inleddes och var jumbo när året började har ödet vid egna fötter i det som kan vara tidernas escape i Premier League. Det här programmet handlar om de som flyger fast de inte borde kunna: om Englands fotbollshumlor. "Småprogram från Storbritannien" finns som tv på Wenström.TV, Viasatsport.se och Betsafe.com. Som podcasst på Acast och iTunes. Gilla Wenström Television på Facebook för allt i ett flöde.  See acast.c

página 1 de 5