Uff Tøyet Ditt I Den Grønne Boksen

Informações:

Sinopsis

UFF består av to frittstående foreninger. U-landshjelp fra Folk til Folk, Norge (1979) driver bistandsarbeid og pengeinnsamling. Foreningen UFF-Butikkene i Norge (1987) driver tøyinnsamling og second hand-butikker for å realisere den gaveverdien som ligger i tøyet, som formålsfestet bevilges til bistandsforeningens arbeid. Disse er frittstående selvstendige medlemsorganisasjoner. U-landshjelp fra Folk til Folk, Norge og Foreningen UFF-Butikkene i Norge kan begge benytte navnet UFF. Foreningene er livssynsnøytrale, politisk uavhengige og baserer sitt arbeid på solidarisk humanisme.

Episodios

 • Slik jobber UFF Norge med sine bistands- og samfunnsprosjekter

  20/11/2023 Duración: 31min

  Dette er en podcast som gir et innblikk i hvilke prosjekter UFF Norge er engasjert i Afrika og Asia samt hvordan "Idrettens tekstilinnsamling" i Norge gir ekstra midler til breddeidretten.UFF Norge har i løpet av de siste 10 årene bidratt med til sammen over 300 millioner til bistandsarbeid i Afrika og Asia. Pengene kommer gjennom inntekter fra tekstilinnsamlingen som UFF gjennomfører via sine grønne bokser her i landet.Etter at UFF Norge for noen år siden startet "Idrettens tekstlinnsamling", er det tilsammen også overført flere millioner kroner til over 200 breddeidrettslag i Norge. I denne podcasten hørere dere hva styreleder i UFF Norge, Trond Narvestad kan fortelle om prosjektene og tekstilinnsamlingen. Han forteller også om hva som er UFFs formål. Videre deltar Ben Stenseth som er ansvarlig for utvikling i UFF Norge, og Bjørn Drillestad som er hovedpersonen bak innsamlingsaksjonen "Idrettens tøyinnsamling", der ulike breddeidrettslag med minimal innsats kan få ekstra økonomiske midler til sin breddsatsi

 • UFF Norge har mål om å øke innsamlingen av brukte tekstiler i årene fremover

  20/09/2023 Duración: 28min

  UFF Norge har mål om å øke innsamlingen av brukte tekstiler i årene fremover. Hør mer i denne episoden. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • UFF Norge - Episode 1

  12/05/2023 Duración: 15min

  UFF tøyet ditt i den grønne boksen.UFF består av to frittstående foreninger. U-landshjelp fra Folk til Folk, Norge (1979) driver bistandsarbeid og pengeinnsamling. Foreningen UFF-Butikkene i Norge (1987) driver tøyinnsamling og second hand-butikker for å realisere den gaveverdien som ligger i tøyet, som formålsfestet bevilges til bistandsforeningens arbeid.Produsert av perplex.no Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • UFF Norge øker satsningen på innsamling av brukt tøy og tekstiler

  12/04/2023 Duración: 25min

  Nå øker UFF Norge satsningen på innsamling av brukt tøy og tekstiler. Deltagere i episoden er : Daglig leder i UFF Norge Kåre Dahne og styreleder i Foreningen UFF Norge Trond Narvestad. Programleder Tom Berntzen. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.