Popcorn

Informações:

Sinopsis

VGs Kristine Hellesland og Axel Haugan med gjester tar for seg de beste seriene du kan se nå.

Episodios

 • Filmmusikk

  13/05/2015 Duración: 45min

  I dag snakker vi om musikk i film og TV-serier. Komponist og produsent Raymond Enoksen har laget musikk til mange kjente TV-serier og filmer, blant annet Lars Monsen-seriene på NRK. Sammen med Axel Haugan og Kristine Hellesland tar de for seg noen av de mest kjente seriene og filmene. Produsert av Magne D. Antonsen.

 • Daredevil

  10/05/2015 Duración: 35min

  Daredevil er den beste helteserien som er laget til nå. Bare synd den er for lang, men hvordan er den i forhold til andre superhelter. Programleder Kristine Hellesland og Axel Haugan har i dag med seg VGTVs jo Christian Oterhals. Produsert av Magne D. Antonsen.

 • Serieutroskap

  19/04/2015 Duración: 12min

  Utroskap! Hva gjør du når kjæresten er borte mens du vil se en ny episode, og ikke klarer å vente. Er du serieutro, eller holder du ut? Kristine Hellesland og Axel Haugan diskuterer den kanskje vanligste formen for utroskap i dag. Produsert av Magne D. Antonsen.

 • Bloodline

  09/04/2015 Duración: 33min

  Den nye Netflix-serien «Bloodline» får ikke bare god mottakelse, så hvordan er den i forhold til andre serier som «Sons of Anarchy» og «Six Feet Under»? Programleder Kristine Hellesland og Axel Haugan har i dag med seg VGTVs jo Christian Oterhals. Produsert av Magne D. Antonsen.

 • Jinx og påskekrim

  27/03/2015 Duración: 28min

  Programleder Kristine Hellesland og Axel Haugan snakker om HBO-serien «the Jinx» sammen med ukens gjest Anders Giæver, samt årets påskekrim på NRK, TV2 og VGTV. Produsert av Magne D. Antonsen.