Fb Indefra

Informações:

Sinopsis

Frederiksberg Boldklubs Podcast: "FB Indefra". Bliv klogere på byens bedste fodboldklub i selskab med Morten K. Espersen & Martin Busk, der inviterer gæster til en snak om hvad der aktuelt sker i FB.

Episodios

 • 1. Damesenior - Oprykning til 1. Division

  18/06/2019 Duración: 37min

  Værter: Morten K. Espersen & Martin Busk Panel: Kenneth Ellegaard & Alexander Olsson Vi har i denne fjerde udgave af FB Indefra, besøg i vores studie af vores 1. Damesenior trænerteam, der består af Kenneth Ellegaard og Alexander Olsson. Vores kvinder er netop rykket op i 1. Division efter en flot forårssæson. Det snakker vi løs om i denne udgave. Hør dem fortælle om livets gang på 1. Damesenior, om hvem der er de bærende kræfter på holdet og om hvad de forventer af næste sæson blandt landets 24 bedste kvindehold samt meget andet. Der er et tilbageblik på hvad der er sket i klubben siden sidste optagelse fra midten af maj måned og frem til nu.

 • Livets gang på 1. Herresenior

  10/05/2019 Duración: 57min

  Værter: Morten K. Espersen & Martin Busk Panel: Frank Jensen & Thomas Terkelsen Vi har i denne tredje udgave af FB Indefra besøg i vores studie af vores 1. Herresenior trænerteam, der består af Frank Jensen og Thomas Terkelsen, der pt. befinder sig midt i forårsturneringen i Københavnsserien. Hør dem fortælle om livets gang på 1. og 2. Herresenior, om hvem de er og hvad de står for, om verdens bedste holdleder, om et bestyrelsesmedlem der er stamspiller på 1. holdet og meget andet. Der er et tilbageblik på hvad der er sket i klubben siden sidste optagelse i slutningen af marts måned.

 • Pokalkamp mod FCN U17 Drenge

  20/03/2019 Duración: 47min

  Værter: Morten K. Espersen & Martin Busk Panel: Martin Teglman & Villads Ravn Blichmann Vi har besøg i vores studie af vores U17 Drenge 02-cheftræner Martin Teglman samt U17 spiller Villads Ravn Blichmann, fordu for den spændende pokalkvartfinale mod FC Nordsjælland. Hør dem fortælle om livets gang på U17 holdet, om hvem der er mest seriøs, hvem der er sjovest, hvem der altid er skadet og hvem der står længst tid i badet. Der er også nyt siden sidst fra FB og meget andet spændende.

 • Prøveudsendelse

  31/01/2019 Duración: 33min

  Vært: Morten K. Espersen Panel: Martin Busk & Daniel Sichlau