20'erne Podcast

Informações:

Sinopsis

Podcast by 20'erne Podcast

Episodios

 • #9 Musik-nostalgi, guilty pleasures og grimme dansemoves

  #9 Musik-nostalgi, guilty pleasures og grimme dansemoves

  04/04/2017 Duración: 44min

  Musik følger de fleste mennesker gennem livet, og selvom vi måske hørte toner fra Bamses Billedbog i vores første leveår, eller Katy Perry da vi var teenagere, er det ikke ens betydende med, at vi stadig gør det i vores 20’ere. Eller er det? Nostalgi er jo en af hovedårsagerne til, at man af og til finder sig selv skråle med på en Disney-sang i de sene nattetimer til privatfesten - og det er sjældent alene. I dag stiller vi derfor i musikkens tegn blandt andet spørgsmålene: Hvilken betydning har musik i vores hverdag og for vores humør? Er der nogle særlige kunstnere, som vi aldrig bliver trætte af? Har vi guilty pleasures, som vi er flove over at sætte på anlægget? Og har vi selv haft drømme om at stå med en guitar i hænderne, og trykke den af på Orange Scene på Roskilde Festival? Alt det og meget mere, diskuterer vi med dagens gæst, Martha Greve Jørgensen, der til daglig læser Moderne kultur på kandidaten, arbejder på Gyldendal og bodegaen Café Ægir. 20'erne er podcasten, hvor vi diskuterer og deler erfar

 • #8 Snapchat, Facebook og Instagram? Vores overforbrug af sociale medier

  #8 Snapchat, Facebook og Instagram? Vores overforbrug af sociale medier

  27/03/2017 Duración: 36min

  Vi er digitale indfødte, men alligevel har vi oplevet en tid uden sociale medier, før Arto og MSN indtil Facebook smadrede sig ind på vores nethinder - for good (?) For kan vi egentlig undvære de sociale medier i dag, og er der råd at hente, hvis man har brug for en pause, når smartphonens lys glimter med endnu en besked? Alt det og meget mere vil vi diskutere i dette afsnit af 20'erne sammen med vores gæst Josephine Dyekjær, som selv er en hyppig bruger, når det kommer til de sociale medier. 20'erne er podcasten, hvor vi diskuterer og deler erfaringer fra den vanvittige, sjove og ikke mindst forandrende tid, man går igennem i sine 20'ere. Vi er jeres værter, søstrene, Sidsel Kaae Nørgaard (25), kandidatstuderende i Journalistik, digital journalist og podcast-producer hos Euroman og Lærke Kaae Nørgaard (23), bachelorstuderende på Fødevarer og Ernæring på KU.

 • #7 Bland-selv-slik eller streng diæt? Kostvaner i 20erne

  #7 Bland-selv-slik eller streng diæt? Kostvaner i 20'erne

  20/03/2017 Duración: 37min

  I 20’erne er de fleste af os overladt til os selv, når vi flytter hjemmefra - væk fra mors ellers fars dampende gryder. Og kan vi så finde op og ned på proteiner og kulhydrater? Og hvilket fedt var det nu, der var godt eller skidt? Står den på pasta med ketchup og cowboy-toasts i massevis til maven er så udspilet, og vi må gemme os under dynen og fise løs? Foretrækker vi at spise ude, tage takeaway’en med hjem eller selv stå for at handle ind og kokkerere til os selv, og de venner vi omgiver os med. Og sidst - men ikke mindst - holder vi os til strenge diæter eller er der plads til chips med dip og bland selv slik i ny næ. 20'erne er podcasten, hvor vi diskuterer og deler erfaringer fra den vanvittige, sjove og ikke mindst forandrende tid, man går igennem i sine 20'ere. Vi er jeres værter, søstrene, Sidsel Kaae Nørgaard (25), kandidatstuderende i Journalistik, digital journalist og podcast-producer hos Euroman og Lærke Kaae Nørgaard (23), bachelorstuderende på Fødevarer og Ernæring på KU.

 • #6 Skal man få børn i sine 20ere?

  #6 Skal man få børn i sine 20'ere?

  12/03/2017 Duración: 39min

  Er det smart at få børn, når man stadig er ung og frisk? Eller skal man lige have styr på karrieren først? Der er i hvert fald noget, der ikke helt hænger sammen, når kampagner opfordrer unge til at få børn tidligt, men at vi samtidigt skal have gennemført en uddannelse på normeret tid. Dét og meget andet diskuterer vi sammen med Sophia Visnek, der er blevet mor i en alder af 22, mens hendes datter pludrer i baggrunden. 20'erne er podcasten, hvor vi diskuterer og deler erfaringer fra den vanvittige, sjove og ikke mindst forandrende tid, man går igennem i sine 20'ere. Vi er jeres værter, søstrene, Sidsel Kaae Nørgaard (25), kandidatstuderende i Journalistik, digital journalist og podcast-producer hos Euroman og Lærke Kaae Nørgaard (23), bachelorstuderende på Fødevarer og Ernæring på KU.