Stem Jesus Inn I Bystyret

Informações:

Sinopsis

Marianne, Jonas og Erlend fra Centralkirken i Oslo snakker om kirketing i denne veldig trivelige, veldig smale podcasten.

Episodios

 • Episode 4 - Misjonsmessa, afrikansk trosbekjennelse og Kåre Øgreid

  19/11/2016 Duración: 28min

  I denne månedens Stem Jesus inn i bystyret diskuterer Marianne, Jonas og Erlend fra Centralkirken i Oslo den årlige misjonsmessa, en "afrikansk trosbekjennelse" og den internasjonale bønnekalenderen. De gjør også et skikkelig forsøk på å intervjue Kåre Øgreid, og vi får et gjensyn med spalten "Hva har Jonas spist i dag?".

 • Episode 3 - Kollektører, dialekter og Synd

  25/09/2016 Duración: 35min

  I denne supersized episoden av Stem Jesus inn i bystyret går Marianne, Jonas og Erlend fra Centralkirken i Oslo gjennom Jonas' kjæreste Thea Kathrine, diskuterer kollektørordningen og skillet mellom kirkekaffe og kirkekafé, gjør helhjerta forsøk på å imitere dialekter, priser Sølvrekka-sketsjen Synd og freser gjennom de faste spaltene "Hva har Jonas spist i dag?" og "Name That Old Lady!"

 • Episode 2 - Kortterminalen, formiddagstreff og framtidens Centralt

  25/08/2016 Duración: 25min

  Marianne, Jonas og Erlend fra Centralkirken i Oslo gjennomgår sommerens gudstjenester, diskuterer hvorvidt det er nødvendig å taste inn beløpet før man setter kortet i kortterminalen, drodler på fremtidige utvidelser av Centralt-brandet og fantaserer om formiddagstreffet. Pluss: En helt ny spalte.

 • Episode 1 - Klapping og double dipping

  06/07/2016 Duración: 25min

  Marianne, Jonas og Erlend fra Centralkirken i Oslo diskuterer applaus under gudstjenesten, double dipping under nattverd og prøver å finne seg selv (i kontaktbladet Centralt).