Gi Plass Til Tanken

Informações:

Sinopsis

Podcast by Human-Etisk Forbund. Meningsfulle samtaler med spennende gjester.

Episodios

 • Åse Kleveland

  19/12/2013 Duración: 46min

  Hele Norge kjenner Åse Kleveland, tidligere kulturminister, eks-direktør for Tusenfryd og nylig avgått styreleder i Human-Etisk Forbund. I denne episoden forteller Åse om en oppvekst i svenske storbyer og norske småbyer. Hun forteller om et langt liv som artist og et brennende politisk engasjement for de svakeste i samfunnet – og dessuten får vi høre om hvordan en reise til lovløse Walled City i Bangkok fikk Åse til å besøke presten i Lillestrøm og melde seg ut av statskirken.

 • Kristoffer Triumf

  23/10/2013 Duración: 50min

  Kristoffer Triumf er programleder i det svenske podcastprogrammet Värvet. Han er tekstforfatter og i 2011 startet han som stand up-komiker. I denne samtalen forteller Kristoffer om hvordan et slag i bakhodet for ni år siden fikk ham til å ville endre livet sitt, hvordan genuine spørsmål får svar og om en hormonfylt pubertet uten damer. Kristoffer forteller at man ikke må sensurere seg selv, likevel ligger musikken han har laget under et pseudonym på MySpace fordi han skammer seg.

 • Tonje Brenna

  17/10/2013 Duración: 49min

  Politiker Tonje Brenna har vært generalsekretær i AUF og var den yngste politiske rådgiveren for statsminister Jens Stoltenberg. I denne samtalen forteller Tonje om ideologiske ryggmargsreflekser, politiske nettverk og døden. På barneskolen gikk hun i demonstrasjonstog mot Carl I. Hagen og hun husker hva hun hadde på seg da hun ble spurt om å være politisk rådgiver for Jens Stoltenberg. Hun mener at en jobb du tror du ikke mestrer bør du definitivt prøve deg på.