Fikapodden

Informações:

Sinopsis

Här diskuteras allt från vardagliga saker så som vänner, skola och känslor till spännande, aktuella happenings. Välkomna till FikaPodden med Saga och Matilda

Episodios

 • 9. Kärlekens dag och möte med Bieber

  9. Kärlekens dag och möte med Bieber

  12/02/2016 Duración: 18min

  Antingen älskar du den eller så hatar du den... Dagen för alla hjärtan är här och vi får höra tjejernas sanningar kring den kärleksfulla dagen! En önskan om att det borde läggas ner kommer upp och vi ställer oss frågan- är det överskattat PR jippo?

 • 8. Kompisar eller vänner?

  8. Kompisar eller vänner?

  06/02/2016 Duración: 25min

  I det 8:onde avsnittet får ni ta del av tankar och allmänt prat om vänskap. Att göra slut med sin vän? Var går gränsen för hur många vänner man kan ha? Vi tar oss an det en så kallad "Friendship tag", får reda på hur pass väl Matilda och Saga egentligen känner varandra och sist men inte minst... Vem kollar egentligen på Mello?

 • 7. Den normbrytande generationen (trakasserier, feminism och ofredande)

  7. Den normbrytande generationen (trakasserier, feminism och ofredande)

  29/01/2016 Duración: 27min

  Den normbrytande generationen är här och i dagens avsnitt diskuteras det vilt kring ämnena sexuella trakasserier, ofredande och feminism. Detta gör vi med en speciellt gäst som delar med sig av egna erfarenheter och kunskap, feministen Wilma Wikland.

 • 6. Att hitta sig själv och bättre självkänsla

  6. Att hitta sig själv och bättre självkänsla

  21/01/2016 Duración: 22min

  När hittar man sig själv och hur? Är det så lätt som man kan tro? I dagens avsnitt diskuterar vi ämnet "att hitta sig själv", vi delar med oss av erfarenheter samt tips och knep för bättre självkänsla. Att Saga är beroende av Twitter är ingen överraskning men Matilda som skatergirl? Vi tar upp inspirerande böcker och Fredrik Eklund kommer upp igen..

 • 5. Facebook Depression och telefonberoende

  5. Facebook Depression och telefonberoende

  31/12/2015 Duración: 18min

  Finns det verkligen något som heter Facebook depression? Och vem är framtidens mäklare? Baksidan av sociala medier läggs ofta i glömska men i dagens avsnitt lyfter vi fram konsekvenserna av dagens teknik och blottar det dåliga. Tillsammans med allvar delar vi med oss av skratt, mjölk och vatten samt våra tankar kring telefonberoende.

 • 4. Fördomar och Instagram torskar

  4. Fördomar och Instagram torskar

  30/12/2015 Duración: 16min

  Varför har nästan alla människor fördomar... Och vad är största avtändarna när det kommer till upplagda bilder? Idag pratas det om förutfattade meningar, definitionen av att 'judge a book by its cover' och sociala vs. blyga personer.

 • 2. God Jul (?) och isbad

  2. God Jul (?) och isbad

  20/12/2015 Duración: 16min

  Varför är släkten alltid värst? Dags för FikaPoddens första julavsnitt! Matilda förklarar varför man inte kollar på Kalle Anka på julafton och Saga berättar om den gången hon tog ett isbad...

 • 3. Caitlyn Jenner nyårslöften

  3. Caitlyn Jenner & nyårslöften

  17/12/2015 Duración: 19min

  Årsresumé av det fantastiska året 2015. Men vad har varit bäst? Saga tycker till om Caitlyn Jenner och berättar om sitt andra hemland. Men varför får Matilda panik? Häng med och lyssna på sista FikaPodden för 2015 och förbered er på vad 2016 erbjuder!