Nørdernes Paradis

Informações:

Sinopsis

Sylvester Bjarnøs nye programserie Nørdernes Paradis nørder alt mellem himmel og jord. I de første afsnit nørder Sylvester nogle af sine egne yndlings nørderier som tegneserier, Ninja Turtles og Tintin.

Episodios

 • Superskurkenes top 5

  14/06/2021 Duración: 56min

  Har vi fået for meget af Jokeren? Og HVEM ER den største skurk af dem alle? Lyt med når Sylvester har besøg af "Supersnak"-værterne Kim Helt og Marvel Morten og der skal nørdes superskurke på fuld udblæsning.

 • Sonics genkomst på det store lærred

  25/02/2020 Duración: 38min

  Bjarke Friis Kristensen er god gammeldaws filmnørd. Han har flere tusind film derhjemme, samler på filmfigurer og lever af at anmelde film. Sylvester og Bjarke har begge været i biografen for at se den nye animationsfilm "Sonic - The Hedgehog" om det legendariske, hurtige pindsvin Sonic, som mange nok vil kende fra videospil og tegnefilm fra 90'erne. Og hvad filmen ikke har i fortælling, har den i rappe replikker og fede effekter. Lyt med når de to herrer går i nostalgi-mode og nørder SONIC!

 • FUGLENES FORUNDERLIGE VERDEN

  10/02/2020 Duración: 56min

  Husskade, Ringdue, Himalayasanger, Vipstjert, Landsvale og Huatin er bare nogle af de fugle nørderne kommer ind på. Dyreelskeren Sebastian Klein og naturvejleder Vicky Knudsen er begge vilde med fugle og er kommet i studiet for at quizze og gøre Sylvester Bjarnø klogere på de bevingede væsner.

 • Modeltog

  24/09/2019 Duración: 26min

  Der skal nørdes koblingstyper, skinner, lokomotiver og jernbaner i miniaturestørrelse, når Sylvester Bjarnø i dette afsnit af Nørdernes Paradis besøger Roskilde Model Jernbane Forening.Mød formand Flemming og næstformand Torben, som hver tirsdag aften samles i en kælder på en hemmelig adresse med andre togentussiaster for at være sammen om interessen for modeltog.

 • Tintin

  04/07/2019 Duración: 01h05min

  Sylvester har inviteret Mads Strandberg og Lauge Hendriksen fra Tintin Podcast i studiet, for at nørde Hérgés lille belgiske reporter og hans farverige venner.

 • Teenage Mutant Ninja Turtles

  20/03/2019 Duración: 51min

  To voksne mænd nørder barndommens fascination, af de fire grønne mutant-skildpadder, med en glæde og begejstring, så selv Michaelangelo ville rødme. Der bliver nørdet til den store peperonipizza med sjældne klip, tegnerserieblade, insider viden og Danmarks (vist nok) eneste Ninja Turtles-tegner.

 • Copenhagen Comics 2019

  28/02/2019 Duración: 15min

  Sylvester Bjarnøs nye programserie Nørdernes Paradis debuterer på messen Copenhagen Comics, for nu skal der nørdes tegneserier. Mød blandt andet den danske Anders And-tegner Freddy Milton og arrangøren af messen, Anthony Verniere Jr.