Aftenpostens Vinskole

Informações:

Sinopsis

I podkasten Vinskolen formidler Ingvild Tennfjord kunnskap om vin på en ny, annerledes og humoristisk måte.Tennfjord er vinskribent i A-magasinet i Aftenposten. Vinskolen er en podkast fra Aftenposten.

Episodios

 • Vin som passer til...sjokolade

  20/05/2016 Duración: 05min

  Følelsene er sterke når det gjelder sjokolade, frontene harde. Men én ting kan man være enige om: En perfekt sjokoladevin gjør, om mulig, en sjokolade mye bedre. Det handler om å balansere sødmenivåene, om å gjøre noe du trolig er litt redd for. Hør vinekspert Ingvild Tennfjords beste tips i en ny episode av podkasten Vinskolen.

 • Viner til bare skravling

  13/05/2016 Duración: 03min

  Når måltidet er over, bordet ryddet av og gjestene bare sitter der og prater. Hva slags vin server du da? Du trenger en vin med lite snerp! Ingvild Tennfjord har flere gode tips. Hør henne fortelle i en ny episode av Vinskolen.

 • Sexy viner som forfører

  29/04/2016 Duración: 03min

  Planer om en romantisk kveld i sofaen med kjæresten? Før du smyger opp i sofaen, lytt til podkasten Vinskolen. Ingvild Tennfjord har flere tips om gode, og det hun kaller «sexy viner»:

 • Bli en bedre vinsmaker, del 2

  21/04/2016 Duración: 04min

  Du gjør det nesten hver kveld. Det samme trikset kan du bruke når du skal smake vin. Hør en ny episode av podkasten Vinskolen, og lær å bli en bedre vinkjenner.

 • Bli en bedre vinsmaker, del 1

  13/04/2016 Duración: 04min

  En av de enkleste tingene du kan gjøre for å bli en bedre vinsmaker er: Bruk nesen! I denne episoden av Vinskolen lærer Ingvild Tennfjord deg hvordan du skal lukte på vin.

 • Kan vin i papp og pose smake godt?

  15/03/2016 Duración: 05min

  Ingvild Tennfjord gir deg tipsene du trenger for å finne frem til de beste pappvinene. Du får også vite hvilke feil du bør unngå.

 • Hvilke viner passer perfekt til lam?

  15/03/2016 Duración: 04min

  Hvordan du skal tilberede påskelammet kan du google deg frem til. Men for å vite hva du skal drikke til, må du kjøpe deg et oppslagsverk.

 • Vin som matcher ostepop

  15/03/2016 Duración: 05min

  Perfekte viner til syndig mat som du ikke tør å si at du spiser.