Nerdvana Podcasts

Informações:

Sinopsis

Nerdvana Podcasts er en paraply af forskellige podcasts med forskelligt indhold, som har fælletrækket at vi tager den nørdende vinkel.https://www.facebook.com/nerdvanepisodez

Episodios

 • Filmstrømmen 44: Im Thinking About Ending Things The Devil All The Time

  Filmstrømmen 44: I'm Thinking About Ending Things & The Devil All The Time

  25/09/2020 Duración: 01h48min

  I dette afsnit kigger vi på to film, som på mange måder er ret ens, men på mindst lige så mange måder er meget forskellige. Den ene var vi glade for, den anden knap så meget. Tag en lytter og find ud af hvad der er skidt og hvad der er kanel. Links: iTunes: goo.gl/KWdjvt Soundcloud: soundcloud.com/episodez/ Find os her: Hjemmeside: nerdvana.dk (www.nerdvana.dk)

 • Filmstrømmen 43: Project Power An American Pickle

  Filmstrømmen 43: Project Power & An American Pickle

  09/09/2020 Duración: 01h57min

  Netflix og HBO Nordic står for dette afsnits film. Ført en tur til New Orleans hvor et nyt stof giver folk superkræfter, derefter en tur til New York hvor salt og regnvand giver folk syltede agurker. Links: iTunes: goo.gl/KWdjvt Soundcloud: soundcloud.com/episodez/ Find os her: Hjemmeside: nerdvana.dk (www.nerdvana.dk)

 • Seriestrømmen 158: Brave New World

  Seriestrømmen 158: Brave New World

  24/08/2020 Duración: 02h11min

  I 1929 skrev Aldous Huxley en bog om en verden på piller, opdelt i menneskelige hierarkier. I dag virker det mere og mere som om den fremtidsforestilling er på vej til at blive virkelighed. Vi tager en snak om den nye adaption af Huxley's roman, men runder vanen tro også en masse andre ting undervejs. Links: iTunes: goo.gl/KWdjvt Soundcloud: soundcloud.com/episodez/ Find os her: Hjemmeside: nerdvana.dk (www.nerdvana.dk)

 • Filmstrømmen 42: Greyhound The Vast Of Night

  Filmstrømmen 42: Greyhound & The Vast Of Night

  12/08/2020 Duración: 02h05min

  Selvom det er midt i høsten, så er der alligevel blevet lavet et afsnit. Denne gang kigger vi på to lidt oversete film som vi synes fortjener noget opmærksomhed. Links: iTunes: goo.gl/KWdjvt Soundcloud: soundcloud.com/episodez/ Find os her: Hjemmeside: nerdvana.dk (www.nerdvana.dk)

 • Filmstrømmen 41: The Platforn Da 5 Bloods

  Filmstrømmen 41: The Platforn & Da 5 Bloods

  28/07/2020 Duración: 01h31min

  Vi skal en tur til et underligt fængsel hvor der hver dag serveres et festmåltid fangerne...men ikke alle for glæde af det og derefter en tur ud i Vietnams jungle med et par gamle krigsveteraner. Links: iTunes: goo.gl/KWdjvt Soundcloud: soundcloud.com/episodez/ Find os her: Hjemmeside: nerdvana.dk (www.nerdvana.dk)

 • Filmstrømmen 40: Extraction Bad Education

  Filmstrømmen 40: Extraction & Bad Education

  20/07/2020 Duración: 01h32min

  Det "glemte" afsnit, som vi optog for snart længe siden. Men bedre sent end aldrig. Links: iTunes: goo.gl/KWdjvt Soundcloud: soundcloud.com/episodez/ Find os her: Hjemmeside: nerdvana.dk (www.nerdvana.dk)

 • Seriestrømmen 157: Science Fiction Catch Up

  Seriestrømmen 157: Science Fiction Catch Up

  10/07/2020 Duración: 01h57min

  Det går ikke stærkt, men vi popper da op engang imellem. I denne omgang har vi lavet et lille Catch-up på nogle af de science fiction serier vi har set. Links: iTunes: goo.gl/KWdjvt Soundcloud: soundcloud.com/episodez/ Find os her: Hjemmeside: nerdvana.dk (www.nerdvana.dk)

 • Seriestrømmen 156: Årscast 2019

  Seriestrømmen 156: Årscast 2019

  04/05/2020 Duración: 03h22min

  Så er Seriestrømmens årscast landet! I ved hvad det går ud på. God fornøjelse. Links: iTunes: goo.gl/KWdjvt Soundcloud: soundcloud.com/episodez/ Find os her: Hjemmeside: nerdvana.dk (www.nerdvana.dk) Facebook Nerdvana Podcasts (bit.ly/2AOMS9Q)

 • Filmstrømmen 39: Årets Film 2019

  Filmstrømmen 39: Årets Film 2019

  27/04/2020 Duración: 04h35min

  Årets film, wuhuuu!!! Efter en flytning og en global hændelse er det endelige blevet tid til at podcaste igen! :) Links: iTunes: goo.gl/KWdjvt Soundcloud: soundcloud.com/episodez/ Find os på her: Hjemmeside: nerdvana.dk (www.nerdvana.dk) Facebook Nerdvana Podcasts (bit.ly/2AOMS9Q)

 • Filmstrømmen 38: I Lost My Body Uncut Gems

  Filmstrømmen 38: I Lost My Body & Uncut Gems

  24/02/2020 Duración: 01h43min

  Lidt fransk tegnefilm og jødisk kaosfilm beskriver fint dagens afsnit. Vi ser nærmere på hvad den Oscarnominerede I Lost My Body og Adam Sandlers nye film Uncut Gems kan. Links: iTunes: goo.gl/KWdjvt Soundcloud: soundcloud.com/episodez/ Find os på her: Hjemmeside: nerdvana.dk (www.nerdvana.dk) Facebook Nerdvana Podcasts (bit.ly/2AOMS9Q)

 • Seriestrømmen 155: The Witcher

  Seriestrømmen 155: The Witcher

  20/02/2020 Duración: 02h35min

  Seriestrømmen har været i dvale, men endelig er der blevet samlet tropper til endnu en tur på slagmarken. Vi har dog måtte ud og hente reserver og lejesoldater ind. Så Martin er i dette afsnit erstattet af intet mindre end to andre. Nikolaj har nemlig fået besøg af Louise, som de faste lyttere vil kende fra tidligere podcasts og en debutant i form af Thomas Nørskov som vi har lånt fra fantasypodcasten Drager og Daimoner (se links). Links: Drager og Daimoner: facebook.com/dragerogdaimoner/ iTunes: goo.gl/KWdjvt Soundcloud: soundcloud.com/episodez/ Find os på her: Hjemmeside: nerdvana.dk (www.nerdvana.dk) Facebook Nerdvana Podcasts (bit.ly/2AOMS9Q)

 • Filmstrømmen 037 - 6 Underground Marriage Story

  Filmstrømmen 037 - 6 Underground & Marriage Story

  27/01/2020 Duración: 01h36min

  Så er vi her igen :) Overgangen til det nye år tog lidt hårdt på os og betød bl.a sygdom, stress og en computer der døde og måtte genoplives. Så selvom dette afsnit blev optaget for en uge siden, kommer det først nu. Så håber vi det har været værd at vente lidt ekstra på. Vi tager i hvert fald et kig på Michael Bay actionbomben 6 Underground og den Oscarrelevante: Marriage Story iTunes: goo.gl/KWdjvt Soundcloud: soundcloud.com/episodez/ Find os på her: Hjemmeside: nerdvana.dk (www.nerdvana.dk) Facebook Nerdvana Podcasts (bit.ly/2AOMS9Q)

 • Filmstrømmen 36 - The King The Irishman

  Filmstrømmen 36 - The King & The Irishman

  22/12/2019 Duración: 02h21min

  Nu kan det endelig blive jul efter en hektisk måned med sygdom og voldsomt meget arbejde, har vi endelig fundet tid til at sætte os ned og optage et afsnit om to Netflixfilm. Glædelig Jul herfra. iTunes: goo.gl/KWdjvt Soundcloud: soundcloud.com/episodez/ Find os på her: Hjemmeside: nerdvana.dk (www.nerdvana.dk) Facebook Nerdvana Podcasts (bit.ly/2AOMS9Q)

 • Seriestrømmen 154: Swamp Thing

  Seriestrømmen 154: Swamp Thing

  25/11/2019 Duración: 02h08min

  Mosekonen har brygget en bryg og ud af den brug kommer en Ting fra sumpen. En sump jeres to værter springer frygtløst ud i, i et afsnit der bære præg af de ikke har set hinanden i et par uger. Så alle de seneste tossestreger fra Hollywood bliver også vendt og drejet. Med andre ord: Alt er ved det gamle. God fornøjelse :) Lyt til os på nedenstående links eller i diverse podcast apps: iTunes: goo.gl/KWdjvt Soundcloud: soundcloud.com/episodez/ Find os på her: Hjemmeside: nerdvana.dk (www.nerdvana.dk) Facebook Nerdvana Podcasts (bit.ly/2AOMS9Q)

 • Filmstrømmen 035 - Wounds Eli

  Filmstrømmen 035 - Wounds & Eli

  06/11/2019 Duración: 01h46min

  Vi er godt nok nået ind i November, men vi er ikke helt færdige med gyserfilm endnu. Så lyt med og hør, i hvert fald den ene af værterne, brænde helt af over den ene filmene. Der er garanti for underholdning. Lyt til os på nedenstående links eller i diverse podcast apps: iTunes: goo.gl/KWdjvt Soundcloud: soundcloud.com/episodez/ Find os på her: Hjemmeside: nerdvana.dk (www.nerdvana.dk) Facebook Nerdvana Podcasts (bit.ly/2AOMS9Q)

 • Halloween 2019 Special

  Halloween 2019 Special

  29/10/2019 Duración: 02h07min

  Så er det blevet tid til at uhygge igen. Vi anmelder en serie og to film, men snakker om mange flere film. Så hvis du mangler noget inspiration til Halloween, så er du det helt rette sted. iTunes: goo.gl/KWdjvt Soundcloud: soundcloud.com/episodez/ Find os på her: Hjemmeside: nerdvana.dk (www.nerdvana.dk) Facebook Nerdvana Podcasts (bit.ly/2AOMS9Q)

 • Seriestrømmen 153: El Camino - A Breaking Bad Special

  Seriestrømmen 153: El Camino - A Breaking Bad Special

  24/10/2019 Duración: 01h39min

  En afsnit der er laaangt ud over sidste salgsdato, men alligevel frisk takket været El Camino. Filmen der runder Breaking Bad serien af med fortælling om hvad der bliver af Jesse Pinkman efter hændelserne i slutningen af Breaking Bad. Vi har glædet os til det her og håber i får lige så stor fornøjelse ud af det, som vi har haft ved at lave det. Lyt til os på nedenstående links eller i diverse podcast apps: iTunes: goo.gl/KWdjvt Soundcloud: soundcloud.com/episodez/ Find os på her: Hjemmeside: nerdvana.dk (www.nerdvana.dk) Facebook Nerdvana Podcasts (bit.ly/2AOMS9Q)

 • Seriestrømmen 152: Carnival Row

  Seriestrømmen 152: Carnival Row

  16/10/2019 Duración: 02h01min

  "I said "hi man, there's something that you oughta know I'll tell ya Park Avenue leads to: Carnival Row" Der er street credit at hente hvis man kender den reference ;) Carnival Row er et slumkvarter i The Burgue, Hovedstaden i Republikken Burgue. Et sted hvor mennesker, Feer, Kæmper, Kentauer og andre mystisk væsner ses i gadebilledet. Et sted hvor magi findes, ikke mindste pga af den store befolkning af flygtninge fra det magiske land Tirnanoc (Hvis navn vi kæmpede lidt med at huske i podcasten, haha), som er plaget af krigen mod den mystiske The Pact. På Carnival Row sker der en række yderst bestialske mord og vores hovedkarakter Rycroft Philostrate(Orlando Bloom) er sat på sagen for at opklare disse mord. Vi drager ud på en fantasy-noir fortælling i en fascinerende, dragende og mørk verden. Så tag med os på eventyr og god fornøjelse med rejsen gennem Carnival Row og de hemmeligheder der gennem sig i skyggerne på dette mærkværdige sted. Lyt til os på nedenstående links eller i diverse podcast apps:

 • Filmstrømmen 35: What Happened To Monday Forgotten

  Filmstrømmen 35: What Happened To Monday & Forgotten

  06/10/2019 Duración: 01h34min

  Igen er vi længe om at komme ud, men der er en forklaring på den langsommelig proces. Vi er dog i hopla og snakken går lystigt i det lille studie. Så i kan glæde her til en afsnit hvor vi kommer ud i diverse afkroge og mørke hjørner af den moderne popkultur og samtidig får snakket om et par film. Og ikke nok med det, så har vi nu også fået et hjem på nettet. Gå ind og tjek nerdvana.dk. Lige nu er det lidt sparsomt, men der er mere indhold på vej. Lyt til os på nedenstående links eller i diverse podcast apps: iTunes: goo.gl/KWdjvt Soundcloud: soundcloud.com/episodez/ Find os på her: Hjemmeside: nerdvana.dk (https://www.nerdvana.dk) Facebook Nerdvana Podcasts(https://bit.ly/2AOMS9Q)

 • Filmstrømmen 34: American Factory Orbiter 9

  Filmstrømmen 34: American Factory & Orbiter 9

  16/09/2019 Duración: 01h39min

  Vi napper en dokumentar mere og et stykke med Spansk/Colombiansk science fiction. Så læn dag tilbage, luk øjenene (med mindre du kører bil!!!) og lad os tage jer en tur ud i en gammel General Motors fabrik og en rumsonde på vej mod en ny planet. Lyt til os på nedenstående links eller i diverse podcast apps: iTunes: goo.gl/KWdjvt Soundcloud: soundcloud.com/episodez/ Find os på Facebook: Nerdvana Podcasts

página 1 de 11