Treningspodden - En Podcast Om Trening

Informações:

Sinopsis

Med treningspodden ønsker Espern Aktivitetspark på Hamar å gi deg tips, råd og informasjon om trening, og håper at du ved å lytte og abonnere på vår podkast både blir inspirert til å fortsette treningen, eller å starte med regelmessig aktivitet.

Episodios

 • Episode 21: Hockeyprat med Lars Erik Hesbråten

  29/09/2016 Duración: 15min

  I episode 21 av treningspodden er ishockeyspiller Lars Erik Hesbråten gjest hos Ingeborg i podkast-studio. Hesbråten forteller om både livet på og utenfor hockeyarenaen, og vi blir kjent med hockeyspilleren på en litt annen måte enn ellers. Han snakker også om skader innenfor idretten, og snakker både av egen erfaring og på generell basis.

 • Episode 20: Coaching av Personlige Trenere

  18/09/2016 Duración: 15min

  I episode 20 av treningspodden er Rolf Haugen gjest. Rolf coacher Personlige Trenere over hele Norge, og har blant annet skrevet en bok om temaet, sammen med flere andre. Han har også coachet Esperns Personlige Trenere, og dette er blant annet tema i ukens podkast.

 • Episode 19: Ingeborgs masteroppgave – hvor effektivt er PT?

  11/09/2016 Duración: 16min

  I episode 19 av treningspodden snakker Ingeborg om hun bedriver tiden med utenom Espern, nemlig sin egen masteroppgave som skal være ferdig våren 2017. Hun vil forsøke å finne ut av om Personlig Trening har noen reell effekt, sammenlignet med det å trene på egenhånd, og dette er tema i ukens podkast.

 • Episode 18: Hvordan komme i gang igjen etter ferien?

  04/09/2016 Duración: 11min

  Treningspodden er tilbake, og i episode 18 er Ingeborg Vesterås Øveraasen med som medprogramleder og blir fast gjest de neste episodene. Tema for sesongstarten er hvordan komme i gang igjen etter ferien, og Ingeborg kommer med både gode tips og råd. Ingeborg presenterer også Espern-nyhetene denne høsten.

 • Episode 17: Birkebeinerløpet spesial

  05/06/2016 Duración: 07min

  I episode 17 av treningspodden er Birkebeinerløpet tema. Vi har med oss Turid Granli, medlem på Espern, som deler sine erfaringer fra sine Birkendeltagelser, og gir deg tips i forkant av løpet.

 • Episode 16: Funksjonell trening utendørs

  22/05/2016 Duración: 13min

  I episode 16 av treningspodden er PT Kristian Göransson gjest, og temaet er funksjonell trening, med hovedvekt på hvordan gjennomføre dette utendørs. Kristian har, sammen med Marius, startet egen utendørs sirkeltime på Espern, hvor det brukes utstyr som dekk, tau og slegge. Kristian forteller også litt om hvor han har hentet sin fascinasjon på slik type funksjonell trening.

 • Episode 15: Slik har det gått med Ingeborg og “30 kilo ekstra”

  14/05/2016 Duración: 13min

  I episode 15 av treningspodden er Ingeborg Øveraasen gjest for tredje gang, og hun oppsummerer “30 kilo ekstra”-prosjektet, og forteller om hvordan det har gått, aktiviteter hun har gjennomført og deler av både opp- og nedturer fra de to siste ukene.

 • Episode 14: Toppidrettstips fra Bjørg Eva Jensen

  08/05/2016 Duración: 15min

  I episode 14 av treningspodden er tidligere OL- og VM-vinner på skøyter, Bjørg Eva Jensen, gjest. Hun deler av sine toppidrettstips til dagens ungdom, og forteller om hva som kreves for å nå toppen i dagens toppidrettsmiljø.

 • Episode 13: 30 kilo ekstra i to uker

  01/05/2016 Duración: 15min

  I episode 13 av treningspodden er Ingeborg Øveraasen gjest, og hun forteller om prosjektet "30 kilo ekstra" - et prosjekt hvor hun skal bære en vest som veier 30 kilo på kroppen i to uker, for å føle overvekt virkelig på kroppen.

 • Episode 12: Løpetips med Anina Hassan

  24/04/2016 Duración: 18min

  I episode 12 av treningspodden er Anina Hassan, medlem på Espern, gjest. Hun satser aktivt på løping, og forteller om sin bakgrunn, hvorfor hun starter med løping og kommer med noen tips til de som er vant med å løpe, men som ønsker å ta løpingen ett steg videre.

 • Episode 11: Hvorfor trene med PT?

  10/04/2016 Duración: 17min

  I ukens episode av treningspodden er personlig trening tema, og sportslig leder Håkon Fosserud snakker om fordelene ved å bruke personlig trener, og hva man får ut av å trene sammen med en PT. Vi får også besøk av PT-kunde gjennom flere år, Anders, som forteller hvordan det er å ha Håkon som personlig trener.

 • Episode 10: Hvordan trener noen av verdens beste håndballjenter?

  03/04/2016 Duración: 13min

  I episode nummer 10 av treningspodden er Tor Odvar Moen, hovedtrener i Larvik Håndballklubb, gjest. Han forteller om hvordan noen av verdens beste håndballspillere trener, og hvordan de som klubb tenker helhetlig når det gjelder toppidrettssatsing, både på og utenfor håndballbanen.