Babypodden

Informações:

Sinopsis

Hvordan er det egentlig å være mamma til en nyfødt baby? Fødsel, amming, kropp, følelser, utvikling og praktiske tips er noe av det Mari Parelius Wammer tar opp i denne nære og personlige podcasten fra hennes seks første måneder med datteren Sanna.

Episodios

 • Episode 26 - Det første halve året

  02/02/2017 Duración: 17min

  Den mest sårbare fasen er over og ting begynner å normalisere seg. Ingenting er for alltid, og det som en gang føltes som en evig tilstand har blitt erstattet av noe nytt. Og tenk på hvilken utvikling Sanna har hatt! Mari ser tilbake i aller siste episode av Babypodden.

 • Episode 25 - Slutte med nattamming

  02/02/2017 Duración: 18min

  Er det flere som er trøtte? Sanna er snart et halvt år, og nattammingen tærer på. Kommer barnet noen gang til å sove gjennom en hel natt?

 • Episode 24 - Mat for spedbarn

  02/02/2017 Duración: 15min

  Når bør babyen begynne med fast føde? Og når er det greit at de får smake på sjokolade? Både Mari og storesøster Anne Cath begynte å introdusere mat da barna deres var litt over fire måneder gamle, men det har gitt helt ulike resultater.

 • Episode 23 - Babyens utvikling

  02/02/2017 Duración: 13min

  Kan hun snu seg på magen ennå? Har han begynt å dra seg opp for å stå? Med selskap av to svært utålmodige babyer ved kjøkkenbordet tar Mari og søster Anne Cath for seg milepælene i babyens utvikling.

 • Episode 22 - Mammakroppen

  02/02/2017 Duración: 17min

  De aller fleste kommer gjennom graviditet, fødsel og amming med en litt annen kropp enn de hadde før. Og er det noe som irriterer Mari, er det at jo færre synlige merker du har etter graviditet og fødsel, jo «bedre» er det, og jo «flinkere» er du.

 • Episode 21 - Aktiviteter med baby

  02/02/2017 Duración: 19min

  Det er mye du ikke trodde du kom til å gjøre før du fikk barn. Men plutselig er du på babysang, babykino og babysvømming, og prater om fødsel og barn med en gruppe damer du aldri har møtt før. Det er fortsatt mulig å ha (et slags) sosialt liv selv om du er i permisjon.

 • Episode 20 - Fødselsdepresjon

  26/01/2017 Duración: 23min

  Mari synes det var svært krevende å bli mamma for første gang. I ettertid forstod hun at hun hadde vært fødselsdeprimert. Her forteller hun åpent og ærlig om de vanskelige følelsene, og om hvordan det gikk da hun fikk barn nummer to.

 • Episode 19 - Bilkjøring med baby

  25/01/2017 Duración: 15min

  Tenkt scenario: Du sitter bak rattet med en skrikende baby i baksetet, og bom fast i stillestående kø på E6. Hva gjør du? Er det en ting du ikke lærer på kjøreskolen, så er det å kjøre med baby i bilen. Og et lite tips... beregn alltid god tid.

 • Episode 18 - Syk baby

  25/01/2017 Duración: 16min

  Feber, tett nese og hoste – før eller siden blir babyen syk for første gang. Når babyen gråter, bare vil bæres eller hoster og hoster, da er det ikke lett å vite hva godt du skal gjøre. Denne episoden kan gjøre deg litt klokere.

 • Episode 17 - Sex etter fødsel

  25/01/2017 Duración: 19min

  Når puppene er melkestasjoner og nærhetsbehovet blir dekket av babyen, da handler det mest om å bare komme i gang igjen. Hvor lang tid det tar før sexlivet er tilbake varierer, og i mellomtiden blir kontrastene ekstra store hvis naboen stønner høylydt på den andre siden av veggen.