Godt Snakk

Informações:

Sinopsis

Podcast by Joakim Furulund

Episodios

 • #13 - Hans Erik Ramberg

  08/09/2017 Duración: 35min

  I det trettende avsnittet får vi besøk av kulthelten Hans Erik Ramberg! Den sympatiske mannen fra Fredrikstad forteller om tiden i Ajax, Louis Van Gaal, cupgullet med FFK og livet etter karrieren. Pakk snippsekken, denne mannen er fantastisk!

 • #12 - Christian Brevik

  12/05/2017 Duración: 49min

  Det tolvte avsnittet med sitatmaskinen Christian Brevik. Om en tilfeldig legesjekk som skulle snu livet på hodet. Om hvordan man tenker positivt i sånne situasjoner. Om trenertyper, alkohol og kommentering på radio. Vi synser også rundt hva som er galt i FFK. Pakk snippsekken, velkommen inn i varmen!

 • #11 - Tor Trondsen

  20/02/2017 Duración: 37min

  Det ellevte avsnittet! Dagens gjest har spilt Champions League! Tor Trondsen forteller om sine hodeskader, om noen fantastiske trenere, talentutvikling på Wang, og at han én dag skal gå all in som fotballtrener. Vi skyter Ørjan Berg og Dagfinn Enerly opp i de rosa skyene! Pakk snippsekken.

 • #10 - Deni Hasanagic

  13/02/2017 Duración: 40min

  Det tiende avsnittet! Skeidspilleren Deni Hasanagic forteller om mote, Tom Nordlie og hvordan det var å være barnestjerne. Han kommer samtidig fram med nye opplysninger i forsovelsessaken i Trondheim. Snippsekken? Ja.