Diskuteket Podcast

Informações:

Sinopsis

Vi gir deg det du trenger: Nyheter, sport, følelser og været. Alltid personlige, av og til private. Kanskje det er deg vi ringer neste gang?

Episodios

 • Julespesial

  21/12/2017 Duración: 43min

  Det er Julaften om få dager, og vi gir en spennende leksjon i norske juletradisjoner og i tillegg, kloke ord fra beskjedne og ydmyke spaltister og bloggere. Og på vegne av Humanetisk Forbund; Måtte man i det nye året bekjempe alt fra ondskap til overfall og HIV. God jul fra oss i Diskuteket!

 • Miljøvennlige julegaver og slående argumenter

  22/11/2017 Duración: 34min

  Siden Bellona ikke slipper så mye til i samfunnsdebatten, ønsker vi å gi dem en stemme ved å servere dere julegavetipsene deres her i Diskuteket. Og nok en gang kan vi heldigvis fastslå at we believe that the children are the future.

 • Av med politikerhatten

  29/08/2017 Duración: 33min

  AP-politiker, Jannike Arnesen er gjest i diskuteket. Hun forteller om frekkiser fra politikerseminarer, kø og hvordan hun i egen person har tenkt å hamske opp med gatekattene i Kristiansands bybilde.

 • Narsissistiske aper og ubrukelige tips

  05/08/2017 Duración: 28min

  Hva ville du føle dersom noen prøvde å ta fra deg opphavsretten til din egen selfie? Tatt i betraktning at du var en ape, selvfølgelig. Dette svarer vi på og spørsmål fra ivrige lyttere som har bombardert oss med tips til til å fylle podcasten med.

 • Instagramhorer og Olsenbanden på nye eventyr

  26/07/2017 Duración: 35min

  Christian raser over nyinnspilling av ny Olsenbanden-film, Julie har overtatt Kvinneguiden og alle instagramhorer blir satt på plass!

 • Leirskole, gjerrige venner og NAV

  11/07/2017 Duración: 33min

  En annen ting Christian og Julie har til felles er gjerrige venner. Hvor mange 1000 har de egentlig spandert på vennene sine til sammen? Og Christian oppdager at han ikke har forandret seg en tøddel siden han var 13 år. Hør ham lese fra skoledagboken sin.

 • Pinlige dagligvarer og sykkelstier

  15/06/2017 Duración: 28min

  Hva er de pinligste dagligvarene å kjøpe i kombinasjon? Vi kan i alle fall fortelle hva vi synes er de pinligste kombinasjonene og hva vi synes om syklister som deler veien. I tillegg gir Einar Gelius oss bokstavelig talt bakoversveis!

 • Uvurderlige bloggere og tiggerbrev

  05/06/2017 Duración: 25min

  Er Mamma til Michelle Norges nye landsmoder? I Alle fall får ikke VG-redaktørene sove om natten når hun tar en måneds pause fra bloggingen. Og Julie har fått et feiladressert tiggerbrev. Tiggeren bruker skitne metoder for å rane mottakeren for penger og hvem er tiggeren mon tro? I tillegg får vi utsøkte råd og tips ang podcasting av selveste Trine Grung, selverklært ekspert på sosiale medier.

 • Mobber og antimobber, kan man være begge deler?

  28/05/2017 Duración: 33min

  I denne episoden er Anette Lyngbø gjest. Hun kan fortelle om en fortid som rebelsk gjengleder. Christian lurer på om det er obligatorisk at kjendiser må fortelle om en fortid som mobbeoffer og Julie forteller hvor lett hun klarte å ødelegge et nært barndomsvennskap. Tøvetelefon: Julie ringer Elsker i Oslo og ber betjeningen om å ligge lavt i forhold til en utskjeielse som omhandler oliven, vin og ei anna dame.

 • Bare hold kjeft hele 17. mai! + 20 spørsmål

  18/05/2017 Duración: 27min

  Det er alltid noe. Enten går 17. mai-sangene for lyst, ellers så er det for mange barn med hørselssensitivitet å ta hensyn til. Det er kanskje best å bare holde kjeft hele 17. mai. I tillegg lærer vi Julie og Christian bedre å kjenne gjennom 20 eksklusive spørsmål. Tøvetelefon: Christian ringer Garage Bergen og spør etter en mann, og han må være kjekk og ose av testosteron.

 • Arbeidsledige, alternativ behandling og psykoser

  11/05/2017 Duración: 32min

  I Norge lønner det seg gjerne å være selvmedlidende, men gjelder det også når man skal søke jobb? Christian gir deg svaret. Og i likhet med Sophie Elise er også Julie usikker på om hun har hatt en psykose, eller er det så enkelt som at hun bare er manisk? Er angst trendy? Er vi imot aktiv dødshelp? Og bør alternative behandlere få lov til å behandle barn? Telefon: Julie prøver å selge seg inn som den perfekte samboer i et kollektiv i Haugesund.

 • Homser og service

  07/05/2017 Duración: 33min

  Hva synes Christian om at KRF nok en gang tar opp kampen mot at homofile får vie seg? Er Hareide homo? Og forventer Julie for mye av Skatteetaten? //////Telefon: En Cubus-ansatt hører stemmer. Eller er det noe galt med telefonen?

 • Tro og overtro

  07/05/2017 Duración: 37min

  Vår åndeligste episode hittil! Hør hvordan Birkenes menighet lokker til seg ungdommen, hva Christian synes om Human-Etisk Forbund, og hva Julie synes om selvhjelpsboka The Secret. /////Telefon: En frisør blir oppringt angående en sjampo som klør, men hvem av oss er det egentlig hun snakker med?

 • Helseangst og Facebook

  07/05/2017 Duración: 27min

  Christian og Julie har mye til felles; de har begge blitt rammet av slag, drypp og HIV opptil flere ganger de siste årene. I denne episoden tester Christian seg for hypokondri. ///////Telefon: Julie ringer utestedet Kaos i Bergen for å utfordre en bartenders moralske grenser.

 • Humor

  07/05/2017 Duración: 32min

  Hvis jeg ler av mørke vitser, betyr det at jeg er mørk? Hadde vi bare hatt svaret. Det vi derimot har svaret på er hva vi ikke er så begeistret for i humorlandskapet nå om dagen. (Christian smetter til og med inn en død-baby-vits). //////Telefon: Julie ringer Oslo City legesenter som alternativ behandler.

 • Sosiale medier

  07/05/2017 Duración: 37min

  Vet du hva Norges kleineste Facebook-status er? Lurer du på hva som er oppskriften på den den optimale facerapen? Vi gir deg den og mye mer fra Facebook, Instagram og ulike blogger når vi tar for oss sosiale medier. Telefon////// Christian ringer et rørleggerfirma og krever en guidet omvisning.