De Stakkars Nyhetene

Informações:

Sinopsis

Podcast by De stakkars nyhetene

Episodios

 • De stakkars nyhetene - november 2015 S01E12

  16/12/2016 Duración: 39min

  November, 2015. Børge Brende sender signaler til Russland og vi tolker hvorvidt han egentlig sender dem til Putin eller Akersgaten. I mellomtiden prøver politikere å bli enig om Uber er en berikelse eller en verkebyll. Gjestene vår denne gangen er Kristin Clemet, som blant annet snakker om danske nyheter, og Geir Mo, som tar et øyeblikk for å minnes Olof Palme. Medvirkende: Erik Aarebrot, Frank Aarebrot, Geir Mo og Kristin Clemet. Produsent: She-Fah Szetu Thumbnailbilde av Elekes Andor (https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Protest_against_Uber_-_Budapest,_2016.01.18_(2).JPG)

 • De stakkars nyhetene - oktober 2015 S01E11

  11/11/2016 Duración: 45min

  Oktober, 2015. Hva er makt? Og hvordan ser det ut? Vi analyserer Arbeiderpartiet sine forhandlinger om maktposisjoner i Bergen og Oslo etter valget. Og vi ser på en annen type makt når vi snakker om Telenor sin mannsdominerte lekegrind. I tillegg har vi snakket med Nasubi, som overlevde verdens drøyeste realityshow og hvordan det påvirket hans syn på medier. Og vi har snakket med Sophie Elise Isachsen om hennes medievaner. Medvirkende: Erik Aarebrot, Frank Aarebrot, Harry Solvang, Nasubi og Sophie Elise Isachsen. Produsent: She-Fah Szetu Thumbnailbilde av Tore Sætre (commons.wikimedia.org/wiki/File%3ASi…e_(174810).jpg)

 • De stakkars nyhetene - september 2015 S01E10

  06/10/2016 Duración: 47min

  September, 2015. Vi hopper bukk over valget! I steden ser vi på bildet av Alan Kurdi. Og diskuterer hva i all verden det var Volkswagen tenkte på når de laget “utslippsfrie” biler. Ellers har Erik vært på besøk hos Ingvar Ambjørnsen i Hamburg og hørt hvordan det er å få sendt bunker med avisene i posten. Mens Tine Nordgreen snakker om hvordan nyheter kan fungere som avveksling. Medvirkende: Erik Aarebrot, Frank Aarebrot, Ingvar Ambjørnsen og Tine Nordgreen. Produsent: She-Fah Szetu Thumbnailbilde av Freedom House (https://www.flickr.com/photos/syriafreedom/)

 • De stakkars nyhetene - august 2015 S01E09

  02/09/2016 Duración: 47min

  August, 2015. August er oppstartstid og vi tar turen innom norsk politikks fadderuke, Arendalsuka. Men er det egentlig en nyhet? Anders Anundsen laget “informasjonsvideo” og vi benytter anledningen til å diskutere FrPs elsk/hat-forhold til mediene og om Anundsen har rett eller ikke. Henrik Hylland Uhlving gikk til hypnotisør for å komme seg ut av Facebook-tåken og Linda Eide snakker om den ekteskapelige nyhetsstunden. I tillegg, vi åpner Pandoras boks; hva er lytterenes ønskenyheter fra september 2015? Medvirkende: Erik Aarebrot, Frank Aarebrot, Henrik Hylland Uhlving, Linda Eide og She-Fah Szetu. Produsent: She-Fah Szetu Thumbnailbilde av Arendalsuka (https://www.flickr.com/photos/arendalsuka/)