Chevaleresk-podden

Informações:

Sinopsis

I Chevaleresk-podden följer vi med Måns Zelmerlöw och hans vapendragare Alexander Wiberg från TV-programmet Chevaleresk. Precis som i programmet pratar de om livets härliga ting men nu blir de också mer personliga. Vad är vett & etikett för en modern gentleman 2018? Vad tänker Måns kring att bli pappa? Hur är duons vänskap egentligen när kameran inte rullar? Allt detta och mycket mer därtill avhandlas i Chevaleresk-podden. Och självklart är topplistan med i varje avsnitt!

Episodios

 • 8. Kom an då, höstjävel!

  14/08/2018 Duración: 45min

  I säsongsavslutningen av Chevalereskpodden blickar duon vemodigt fram emot hösten. Vilka plagg bör man absolut ha i sin höstgarderob, och vilka whiskysorter kan förgylla en mulen höstdag? Duon blir även nostalgiska och pratar om sin skolgång, skolstartstider det är: vilka var de egentligen i skolan? Säsongen avslutas med en topplista som går sådär för den ene och alldeles förträffligt för den andre. Som alltid.

 • 7. Skaldjursfrossa

  31/07/2018 Duración: 34min

  I Chevalereskpoddens sjunde avsnitt är det debut för det långväga samtalet: Måns sitter i djupaste Soho i London och Wiberg är i Stockholm. Duon pratar fruktträd, färger, Astrid Lindgren och skaldjur. En klassisk dag på Chevaleresk-kontoret, helt enkelt. Och lyssnarfrågor besvaras, välkomna!

 • 6. Semester

  17/07/2018 Duración: 42min

  I Chevalereskpoddens sjätte avsnitt är det semestertider. Vart på jorden skulle de bege sig om de fick välja fritt? Men kanske ännu viktigare: vad tycker de om shorts och foppatofflor? Och hur gick Måns möte med en vithaj? Topplistan den här veckan handlar om de mest prisvärda whiskysorterna på Systembolaget, och Wiberg presenterar sin favoritstandardwhisky.

 • 5. Måns Zelmerlöw - Sveriges Donald Trump?

  03/07/2018 Duración: 38min

  I Chevalereskpoddens femte avsnitt firar duon 4th of July, den amerikanska nationaldagen, på sitt eget vis: de diskuterar sin relation till USA. Måns kommer med intressanta tankar kring Trump och Wiberg berättar varför han delvis älskar landet. Sedan snackas det bröllop i dessa bröllopstider och duon dricker en magisk rom från Sverige!

 • 4. Midsommar

  19/06/2018 Duración: 42min

  I Chevalereskpoddens fjärde avsnitt pratar duon om midsommar. Gamla minnen återbesöks och Måns & Wiberg diskuterar sitt och andras beteenden under högtiden. Varför blir folk så hetsiga i frukostkön, och kan man verkligen köpa sig fri från sitt värdskap? Topplistan denna gång blir duons favorithögtider där Måns hittar på sin alldeles egen. Avsnittet avslutas med lite stil- och musiktips!

 • 3. Faderskap och lite fotbolls-VM

  05/06/2018 Duración: 43min

  I tredje avsnittet av Chevalereskpodden så pratar den nyblivne fadern Måns om sina tankar och känslor kring faderskapet och förlossningen. Wiberg tar honom på pulsen gällande alla prylar som hör till när man blir förälder, kommer han köpa allt? Det avslöjas också vem som kommer att bli gudfar! Duon pratar även fotbolls-VM och spekulerar i Sveriges chanser och avsnittets topplista blir en estetiskt djupdykning i fotbollströjor!

 • 2. Vett & etikett

  22/05/2018 Duración: 38min

  I poddens andra avsnitt pratar duon om vett & etikett 2018. Hur är det egentligen med duons skärmberoende? Är det ok att titta på skärmen fyra timmar om dagen? Wibergs ger sin syn på konsten att diskutera, lyssna och hur man verkligen inte får hälsa på en annan människa. Måns bjuder på topplistan denna vecka som är topp 3 saker man absolut inte får göra vid middagsbordet.

 • 1. Välkomna till Chevaleresk-podden!

  08/05/2018 Duración: 44min

  I Chevaleresk-poddens debutavsnitt summerar värdarna Måns och Wiberg sin senaste TV-säsong. De berättar vad som hände bakom kulisserna och diskuterar säsongens bästa ögonblick. De tillåter också sig själva att drömma om säsong 3, vad skulle de vilja göra då? Stämningen blir tryckt när Wiberg presenterar det stående inslaget Topplistan, denna gång topp 3 programledare Wiberg skulle byta ut Måns mot.

 • Chevaleresk blir podd!

  27/04/2018 Duración: 01min

  TV-programmet Chevaleresk med Måns Zelmerlöw och Alexander Wiberg blir podd.