Stylefellow Podcast

Informações:

Sinopsis

Mielenkiintoista keskustelua kelloista ja tyyleistä.

Episodios

 • Haastattelussa Made by Choicen perustajaosakas Niclas Ahlström

  05/06/2021 Duración: 17min

  Made by Choice suunnittelee ja valmistaa design-huonekaluja Suomessa. Yrityksen perustajiin kuuluva Niclas Ahlström kertoo Tyyliniekan päätoimittaja Matti Airaksisen haastattelussa mistä kaikki sai alkunsa ja millaista arvomaailmaa Made by Choice edustaa. Löydät kaikki podcastimme osoitteesta tyyliniekka.fi/podcast/

 • Tyyliniekka tien päällä - fiiliksiä Volvon uutuuksista

  01/05/2021 Duración: 23min

  Tyyliniekan toimituspäällikkö ja autotoimituksen esimies Jukka Mykkänen keskustelee Volvon hybridi- ja sähköautouutuuksista päätoimittaja Matti Airaksisen kanssa.

 • Haastattelussa Sähköautot-kirjan kirjoittanut Joose Luukkanen

  14/10/2020 Duración: 29min

  Tyyliniekan sähköautotoimittajanakin kunnostautunut Joose Luukkanen tunnetaan vannoutuneena sähköautoilun puolestapuhujana, jonka perustelut pohjautuvat tutkittuun tietoon ja omiin kokemuksiin. Podcastissa Joose Luukkanen kertoo, miksi ja miten hän päätti tehdä Suomen ensimmäisen sähköautoilun saloja avaavan perusteoksen.

 • Vieraana kellokuvaamisen "MacGyver", Hoviseppien Antti Luoma-aho

  20/03/2020 Duración: 14min

  Tyyliniekan päätoimittaja Matti Airaksinen vieraili Vaasassa ja sai haastatteluunsa Suomen kärkikelloliikkeisiin kuuluvan Hoviseppien kolmannen sukupolven edustaja Antti Luoma-ahon, jonka julkaisemat kellokuvat ovat ihastuttaneet harrastajia ja kellonvalmistajia.

 • Kelloseppäkoulun rehtori Tiina Parikka: ”Näin vaativaa kädentaitoa ei voi opettaa ilman lähiopetusta.”

  12/01/2020 Duración: 18min

  Haastattelimme Kelloseppäkoulun rehtori Tiina Parikkaa, joka kertoo oman taustansa lisäksi tuoreet kuulumiset ja taustat Kelloseppäkoulun ilmiöksi nousseesta vaikuttamiskampanjasta, jolla haluttiin nostaa esille koulun vakavasti vaarassa oleva tulevaisuus 

 • Kelloseppäkoulun vieraana - haastattelussa mikromekaniikkalinjan 1. vuoden opiskelija Teppo Kolistaja

  05/12/2019 Duración: 10min

  Päätoimittaja Matti Airaksinen vieraili Kelloseppäkoululla haastatellen opiskelijoita ja apulaisrehtoria. Ensimmäisessä osassa vieraana on Teppo Kolistaja, joka oli haastattelun aikana mikromekaniikkalinjan 1. vuoden opiskelija.

 • Seikon Jari Mantila kertoo uudesta Seiko 5 -mallistosta

  07/09/2019 Duración: 09min

  Seikon maaedustaja Jari Mantila kertoo uudesta Seiko 5 -kellomallistosta ja sen taustoista. Haastattelijana toimii Stylefellow'n päätoimittaja Matti Airaksinen.

 • Vieraana Seikon maaedustaja Jari Mantila

  06/09/2019 Duración: 10min

  Stylefellow Podcastin vieraana on Seikon suomalainen maaedustaja Jari Mantila, jolla oli ennen kelloalalle siirtymistä menestyksekäs ura yhdistetyn maajoukkueurheilijana. Jaksossa selviää myös se, millaista arki Seikon maahantuoja Perkon palveluksessa on.

 • Baselworld 2019: Haastattelussa Joona Vuorenpää

  25/03/2019 Duración: 06min

  Haastattelimme Baselworldin kellomessuilla suomalaisen kellojournalismin "grand young man" Joona Vuorenpäätä, joka kertoi omia ajatuksiaan siitä, miten Baselworldin messuilla tällä hetkellä menee ja millä tavalla messutapahtuman pitäisi uudistua.

 • Baselworld 2019: Haastattelussa Wal­ter Lan­ge Watch­ma­king Ex­cel­len­ce 2018 -kil­pai­lun voittaja Otto Peltola

  23/03/2019 Duración: 19min

  Haastattelimme Baselworldissa Wal­ter Lan­ge Watch­ma­king Ex­cel­len­ce 2018 -kil­pai­lun voittaja Otto Peltolaa. Podcastissa Otto Peltola kertoo, minkälaista reittiä pitkin hän päätyi opiskelemaan Kelloseppäkouluun, millaista opiskelu siellä on - ja miten hän lopulta haki maailman arvostetuimpaan kelloseppäopiskelijoille tarkoitettuun kilpailuun. Haastattelussa selviää myös se, millainen prosessi itse kilpailuun osallistuminen on hakemisesta voittajaksi päätymiseen asti.

 • Baselworld 2019: Toimittajien tunnelmointia messuilta

  22/03/2019 Duración: 11min

  Stylefellow'n toimituksen Matti Airaksinen, Tommi Puuska ja Jukka Mykkänen ruotivat kellomessujen antia ja tunnelmia.

 • Vieraana Herrainpukimon Tuukka Simonen

  05/03/2019 Duración: 30min

  Stylefellow Podcastin vieraana on turkulaisen miesten mittavaatteisiin ja asusteisiin erikoistuneen Herrainpukimon perustaja ja toimitusjohtaja Tuukka Simonen. Jaksossa pureudutaan suomalaisen miehen pukeutumiseen ja miten pukeutumisella miehestä saadaan luotua paras versio itsestään.

 • Vieraana Mikko Hautanen, Pohjanheimon vaatekauppias

  05/03/2019 Duración: 25min

  Stylefellow'n päätoimittaja Matti Airaksisen podcast-vieraana on tamperelaisen miesten vaateliike Pohjanheimon kauppias Mikko Hautanen, joka kertoo miten on alalle päätynyt ja millaista on käytännön arki vaatekauppiaana. Jaksossa keskustellaan myös hää- ja juhlapukeutumisesta.

 • Stylefellow Podcast - Intro

  18/02/2019 Duración: 01min

  Tervetuloa Stylefellow Podcastin pariin, jossa käsittelemme mielenkiintoisia ja keskustelua herättäviä aiheita pääasiassa kello- ja vaatetusalalta, laadukkaita lifestyle-aiheita unohtamatta.  Podcastien kautta pääset seuraamaan myös edesottamuksiamme maailmalla, sillä tulemme haastattelemaan kelloalan vaikuttajia mm. Baselworldin kellomessuilla, tehdasvierailuilla, sekä muissa yhteyksissä. Puheenvuoron saavat niin ikään suomalaiset kelloalan ammattilaiset, jotka kertovat miten ovat alalle päätyneet ja millaista käytännön arki kellobisneksessä on.  Mutta pidemmittä puheitta, tästä alkaa Stylefellow Podcastin tarina ja pyydän hyppäämään sinua mukaan.