Sånn Passe God Mat

Informações:

Sinopsis

Podcast by Sånn passe god mat, med Alejandro Decap og Arnt Steffensen . Podcaster om mat, drikke og verden.

Episodios

 • Drikke til maten: julebrus, hva er best av rød og brun?

  29/12/2016 Duración: 30min

  I denne romjulsspesialen skal vi prøve å lage et seriøst program, og sannsynligvis den mest kontroversielle podcasten opp til nå. Vi skal nemlig snakke om julebrus, og for anledningen er det Alejandro Decap som skal geleide Arnt Steffensen gjennom denne drikkens finurlige verden. I tillegg skal vi begå den største synden som er mulig å begå, mot både julebrusen og edle dråper. For hva skjer når Roma lett-julebrus møter cognacen Tre kors? Vi skal drikke julebrus fra Aass, Lerum, Hamar og Lillehammer, og Roma og finne den beste av dem. God fornøyelse, og spre gjerne podcasten til andre

 • Drikke til maten: Cognac, best i mikroen?

  22/12/2016 Duración: 56min

  Skal du på død og liv ødelegge den ved å ha den varm, sett den i mikroen, oppfordrer Arnt Steffensen når vi nå tar turen inn i cognacens verden. Som vanlig geleider Arnt den uinnvidde Alejandro Decap gjennom de mange sidene ved denne alkoholtypen. Vi skal snakke om historien til cognacen, de mange forskjellige typene, vi skal begå de største syndene mot den og ikke minst skal vi finne ut av hva det er som kan gjøre den ellers avbalanserte Arnt til å gå helt av skaftet. Vi skal smake på Bache Gabrielsen Tre Kors, J. Dupont Art Nouveau VSOP, Delamain XO Christmas og Tesseron lot 76. God fornøyelse, og spre gjerne podcasten til andre :)

 • Drikke til maten: Whisky, mer enn bare Jack Daniels?

  02/12/2016 Duración: 58min

  I andre episode av Sånn passe god mat: Drikke til maten, skal vi til sekkepipens land og whiskyen. Hvordan lages whisky, hvilken typer finnens det, kan andre en skotter lage det og hva er egentlig greien med Jack Daniels? Som vanlig skal kokk og forfatter Arnt Steffensen guide Alejandro Decap gjennom whiskyens verden, for å svare på dette og mye mer. Vi skal smake på Johnnie Walker Red Label, Aberlour 18 Year Old Single Malt, Ardbeg Uigeadail, Jack Daniels Old No. 7 og Rowan's Creek Bourbon. God fornøyelse!