#suckmystyle

Informações:

Sinopsis

Londonbaserade Fashionistan Morris Isfeldt svarar på frågor om trender inom stil, mode, design, arkitektur, musik etc. Frågorna postas på #SuckMyStyle. Av och med Magnus Thomson och David Silva, som tidigare humoriserat ihop med musikprojekt inom ramen för Varanteatern och Tyskarna Från Lund. Följ Morris Isfeldt och Suck My Style på Twitter och Instagram: @morrisisfeldt.

Episodios

 • 14. Snushotellet i Piteå. Gäst: Matilda Berggren

  14. Snushotellet i Piteå. Gäst: Matilda Berggren

  16/12/2014 Duración: 28min

  Morris Isfeldt provar att snusa i direktsändning. Matilda Berggren och Morris pratar sextrender, intresserar sig lite för Daniel och så blir det julspecial med trendig "sad-rhyming" i bluesrimstugan.

 • 13. Lockin, poppin, touchin. Gäst: Anna Granath

  13. Lockin', poppin', touchin'. Gäst: Anna Granath

  10/11/2014 Duración: 28min

  Detta är inte en podcast. Det är en danscast. Komikern och ex-dansaren Anna Granath dansar pas de deux i studion med Morris Isfeldt. Morris överraskar också genom att visa prov på den kommande hösttrenden på dansgolet: centralamerikansk dans.

 • Lund Comedy Festival special. Gäst: Zinat Pirzadeh

  Lund Comedy Festival special. Gäst: Zinat Pirzadeh

  20/10/2014 Duración: 26min

  Liveinspelat i Stadshallen på Lund Comedy Festival 30/8-2014. Gäst: komikern Zinat Pirzadeh. Morris Isfeldt berättar om sina pro bonoprojekt där han skickar fakturan senare och att han vill återfödas som trimmad Grizzlybjörn.

 • 11. LIVE på Teater Brunnsgatan Fyra! Gäst: Josephine Forsman

  11. LIVE på Teater Brunnsgatan Fyra! Gäst: Josephine Forsman

  26/08/2014 Duración: 28min

  Inspelning från Teater Brunnsgatan Fyra 10/4 2014. Gäst: Josephine Forsman, trummis i Sahara Hotnights och Casablanca. Morris stjäl showen och berättar om videon till hyllningslåten till sig själv, som han har låtit beställa.

 • 10. LIVE på Teater Brunnsgatan Fyra! Gäst: Martina Montelius

  10. LIVE på Teater Brunnsgatan Fyra! Gäst: Martina Montelius

  07/05/2014 Duración: 32min

  Liveinspelning från Teater Brunnsgatan Fyra i Stockholm 11/4 2014. Gäst: Martina Montelius, dramatiker, författare och teaterchef. Det blir prat om BUP-modet, en befläckad One-piece och om vuxna kan läsa böcker som handlar om barn.

 • 9. En kändis i studion

  9. En kändis i studion

  18/02/2014 Duración: 30min

  Morris imponeras av att ha sett Anna Charlotta Gunnarsson i "The Girl with the dragon tattoo." Dessutom blir det en rapport från Morris medverkan på Svensk Forms Pecha Kucha på Stockholm Design Week.

 • 8. Sa han tacos precis?

  8. Sa han tacos precis?

  14/01/2014 Duración: 26min

  Vilka trender är det som gäller för 2014? Gäst: den svenska trendgurun Stefan Nilsson från Trendgruppen går upp i ringen mot Morris Isfeldt. Det blir bl a trendgnabb om dataspelsfashion, manetbuffér och om hur programledaren David Silva kommer se ut i framtiden.

 • 7. Julgran i jakaranda

  7. Julgran i jakaranda

  19/12/2013 Duración: 22min

  En julspecial som avhandlar att Julen är otrendig och att årets julklapp är ett litet djur. Morris berättar om hur han fick julkänslor av ett pro bono street art-projekt med designern Eero Koivisto i fickludd. Det delas också ut en oväntad julklapp.

 • 6. Diakité - är det ett taget namn?

  6. Diakité - är det ett taget namn?

  03/12/2013 Duración: 29min

  Rapartisten Jason ”Timbuktu” Diakité är gäst i avsnittet. Morris Isfeldt rappar och berättar om sitt västafrikanska ”Trendiest Tribe”. Det blir också prat om att åka skateboard med stil, designade blöjor och om Sveriges äldsta band Damn!

 • 5. Ska vi prata om Dizzee Rascals göt?

  5. Ska vi prata om Dizzee Rascals göt?

  05/11/2013 Duración: 28min

  Morris kopplar på sin långa karisma och försöker imponera på Ametist Azordegan genom att utlova en guidad tur på tu man hand till The Crusty London. Det handlar också om Dizzee Rascals göt och Henok Achidos nya stil.

 • 4. Du och jag, Daniel

  4. Du och jag, Daniel

  15/10/2013 Duración: 20min

  En övertänd Morris Isfeldt pratar om sina känsliga hälar av kristall, extravaganta city boots, accentfärgen off-orange, basketspelaren och designern Karim Rachid och om sin likhet med Robbie Williams.

 • 3. Jesus hade numret till kändistaxi.

  3. Jesus hade numret till kändistaxi.

  25/09/2013 Duración: 27min

  Det tredje avsnittet av #SuckMyStyle gästas av Helle Klein, präst och chefredaktör på Dagens Arbete. Morris och Helle diskuterar vit ketchup, jeans av furu och Zlatan. Morris berättar även om den nya trenden med klubbmusik med instrument som inte finns.

 • 2. I vanliga fall brukar jag inte lyssna när du pratar.

  2. I vanliga fall brukar jag inte lyssna när du pratar.

  09/09/2013 Duración: 19min

  I det andra avsnittet av #SuckMyStyle får vi bland annat höra Morris berätta om hur han ansar sin Social Media Garden, den svenska OS-dräkten i Sotchi och om att vara inlåst i en underjordisk bunker med grundaren av Dressman.

 • 1. Schack har trendat i 2000 år - hur gammal är du?

  1. Schack har trendat i 2000 år - hur gammal är du?

  20/08/2013 Duración: 22min

  I premiäravsnittet av #SuckMyStyle berättar Morris Isfeldt om sin annorlunda vardag i London, hundgårdsmarinerad havsaborre och om satta människor är anpassade för modekläder.