Millennium

Informações:

Sinopsis

Johanne, Mathilde og Charlotte snakker om hva som definerer oss som millenniumsgenerasjon. I løpet av høsten skal vi ta for oss et bredt spekter av temaer, alt fra Pride og seksualitet, til reality TV, drikkekultur og kropp.

Episodios

 • God tur til Haukeli, Madde!

  10/04/2024 Duración: 41min

  I ukas sending reiser Millennium flagget til halv stang, og ønsker Madde en god tur til Haukeli :'( Vi snakker om ulike situasjoner man må ta farvel med som ung voksen, og avslutter med et meget vemodig farvel til et av Millenniums faste inventar...

 • Den typiske millennium-episoden om sex, promp og begravelse

  21/03/2024 Duración: 38min

  Jaja, denne gjengen synger på et slags siste vers før påskefeiren. Vi har valgt å la kvinneguiden lede oss igjennom små og store diskusjoner - deriblant: Hvor ofte promper du i løpet av en dag, hva er det abolsutt styggeste du kan kalle noen, og hvilken låt hører DU på under sex?

 • Å slå opp med venner

  13/03/2024 Duración: 42min

  Er det en greie å slå opp med venner? Hva skal ha skjedd for at man går såpass langt i så fall, og hvordan gjør man det på best mulig måte? Med kvinneguiden, KK-magasinet og egne erfaringer med i sekken drodler Millennium rundt dette i ukas episode. God lytt!

 • Cheating or not cheating

  06/03/2024 Duración: 44min

  To cheat or not to cheat som Shakespeare en gang sa. I denne episoden diskuterer vi ulike former for mikroutroskap! Er det greit å sove over hos en annen? Er det innafor å abonere på onlyfans hvis du har kjæreste? Og hva tenker du om at kjæresten din er emosjonelt tilknyttet til noen andre? Er du usikker på hvor grensa går? Fryk ikke, vi gir deg fasiten! God lytt!

 • Er folk på BI og NTNU egentlig sååå ulike

  28/02/2024 Duración: 38min

  Millennium har invitert BI-studentene Martin og Birk for å bable om fordommene mot BI og NTNU. Hva er verst av joggebukse på skolen og blått hår? Er det sosialt akseptabelt med dress i forelesning? Og er Samfundet også for BI-studenter? Lytt og finn ut i ukens episode av Millennium!

 • 2010 ass - for et år!

  21/02/2024 Duración: 35min

  Millennium reiser tilbake til 2010! Tjueti altså waka waka baby!

 • På valentines leier vi en AirBnB og ser på en god film

  14/02/2024 Duración: 44min

  Vi har valentinesspesial! Det blir avsløringer, dates og overraskelser. Shoutout til Sondre! Helt banansplit med andre ord! Lytt og hør på at vi feirer kjærligheten <3

 • Millenniums TripAdvisor for Trondheims uteliv!!

  07/02/2024 Duración: 45min

  Marte har foretatt seg et sosialantropologisk prosjekt, 3T vil helst gaule for full hals ved pianobaren på Downtown, Inger innser at hun er verdens letteste offer for drikkepress, og Madde er dypt savnet </3 Lytt til ukens episode av Millennium for å navigere deg bedre i Trondheims uteliv! Vi festes!

 • Liker du mystorien min er du keeeeen, ringes !!

  24/01/2024 Duración: 42min

  OKAY!! Hvilke normer og regler har vi når det kommer til de ulike kommunikasjons-plattformene vi bruker i hverdagen? Høres fort litt nørd ut, MEN - hva legges egentlig i en like på mystory? Hva er mest inderlig av en melding på dm eller en tekstmelding? Uansett: ring meg på bursdagen min for faen.

 • Vi mimrer om fortiden og ser frem mot fremtiden

  17/01/2024 Duración: 44min

  Godt nytt år! Dine beste jenter er tilbake! Vi mimrer litt om året som har vært, og kommer med noen spådommer om for det nye. Ta en lytt, også høres vi igjen neste onsdag fra 20-21!

 • JULESPESIAL - TOPP 10 HOTTIES

  20/12/2023 Duración: 59min

  Inger og Madelene ringer julen inn på den mest naturlige måten mulig! Vi gir dere topp 10 hotties - som svar på sommerspesialen til Terje Tobias og Even Bertelsens "Topp 10 babes".

 • Astrologi - det er vel bare tull!

  22/11/2023 Duración: 45min

  Eller er det noe i det? I semesterets siste sending utforsker Millennium det ukjente, og prøver å finne ut av hva stjernetegn kan si om oss. Marte er overbevist, Terje Tobias er usikker, Madelene er moody og Inger står opp for seg selv.

 • Selvtillitt - hva er det forno

  15/11/2023 Duración: 40min

  MIllennium er halvert, og vi har derfor fått besøk av kjære Ludvik fra teknisk! Vi prater om selvtillitt - eller var det selvfølelse... Selvbilde? Uansett, disse tre begrepene henger tett sammen og vi prater om selvtillitt i forhold til oss selv og generelt. God lytt!

 • HJÆÆLP. vi snakker om woke og kanselleringskultur

  09/11/2023 Duración: 39min

  Millennium er på syltynn is og tar for seg woke- og kanselleringskultur!

 • Voksenopplæring!

  01/11/2023 Duración: 36min

  Hvor ofte skal man skifte sengetøy? Hva er greia med vertinnegave? Når skal man begynne å betale sin egen telefonregning? Imens Madde er dopet ned har Inger, Terje og Marte fundert over de store spørsmålene i livet. God lytt!

 • Millennium + Flomlys = ONS

  27/09/2023 Duración: 36min

  Vidar Villa sier det så fint, "ikke to, ikke tre, og vi vil aldri se hverandre noe mer enn det". Millennium har besøk av Daniel og Hermann fra Flomlys, og deler i det vide og det brede om "One Night Stands". Mer utleverende episode skal du lete lenger etter.

 • Konfrontasjoner i nære relasjoner - og i studio

  20/09/2023 Duración: 42min

  I dag har vi synset rundt konfrontasjon, og alle de mulige ubehagelighetene det kan medbringe. Det blir også rimelig hett i studio når vi konfronterer hverandre. God lytt!

 • PRIDE, selvransakelse og masse kjærlighet

  13/09/2023 Duración: 45min

  Det har vært PRIDE i Trondheim, hvilket medfører selvransakelse i Millennium-studio. Vi har med oss kjæresteparet Ester og Reidun, som sammen med resten av gjengen snakker åpent om de mange ulike tankene, både positive og negative, som dannes hos både skeive og heterofile i forbindelse med en slik kjærlighetsfeiring. God lytt! <3

 • Lenge leve Greta og demokratiet

  06/09/2023 Duración: 42min

  Hvordan stemme i en ukjent by? Har Greta Tunberg-generasjonen død? Hva slags hjertesaker har egentlig de unge i dag?

 • VM i travel hverdag

  30/08/2023 Duración: 39min

  En typisk student ser du løpene mellom verv, deltidsjobb, forelesning, trening, pilsing - i tillegg til et sponant sosialt liv OM DET LAR SEG GJØRE?

página 1 de 10