Vi Koker Kloden

Informações:

Sinopsis

Lyst til å redde kloden? Da bør du ikke kaste bort for mye tid på biblioteket. Jeg har brukt 17 år på å prøve å forstå norsk klimapolitikk, så du kan slippe. I denne podcasten snakker jeg med folk som har peiling på norsk klima- og miljøpolitikk. Her får du historien og argumentene som trengs for å stoppe kloden fra å koke.

Episodios

 • Hva med barna?

  19/03/2019 Duración: 01h55s

  "Vi koker kloden" er en podcast der jeg (altså Eivind Trædal, han slitsomme, ikke han andre), prater med folk. I hovedsak er tema at vi koker kloden, men det blir også rom for andre ting. I denne episoden prater jeg med forfatter Bjørn Stærk og min kompis Anders Skrede om barna våre. Hvordan vil det gå med Greta? Er det greit at vi lar barna være vår dårlige samvittighet? Vil de tilgi oss for å ha kokt kloden? Følg med! Og vennligst tilgi bittelitt dårlig lyd, det skal bli bedre!

 • Elin Lerum Boasson

  18/06/2017 Duración: 59min

  Elin Lerum Boasson er førsteamanuensis ved Institutt for statsvitenskap på Universitetet i Oslo og ved Cicero - senter for klimaforskning. I denne episoden diskuterer vi regjeringens nye klimamelding, forskjellene på Norge og EUs klimapolitikk, og hvorfor samfunnsvitere vil få en større rolle i klimaforskningen framover.

 • Anne Karin Sæther

  01/05/2017 Duración: 53min

  Anne Karin Sæther er forfatter av boka "De beste intensjoner", om norsk oljebransje og deres rolle og strategi i norsk klimapolitikk. https://www.cappelendamm.no/_dokumentar/samfunn-og-debatt/de-beste-intensjoner-anne-karin-s%C3%A6ther-9788202483654