Wicked Win

Informações:

Sinopsis

Podcast by Wicked Win

Episodios

 • #5 Christian Gauseth er gjest og snakker om sport og røper eksklusive historier

  01/06/2016 Duración: 01h09min

  I Wicked Wins femte podcast har vi med oss Christian Gauseth. For oss er han en av de artigste sportspersonlighetene i Norge og vi gledet oss veldig til innspillingen. Han leverte varene i form av meninger, historier og særdeles godt humør. Straff for ukens konkurranse ble bestemt av gjesten og stikkord er bar rumpe og avisen Romsdal Budstikke. Christian Gauseth spiller fotball i Mjøndalen, men er også kjent fra 2 mot 1, alle gutta og fra diverse TV-opptredener. Håper du vil kose deg med denne episoden! Del oss gjerne rundt og kom med dine kommentarer/meninger!

 • #4. Fotball i Europa, kritikk til media-Norge og sykkel

  23/05/2016 Duración: 41min

  I Wicked Wins fjerde podcast snakker vi som vanlig om hva som har skjedd den siste tiden. En stor del av praten er naturlig nok rettet mot Mourinho, van Gaal og Manchester United. Vi lanserer også en ny form for straff etter konkurranse. Straffen som kommer fremover er todelt, én på podcast og en video som blir lagt ut på www.WickedWin.com

 • #3 Jørgen Klem er på besøk og prater om Leicester, Hockey-VM og norsk fotball

  04/05/2016 Duración: 01h07min

  I Wicked Wins tredje podcast har vi med oss vår første gjest. Jørgen Klem er på besøk og i tillegg til å svare på spørsmål fra lytterne, beveger vi oss innom mange interessante temaer. Klem er kommentator for TV 2 og han kan mye om flere idretter. Denne ukens konkurranse går ut på å etterligne Jørgen Klems kommentering. Del oss gjerne rundt og kom med dine kommentarer/meninger!