Reseptfritt

Informações:

Sinopsis

Reseptfritt er ikke laget av hverken leger eller utdannet helsepersonell, men av Hanna og Elise. Vi går igjennom spørsmål vi har rundt sex og kropp og deler våre erfaringer med lytterne. Reseptfritt kan hver uke by på humor, spennende og personlige erfaringer fra livene våre. Vi etterlyser et mer informativt og avslappet alternativ til den tradisjonelle seksualundervisningen, noe som har resultert i Reseptfritt. Hvis du lurer på om det vi sier stemmer eller om du trenger mer informasjon så anbefaler vi at du kontakter legen din.

Episodios

 • Gråsonen

  17/10/2017 Duración: 32min

  Denne episoden snakker vi om "Gråsonen". Vi forklarer oss for lang sommerferie og diskuterer grensesetting på fylla. Følg oss på instagram: @reseptfritt @hanna.ghaderi @eliseaskim

 • Sex og selvbilde med Camilla Lorentzen

  11/07/2017 Duración: 38min

  I denne episoden har vi besøk av Camilla Lorentzen som blant annet driver Fitnok.no. Vi prater om hvordan selvbilde og kropp henger sammen med et godt sexliv. Følg oss på instagram: @reseptfritt @hangoverhanna @eliseaskim

 • Skam, sex og kobberspiral

  02/07/2017 Duración: 26min

  Dette er den siste episoden i samarbeid med Läkerol, og kampanjen #MakesPeopleTalk. Denne uken kårer vi vinneren, og snakker om ønsket tema - nemlig forholdet mellom sex og skam. I tillegg forteller Elise om kobberspiral.

 • Seksualitet og kultur med Samsaya

  27/06/2017 Duración: 01h01min

  Episoden er laget i samarbeid med Läkerol, og kampanjen #MakesPeopleTalk. Denne uken har vi med oss Samsaya, her får vi snakket løst og fast om seksualitet og kultur.