Buenotalk

Informações:

Sinopsis

BuenoTalk on Bueno Podcast, joka esittelee eri aiheita ja ihmisiä ehkäisevän päihdetyön kentältä.

Episodios

 • BuenoCast #6 - Mitä seksitaudeista pitäisi tietää?

  28/08/2019 Duración: 33min

  Tämän kerran jaksossa juttelen Anni Susinevan kanssa seksitaudeista ja kaikesta, mitä seksitaudeista pitäisi tietää. Miten seksitaudeista pitäisi puhua? Mitkä on yleisimpiä, ja mikä tärkeintä, miten niiltä voi välttyä. TSEKKAA MYÖS NÄMÄ:

 • BuenoCast #5 - Mitä nuorten juomisesta pitää tietää?

  13/05/2019 Duración: 29min

  Tämän kerraan BuenoCastissa jutellaan Melissan kanssa nuorista ja nuorten juomisesta. Miten nuorten juominen on muuttunut viime vuosina? Minkälaisia keskusteluja nuorten kanssa alkoholista voi käydä? Mitä nuoret ihmettelee aikuisten suhtautumisessa nuorten juomiseen? Tsekkaa podcasti, niin saatat löytää näihin vastauksen. Voit käydä keskustelua jaksosta YouTuben puolella, joka on meidän pääasiallinen julkaisukanava. Kaikki podcastit löytyy kanavaltamme: youtube.com/buenotalk   TSEKKAA MYÖS NÄMÄ:

 • BuenoCast #4 - Parantaako Kannabis syöpää (ja muita väitteitä)?

  02/04/2019 Duración: 41min

  BuenoCastissa on tänään vieraana Kannabis Kim. Juteltiin Kannabiksesta ja siihen liittyvistä ennakkoluuloista, erilaisista väitteistä kannabikseen liittyen ja myös siitä, mikä voisi olla kannabiksen tulevaisuus Suomessa.  Voit käydä keskustelua jaksosta YouTuben puolella, joka on meidän pääasiallinen julkaisukanava. Kaikki podcastit löytyy kanavaltamme: youtube.com/buenotalk TSEKKAA MYÖS NÄMÄ:

 • BuenoCast #3 - MIKSI NUORTEN TUPAKOINTI VÄHENEE?

  05/03/2019 Duración: 16min

  BuenoCastin kolmannessa osassa jutellaan Katrin kanssa Smokefree-toiminnas, Nuuska-agenteista ja ylipäätään siitä, miten tupakan ja nuuskan käyttö tänään näkyy nuorten keskuudessa. Jos sinulla on kysyttävää aiheesta tai aiheen vierestä, niin heitä kommenttia! Voit käydä keskustelua jaksosta YouTuben puolella, joka on meidän pääasiallinen julkaisukanava. Kaikki podcastit löytyy kanavaltamme: youtube.com/buenotalk TSEKKAA MYÖS NÄMÄ:

 • BuenoCast #2 - MIKSI NUORILLE PUHUTAAN PÄIHTEISTÄ KOULUSSA?

  18/02/2019 Duración: 19min

  BuenoCastin osassa kaksi vierailee Anu EHYT ry:n koulutyön yksikössä. Jutellaan kouluissa tehtävästä työstä ja kouluttajaverkostosta. Miksi ihmeessä myös aikuisia pitää kouluttaa ehkäisevään päihdetyötön. Podcastin pääasiallinen julkaisukanava on meidän youtube-kanava osoitteessa youtube.com/buenotalk. Samasta osoitteesta myös muita videoita, tottakai! 

 • BuenoCast #1 - ENSIESITTELYSSÄ PODCAST

  07/02/2019 Duración: 20min

  BuenoCastissa Seba ja Mikael kertovat Buenotalk-kanavan tulevista suunnitelmista ja aluevaltauksista. Näitä ovat muun muassa 1/kk ilmestyvä BuenoCast-niminen podcast, jossa jututamme eri ihmisiä eri asioista