Jag Och Min Pappa Podcast

Informações:

Sinopsis

En podcast om 9-åriga Simon och hans pappa Vini som pratar om deras uppväxt under svåra omständigheter, adhd, missbruk, sex, feminism, veganism, musik och mycket mer!

Episodios

 • Jag och Min Pappa Podcast Avsnitt 2

  Jag och Min Pappa Podcast Avsnitt 2

  22/06/2016 Duración: 01h49min

  Finally! Det tog lite tid men nu är det klart, avsnitt nummer 2! Vi har spelat in i 2 tillfälle, den 5 juni från vårt köket i Tumba och den 17 juni utomhus vid poolen på hotel i Kalifornien som en Intro/uppdateringen på grund av massa med saker som hade hänt i mellan. Det blev ett lång avsnitt.. Vi pratade om: *Den första vecka på vårt Semester i USA *Vegansk mat *Kränkta köttätare *Santa Cruz skate museum och Skateboarding historia *Barn som transperson *Simons psykisk status och en eventuellt autism diagnos. *Föräldrar som behöver gå på Jämlikhet och feminism utbildning. *Om en vän som kom ut som Transperson och Simons tankar omkring den. *Onani, porr och barnsexualitetet *Simons svartsjukan om Pappas nya tjej. *Trapmusik och sång röst med auto tunning efect på. *Frej Larsson och Joy. *ison och Fille. *20 års jubileum av Propagandhi´s Less talk more Rock plattan. *Fetty Wap Enjoy!

 • Jag Och Min Pappa Avsnitt 1

  Jag Och Min Pappa Avsnitt 1

  22/05/2016 Duración: 56min

  En podcast om 9-åriga Simon och hans pappa Vini som pratar blanda annat om deras uppväxt under svåra omständigheter, adhd, missbruk, sex, feminism, veganism, musik... I vårt första avsnitt har vi presenterat oss, pratat om Simons uppväxt utan sin mamma på grund av hennes drogmissbruk, om hur man kan få skavsår på snoppen, Silvana Imam, Parham och mycket mer!