Baraben-podden

Informações:

Sinopsis

Vi snackar om Blåvitt och annat vi känner för.

Episodios

 • 19) Attention Please

  19) Attention Please

  11/03/2015

  BBpodd kommer vara tillbaka den 19E MARS, i en lite ny förpackning!Som ni vet, så har ju Patrik varit pappaledig - & därför kunnat fixa med klippning, redigering, teknik & annat mellan "amningarna" så att säga.När han nu började jobba i januari fanns inte riktigt den tiden, så därför har vi jobbat på en lösning för att finansiera en redigerare, men också en vettig studio för att öka kvaliten på podden. Nu är den lösningen ÄNTLIGEN i hamn!Vi har "förhandlat" med några olika alternativ, & det har verkligen ordnat sig på absolut bästa sätt.Från & med första avsnittet 2015, som alltså kommer ut TORSDAG 19E MARS - kommer BBpodd nämligen att ligga på GP.se! GP? Tänker kanske några då. Skall ni verkligen bli en del av DET gänget - är det verkligen bra? Efter mycket övervägande har vi kommit fram till att det är PRECIS vad det är!This is why:Alla nya inspelningskostnader täcks, så att podden inte bara överlever - utan också blir bättreVårt mål med podden är att sprida det Blåvita budskapet &

 • 18) Hit the shit

  18) "Hit the shit"

  26/12/2014

  I årets sista avsnitt av #BBpodd har vi samlat ihop det vi tyckte var roligast & bäst från premiärsäsongen. "Darijans nyårskarameller", best of - eller "Greatest hits" om ni så vill! Fokus är på skratt & skämt.Mycket nöje så hörs vi nästa år!

 • 17) Tollavallen

  17) Tollavallen

  16/12/2014

  I veckans avsnitt gästas #BBpodd återigen av Andreas Toll.Vi kokar soppa på en spik, pratar framtidsdrömmar i Jönköping och drar igång poddens rimstuga. Mycket nöje!

 • 16) Breeev!

  16) Breeev!

  10/12/2014

  I veckans avsnitt av #BBpodd gästas vi av ingen mindre än "Hunken från Böda", Gustav Engvall. Vi pratar judo, fotboll och brudar. Dessutom ger vi er den givna startfemman i Blåvitts luciatåg.Mycket nöje!

 • 15) Men va fan.

  15) Men va fan.

  03/12/2014

  I veckans avsnitt av #BBpodd gästas vi av ingen mindre än C-kändisen Erling.Vi diskuterar Mys-Jörgen, truppen inför 2015 och så bjuds det på en stor dos av roliga anekdoter.

 • 14) Ultravax

  14) Ultravax

  24/11/2014

  I veckans avsnitt av #BBpodd gästas vi av Bobban från Ultras Göteborg.Vi diskuterar bla. supporterkultur, framtida tränarnamn, medias vinklingar och bjuder även på en stor frågestund kring ämnet bengaler. Dessutom hyllar vi en viss Trendpattra, kanske lite för mycket.Vi hörs!

 • 13) Jävla Pattra

  13) Jävla Pattra

  19/11/2014

  I veckans avsnitt SÅGAR Jocke & Patrik sig själva & Baraben.com! Andreas Toll som är gäst berättar om blåvit eufori & slagsmål. Samt, givetvis - "Veckans Pattra-pport"...

 • 12) Deal or no deal

  12) Deal or no deal

  12/11/2014

  I veckans avsnitt gästas Patrik och Jocke av ingen mindre än Markus Wulcan, stjärnreporter på Aftonbladet. Vi diskuterar Grens masterplan, fobollsgalans fadäser och inte minst vår kommande tränare. 

 • 11) Stort tack!

  11) Stort tack!

  05/11/2014

  Veckans avsnitt med Patrik och Jocke gästas av John Alvbåge som praar om snabba utkast, Gustav Engvall och givetvis en rejäl portion Mikael Stahre. Desutom tar John över sågen och fullkomligt demolerar ett mediehus. 

 • 10) Brunch-bingo

  10) Brunch-bingo

  29/10/2014

  Jocke, Patrik & Andreas pratar om avslutningsfesten på lördag, diskuterar göteborgsmedias vinklingar - samt sätter sågen i vissa huvudbonader...

 • 9) Youre not in Jönköping anymore

  9) You're not in Jönköping anymore

  22/10/2014

  I veckans Podd diskuterar Jocke, Patrik & veckans gäst Hampus Jaksh blåvita nyförvärv, Grens "CHOCK-lögn" - samt Kenneth Zohores bidrag till den svenska ubåtsjakten...

 • 8) Sonen från Örkelljunga

  8) Sonen från Örkelljunga

  16/10/2014

  Denna vecka bjuder BaraBen-podden på ett specialavsnitt. En tillbakablick på när en av våra mest folkkära spelare gjorde ett eget avsnitt. En berättelse om en liten pojke från Örkelljunga och hans resa in i det Allsvenska finrummet. Häng med!

 • 7) Disney on ice

  7) Disney on ice

  07/10/2014

  Den gyllene trion Toll, Stellham och Patrik diskuterar veckan som varit, framtid och hur möjligheterna ser ut att starta en blåvit pub.Vi presenterar vinnaren av förra veckans tävling och ägnar en stor del av programmet till era lyssnarfrågor. Dessutom hör vi en stockholmare gå fullständigt bananas. Magi! Vi hörs!

 • 6) Less is more

  6) Less is more

  02/10/2014

  Med originaluppställning diskuterar vi bla. Stahres framtid, Luddes vänsterfot samt Feldgraus two seconds of fame. Hur är det nu med bengaler? Vad är rätt, vad är fel? Dessutom utlovas en tävling med ett mycket fint pris i potten. Vi hörs!

 • 5) Klipp dig!

  5) Klipp dig!

  23/09/2014

  Jocke, Patrik & "veckans gäst" Andreas Toll snackar om Lasse Vibes framtid, Clean Court & Kjetil Waehlers kommande Hollywoodkarriär.. Dessutom tar vi reda på vad som egentligen hände under förra veckans tävling. Var den riggad, egentligen?

 • 4) FullFredag

  4) FullFredag

  16/09/2014

  Med samma laguppställning som föregående vända tar #BBpodd dig och ditt blåvita intresse till nya höjder. Vi blir i veckans avsnitt hatade i Gävle men älskade i Stockholm. Vilken av spelarna skall vara med i Paradise Hotel, och hur är det nu med #FullFredag? Toll har koll! Dessutom avslöjar vi vinnaren av Pontus Wernblooms signerade matchtröja. Häng med!

 • 3) World Of Warcraft-Frisyr

  3) "World Of Warcraft"-Frisyr

  10/09/2014

  Stellham, Patrik & "debutanten" Johan identifierar den Blåvita "Twitter-eliten" & reder ut hur man röstar blåvitt. Dessutom VÄRLDSPREMIÄR för lyssnartävlingen med ett fantastiskt pris i potten!

 • 2) Erase and rewind

  2) Erase and rewind

  03/09/2014

  Vi snackar "Nisse Wiberg-effekten", Lasse Vibes favorit-öl & utser "Veckans Pajas". Dessutom går Patrik till "CHOCK-ATTACK" mot en av stadens journalister...

 • 1) Cool i Kalmar

  1) Cool i Kalmar

  26/08/2014

  I premiären av BaraBen-Podden pratar vi om nyförvärv, "Måns-Melkers" frisyr & feldgraus första europaresa. Samt - ett "Instagram-tips" man inte får missa...