Millennialspodden

Informações:

Sinopsis

En podcast där Leon Allinge träffar unga, drivna och målmedvetna människor för att försöka ta reda på vad som egentligen krävs för att nå sin yrkesdröm. Vi får träffa olika millennials från olika branscher som berättar om sin väg och hur dem kämpar i sin vardag för att tillslut nå målet.

Episodios

 • #20 Signerat Supertalangen Lina Thunberg

  #20 Signerat Supertalangen Lina Thunberg

  21/12/2017 Duración: 49min

  Tjugonde avsnittet ute, känns helt fantastiskt att få släppa det precis innan jul! Jag har fått chansen att träffa en av dem som står bakom Isabella Löwergrip. Lina Thunberg som arbetar som Exportchef på Löwengrip Care & Color. Ni vet tjejen från Hässleholm som gjort kometkarriär i Löwengrip imperiet. - Hur är det att komma som en outsider till sthlm och konkurrera med hela Sverige! - Lina blev chef redan vid tjugo års åldern hon berättar för men också nackdelar med det! - Hur gör man när ens målsättning är att driva eget på Manhattan. Jag vill önska er alla lyssnare en riktigt god jul!

 • #19 Signerat Kommunikationsrebellen Ludwig Jonsson

  #19 Signerat Kommunikationsrebellen Ludwig Jonsson

  12/12/2017 Duración: 54min

  Ludwig Jonsson som vid 22 år startade kommunikationsbyrån RODOLFO. Med drömmar att bli hokceyproffs som fick ett snabbt avslut fick tänka om och gav sig in i oavslutade studier, som också drömmer att bli lärare i "vuxen" ålder. Vi pratade om att vara sin egen sol, Ludwigs trademark och vikten av att även må psykisk bra!

 • #18 Signerat Superkvinna Natalie Eriksson

  #18 Signerat Superkvinna Natalie Eriksson

  22/11/2017 Duración: 43min

  Avsnitt 18 är signerat kommunikatören, sociala media experten, författaren och aktieexperten Natalie Eriksson! Ni vet hon som precis släppt boken "Kvinnorna som äger börsen", har bloggen "den sociala bloggen" på resumé, driver facebook-gruppen "Aktier för nybörjare - tjejer" som är en grupp där kvinnor emellan kan dela med sig om tankar, ideér och tips till andra. Gruppen har nu över 8000 aktiva medlemmar. Förutom allt detta så har vi också berört ämnet #Metoo och hur det egentligen kommer att påverka samhället, Natalies framtid och hennes dålig tålamod.