Hvad Så, Revisor?

Informações:

Sinopsis

FSR danske revisorer er en organisation inden for revision, regnskab, skat og virksomhedsøkonomi, og repræsenterer revisorbranchen i Danmark.

Episodios

 • Hvad så, revisor? - episode 06

  19/01/2020 Duración: 27min

  I sjette episode af "Hvad så, revisor?" diskuterer panelet, hvor langt tavshedspligten rækker, når en klient formentligt systematisk udnytter Skattestyrelsens langmodighed i forhold til momsindbetalinger. Desuden drøfter panelet, hvad en revisor skal gøre, når der opstår en mistanke om, at en klient med eller mod sin vilje fungerer som hvidvaskkanal. Det stærke panel består af advokat og partner i Bruun & Hjejle, Jakob Lentz, Anette Harritz fra KPMG og Niklas Tullberg Hoff fra Augusta Revision.

 • Hvad så, revisor? - episode 05

  04/12/2019 Duración: 30min

  Når tale er sølv og tavshed bliver guld.

 • Hvad så, revisor? - episode 04

  21/06/2019 Duración: 34min

  Fjerde episode af Hvad så, revisor? En podcastserie om de dilemmaer og svære valg, som revisorer kan komme ud for i hverdagen. Et ekspertpanel bliver præsenteret for en case med mange svar og muligheder.

 • Hvad så, revisor? - episode 03

  29/05/2019 Duración: 30min

  Tredje episode af Hvad så, revisor? En podcastserie om de dilemmaer og svære valg, som revisorer kan komme ud for i hverdagen. Et ekspertpanel bliver præsenteret for en case med mange svar og muligheder.

 • Hvad så, revisor? - episode 02

  06/03/2019 Duración: 28min

  Anden episode af Hvad så, revisor? En podcastserie om de dilemmaer og svære valg, som revisorer kan komme ud for i hverdagen. Et ekspertpanel bliver præsenteret for en case med mange svar og muligheder.

 • Hvad så, revisor? - episode 01

  06/02/2019 Duración: 27min

  Første afsnit af Hvad så, revisor? En podcastserie om de dilemmaer og svære valg, som revisorer kan komme ud for i hverdagen. Et ekspertpanel bliver præsenteret for en case med mange svar og muligheder.