Oddcast

Informações:

Sinopsis

Odds Ballklubbs offisielle podcast. Vi lager podcast om Odd og livet på Skagerak Arena med en litt ny vri. Kjør da!Følg Oddcast på Instagram @oddcastbk

Episodios

 • #23 Pape Pate Diouf

  13/08/2017 Duración: 23min

  Kjør da! Oddcast er tilbake i dommergarderoben etter en liiiiten sommerpause! Vi rakk å lage en minicast med selveste Pape Pate Diouf før han og resten av gutta satte kursen mot Bergen. Pape snakker om livet i Senegal, og svarer på spørsmål fra dere lyttere. Også forteller han om da han gikk på folkehøyskole sammen med Mame Biram i Molde. Les mer om Hjertebarna i Senegal på Facebook. VIPPS-kode: 87899.

 • #22 Pre-match ODD - SARP 08 med Stefan Mladenovic & Sigurd Haugen

  02/07/2017 Duración: 10min

  Anders har dratt til Valdres, så Stefan Mladenovic og Sigurd Haugen trer inn i prematch-studio! Unggutta snakker om Ballymena United seieren, og dagens kamp mot Sarpsborg 08. Vi siterer Stefan "Sarpsborg er ikke noe medaljekandidat når vi er ferdige med de!" KJØR DA.

 • #21 Jan Frode Nornes - Historiene fra landslagstida & forholdet til Fagermo

  26/06/2017 Duración: 40min

  Ukens gjest har vi gledet oss helt vilt til å få på besøk! Anders og Kaja er tilbake i dommergarderoben sammen med assistenttrener Jan Frode Nornes aka Spike! Han forteller herlige historier fra fotballkarrieren (som strekker seg tilbake til forrige årtusen), som da han øvelseskjørte med Somen Tchoyi, og om en opprykksfest i Sogndal. Vi snakker også om Paul Addo, smertestillende og da Jan Frode ble byttet inn for Ole Martin Årst mot Sverige.

 • #20 Pre-match ODD - BRANN med Anders Løkken

  03/06/2017 Duración: 19min

  Tiden er inne for nok en fysisk toppkamp når Bergens stolthet besøker Skagerak Arena! Ukens prematch-gjest, Anders Løkken, er praktikant i Odd, og han er rangert på 839. plass av 70.000 Eliteserien Fantasy-spillere! Han tipser om rundens must-haves, mens Kaja gir deg en helt ny fun fact om Torgeir Børven. Kjør, da!

 • #19 Sondre & Viljar - The Keepers

  26/05/2017 Duración: 31min

  Sola skinner på Falkum om dagen og vi har invitert til keepertreff i Oddcast. Sondre Rossbach og Viljar Røsholt Myhra drøfter rundt keeper-syndromet og Viljars fantastiske eliteseriedebut. Botsjef Sondre deler ut klagebot til en av sine lagkamerater og de konkurrerer i keeper-quiz laget av en de kjenner veldig godt.

 • #18 Riku Riski - Fra Finland til Skotfoss til...?

  20/05/2017 Duración: 26min

  It's time for a new Oddcast! Med lagets finne på plass i dommergarderoben betyr det engelsk podcast denne uken. Riku Riski har funnet seg godt til rette i Skien, og ber stadig lagkameratene på kuliminariske matopplevelser. Det blir snakk om finske tradisjoner og vi spør selvsagt om sladder fra Trondheim. Kjør!

 • #17 Pre-match ODD - GODSET med Martin Broberg

  12/05/2017 Duración: 11min

  Martin Broberg er vikar for Malin i denne ukens prematch, og dessverre satte vi svensken bak spakene. Lyden ble derfor ikke helt innafor i denne podcasten, men vi satser på at gutta drar iland 3 poeng mot Strømsgodset likevel!

 • #16: Pre-match ODD - VIF

  29/04/2017 Duración: 24min

  Vi er på Kragerø Resort i forbindelse med Odds B2B møtecup. Der lader vi opp til VIF-kampen sammen med Odd administrasjonens desidert største surrehue, med den ydmyke stillingsbeskrivelsen Privatmarked/billett/sosiale medier og web ansvarlig, Kristian Hauge!

 • #15: Stefan Mladenovic - Er han Odds nye showman?

  21/04/2017 Duración: 37min

  Det er hæla i taket og elektrisk stemning i dommergarderoben denne uka. Den alltid like blide Stefan Mladenovic (Mladdevik) er på besøk! Odds meget freske kantspiller prater om den elleville målfeiringa på P*rs Stadion og han får bryne seg på vår botkasse!

 • #14 Pre-match ODD - TIL

  15/04/2017 Duración: 17min

  Det er klart for årets andre match på Skagerak Arena! Odd tar i mot et kollektivt Tromsø-lag, som skal unne seg en litt unormal oppladning til kampen. Vi ringte nemlig kaptein Simen Wangberg for å sjekke ståa i Nordens Paris. Kom på kamp mandag kl 20:00 - og gjerne med Odd - BvB half n' half skjerf eller andre Borussia Dortmund effekter.

 • #13 Pre-match ODD - KBK

  05/04/2017 Duración: 25min

  Lad opp til årets første hjemmekamp med en rykende fersk pre-match podcast! Vi prøver oss på både laguttak og Kristiandsunds klubbhistorie. Blant annet har de en spiller som har spilt for Arsenals ungdomsklubb. Dessuten gir Pape Paté Diouf deg sine tanker om kampen! Sees på Skagerak Arena kl 19.00!

 • #12 Jone Samuelsen - Blir han verdens rikeste mann?

  24/03/2017 Duración: 35min

  Årets konferansier til Odds kick-off er på plass, men hvor komfortabel er egentlig Jone Samuelsen med denne rollen? Vi spør om hans tips til Eliteserien Fantasy, og hvordan man håndterte paparazziene etter å ha tatt verdensrekord.

 • #11 Keeping Up With The Røsholts

  17/03/2017 Duración: 43min

  Viljar Røsholt Myhra og Åmund Røsholt gjester dommergarderoben for en noe uhøytidelig familiesammenkomst denne uka. Viljars nye diett skaper problemer for Odds nettside, mens Åmund forteller om sine meget spesielle arbeidsoppgaver fra 12.00-14.00. Kjør da!

 • #10 Joakim Våge Nilsen - Bonde i by'n.... eller?

  10/03/2017 Duración: 28min

  I den 10. episoden møter vi ingen andre enn den store legenden fra Hordaland/Rogaland. Vi er fortsatt ikke helt sikre, men soon to be Telemarking, uansett! Bli også med på en deilig dag med grilling hos Dag-Eilev Fagermo på selveste Akkerhaugen.

 • #9 Dag-Eilev Fagermo: Historiene fra dommergarderoben & Oddspillernes falske selvtillit

  03/03/2017 Duración: 30min

  The one and only Dag-Eilev Fagermo er ukens gjest, og han er som vanlig i fyr og flamme! Norsk fotballs største fargeklatt prater om midtlivskrisa, sosiale medier og kommer med skrøner fra vårt kjære studio, dommergarderoben. Bærum, Molde, Bergen, Trondheim? Hmm

 • #8 Rafik Zekhnini - Dommen har falt: Norge vs Marokko

  24/02/2017 Duración: 37min

  Ukens gjest i Oddcast er selveste Rafik Zekhnini, et av Norges største fotballtalenter - det gir han derimot ikke fritak fra botkassa i dommergarderoben. Vi hjelper Rafik med valg av landslag og spør om hans forhold til janteloven.

 • #7 Espen Ruud: Matchballen som forsvant

  17/02/2017 Duración: 28min

  Espen Ruud gjester dommergarderoben denne uken! Han forteller om brannsår, Dortmund-tips og blir testet i verdens flotteste supportersanger.

 • #6 Sigurd Haugen: Utfordring fra Mads Hansen & spillerbussens hierarki

  10/02/2017 Duración: 29min

  I denne ukens Oddcast blir du bedre kjent med Odds fremtidige toppscorer. Haugesundsgutten Sigurd Haugen sliter med ukens utfordring, men gleder seg derimot til årets første målfeiring.

 • #5 Einar Håndlykken & TIFO Oddrane

  03/02/2017 Duración: 34min

  I denne episoden får vi besøk av Vetle fra Oddrane Supporterklubb som skal fortelle oss mer om TIFO. Ikke nok med det... Vi blir også bedre kjent med den moteinteresserte og miljøbevisste daglige lederen i Odd, Einar Håndlykken! Han snakker om hår, haters og planer om å servere en meget fersk lapskaus på stadion. Einar røper også hvem som er det største surrehue i spillergruppa. Kjør da, Einar!

 • #4 La Manga-spesial: Oldrup, Berg & Broberg

  29/01/2017 Duración: 12min

  Det er stille på stadion om dagen, så vi klarte rett og slett ikke å vente til neste uke. Vi tok en telefon ned til La Manga hvor gutta er på treningsleir, og fikk en noe spesiell oppdatering!

página 1 de 2