Håndballbanden

Informações:

Sinopsis

Kommentatorene Daniel Høglund og Frode Scheie diskuterer siste ukes nyheter og hendelser fra nasjonal og internasjonal håndball. To meget håndballglade karer i en podcast med et middels seriøst navn. Lovløse tilstander og skudd fra hofta kan forekomme. Det blir også spennende gjester og gode historier når banden rir inn i håndballens solnedgang.

Episodios

 • Episode 32 - EM-uttaket og norsk jubel i Champions League

  08/11/2018 Duración: 01h02min

  Vi er på plass med en fyldig gjennomgang av Thorir sitt EM-uttak. Var det riktig å droppe Camilla Herrem, og hvordan skal han løse den høye toerplassen i forsvar? Det blir også mye prat om Vipers sin sterke seier i Champions League og Elverums muligheter til å ta seg videre for første gang.Med: Daniel Høglund og Frode Scheie  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Episode 31 - Drama, drama og drama

  17/10/2018 Duración: 01h09min

  For noen kamper vi har hatt i Europa! Elverum reddet i siste sekund, Vipers kastet bort alt i siste sekund og Larvik vant ett mål mot Buducnost. Det er med andre ord mye å snakke om.Med: Daniel Høglund og Frode Scheie  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Episode 30 - Avføring i garderoben, Elverum-drama og irritert Gjekstad

  08/10/2018 Duración: 01h19min

  Med både Elverum, Larvik og Vipers i aksjon har vi mye på hjertet denne uken. Blant annet om sønnen til Gunnar Pettersen som scoret i siste sekund. ØIF Arendal fikk en drittopplevelse i Tyrkia - klubbens daglige leder forteller den ville historien.Med: Daniel Høglund og Frode Scheie  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Episode 29 - Kommentatortabbe, ny "TV-avtale" og Elverums start i Champions League

  27/09/2018 Duración: 48min

  Vi diskuterer den nye avtalen med Amedia, den gigantiske kommentatortabben i Tønsberg og Elverums to tap i årets Champions League.Med: Daniel Høglund og Frode Scheie  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Episode 28: - Gjennomkorrupt og råttent!

  28/08/2018 Duración: 44min

  Banden er tilbake og fyrer løs mot IHF og EHF. Et gammeldags gubbevelde som ikke lar kvinnelige dommere slippe til i internasjonal herrehåndball, og som trolig er like korrupte som det FIFA og UEFA viste seg å være. Og hvorfor står NHF med lua i hånda i denne saken? Dette pluss det siste fra håndballens verden i sesongens første episode.Med: Daniel Høglund og Frode Scheie  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Episode 27 - Drømmetrekning!

  05/07/2018 Duración: 01h11min

  I denne siste episoden før sommeren tar vi for oss trekningen av EM 2018, VM 2019 og gruppene i Champions League. Var det rett og slett drømmetrekning for landslagene våre? Og hva skal gjøres med sluttspillet for kvinner her hjemme? Vi tar debatten!Med: Daniel Høglund og Frode Scheie  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Episode 26 - Slakt av 7 mot 6, Frodes Flensburg-fest og EM-trekning

  06/06/2018 Duración: 48min

  Håndball har ikke tatt sommerferie. Vi snakker om parodien Norge - Sveits, om den kommende EM-trekningen, håndballguttas VM-kvalikk og hvor vi tror Heidi Løke spiller neste år. Ikke minst har Frode vært på gullfest i Flensburg.Med: Daniel Høglund og Frode Scheie  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Episode 25 - Köln, Kiev og Flensburg

  01/06/2018 Duración: 52min

  Vi spiser en bedre middag i saloonen samtidig som vi oppsummerer herrenes Final Four i Köln og håndballjentenes EM-kvalifiseringskamp mot Ukraina i Kiev. I tillegg blir det Bundesligaen - som avgjøres denne helgen, litt overgangsnytt og Frode avslører at han spilt inn reklamefilm i Tyskland.Med: Daniel Høglund og Frode Scheie  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Episode 24 - Sluttspillfinale og Final Four

  25/05/2018 Duración: 48min

  Å, hvilken herlig tid! Vi snakker masse om sluttspillfinalen mellom Elverum og ØIF Arendal. Og Frode Scheie er på plass i Köln for å gi oss alt om helgens Champions League Final Four!Med: Daniel Høglund og Frode Scheie  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Episode 23 - Finale, finale, finale

  16/05/2018 Duración: 37min

  Vi diskuterer tre finaler: Larvik - Vipers, Elverum - ØIF Arendal og finalen i Champions League. Vi takker av Tor Odvar Moen og Marit Malm Frafjord, og spør oss om byen Larvik egentlig bryr seg om klubben sin.Med: Daniel Høglund og Frode Scheie  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Episode 22 - Sluttspill, finaler i Champions League og Larvik-oppdatering

  09/05/2018 Duración: 46min

  Det ble herlig drama i semifinalene i sluttspillet, vi oppsummerer og ser frem mot finalen. Vi lader opp til helgens fire herlige kamper i Champions League. Og vi tar en siste oppdatering på den foreløpige avsluttede krisen i Larvik.Med: Daniel Høglund og Frode Scheie  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Episode 21 - Larvik reddet, Herrem rykket ned og deilige sluttspillskamper

  04/05/2018 Duración: 43min

  Larvik samlet inn 3 millioner kroner og unngikk konkurs - men er vi trygge på at dette går bra? Camilla Herrem skal spille 1. divisjon neste sesong - er vi trygge på landslagsplassen? En ny utrygg Episode av håndballbanden er på plass!  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Episode 20 - Er dette slutten for Larvik HK?

  24/04/2018 Duración: 01h03min

  Larvik kan bli slått konkurs den 9. mai, hvis ikke de får tak i tre millioner kroner. Vi tar en lang og kritisk diskusjon om krisen klubben igjen har havnet i. I tillegg vil de og flere andre klubber drive kreativ regnskapsføring for å nå målet om positiv egenkapital 31.12. Kan NHF sitte stille og se på dette?Med: Daniel Høglund og Frode Scheie  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Episode 19 - Hvem bør bli ny trener i Vipers?

  22/03/2018 Duración: 58min

  Håndballjentene er samlet igjen - hva blir viktig nå de neste månedene? Hvem skal overta for Kenneth Gabrielsen i Vipers? Kan Tor Odvar Moen skape suksess i Ungarn? Og er det mulig å spille to kamper på samme dag - i to forskjellige land? Disse og flere spørsmål skal vi forsøke å svare på i denne episoden.Med: Daniel Høglund og Frode Scheie  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Episode 18 - En kraftig forsinket oppsummering av EM

  13/02/2018 Duración: 01h54s

  Vi er tilbake! Og det med en fyldig oppsummering av EM. Det var på tide!!! I tillegg sveiper vi innom litt nyheter fra den siste uka. Og forteller deg hvem som blir Bækkelagets nye trener.Med: Daniel Høglund og Frode Scheie  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Episode 17 - Vår feite og fyldige juleepisode

  20/12/2017 Duración: 01h16min

  Dommen over VM-sølvet, Nora Mørks intervjunekt, Veronica Kristiansen beskrivelse av media, Berges EM-uttak, håret til Joakim Hykkerud og mye mer! Et stykk deilig og fyldig episode avslutter håndballåret 2017.Med: Daniel Høglund og Frode Scheie  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Episode 16 - Larvik-kritikk, VM-gull og Super-Frank

  28/11/2017 Duración: 46min

  Banden er samlet for si sin mening om Larvik som kvitter seg med Tor Odvar Moen. Er Lene Rantala rett person til å overta? Det blir selvsagt prat om håndballjentenes innsats i Møbelringen Cup og status nå noen dager før VM i Tyskland.Med: Daniel Høglund, Frode Scheie og Gunnar Pettersen  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Episode 15 - Terningkast 2

  20/11/2017 Duración: 58min

  Vi legger en tung norsk håndballhelg bak oss og samler banden til ny episode. Det blir trilling av terningen på Vipers og Larvik sin innsats i Champions League, Daniel ber Erlend Mamelund ta seg sammen og Frank Løke har løpt bar-til-bar runden sin i Sandefjord.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Episode 14 - Verdens tøffeste Nora Mørk

  14/11/2017 Duración: 53min

  En god blanding av surr og alvor denne uken. Med sånn passe kontroll snakker vi blant annet om Larvik og Vipers i Champions League, om straffekonken mellom St. Petersburg og Hafnarfjordur og om knalltøffe Nora Mørk.Med: Daniel Høglund og Frode Scheie.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Episode 12 - VM-uttak, Elverum-jubel og ny spalte

  09/11/2017 Duración: 01h29s

  Stappfull episode hvor vi diskuterer VM-uttaket. Har Thorir valgt rett? Det blir prat om Elverum-jubel, Vipers-suksess og Larviks cupfiasko. Og ikke minst: Vi har fått oss en ny og fast spalte!  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

página 1 de 2