No Spoilers

Informações:

Sinopsis

En podcast om film&tv, og hvordan det hele er bygd opp. Fra high-school jomfrudom til good cop/bad cop rutinen i politikomedier snakker vi oss igjennom film- og tv-historien på 40 minutter. Gjennom episodene ser vi på forskjellige sjangre, konvensjoner og arketyper som finnes i underholdningsverdenen, og hvordan de brukes til å fortelle historier. For deg som helst vil sitte inne og se på tv-serier i helgene.Av og med: Andreas Thomassen Slørdahl og Emmy Henriette NetkaPodcasten er produsert i samarbeid med Monster.

Episodios

 • No Spoilers S04E10: Finaler

  05/01/2017 Duración: 01h01min

  Dette er slutten. Men hvordan avslutter man en serie på en tilfredstillende måte for publikum? Vi prøver å finne ut hvordan man best tar farvel, gjennom å ta en kikk på hvordan noen av tv-seriene vi har snakket mest om i hele podkasten ble avsluttet. I tillegg blir vi litt nostalgiske, selvfølgelig. Farvel da, folkens.

 • No Spoilers S04E09: The Sun Always Shines On Tv

  15/12/2016 Duración: 46min

  Sola skinner alltid på tv! Men hva når den ikke gjør det? Vi ser på hvordan tv-serier og filmer bruker været både som en måte å sette stemningen på, og som narrativt grep. Fra kyssing i regnet i romantiske komedier fra 90-tallet til metavær i The Truman Show.

 • No Spoilers S04E08: Det isolerte mennesket

  01/12/2016 Duración: 45min

  Hvordan klarer man å lage en film om kun en person, avskåret fra resten av verden? Hvordan kan det bli interessant? Hvor kan det foregå? Hvordan lærer vi den personen å kjenne? Vi går gjennom filmer med noen ensomme fyrer, og i sjeldne tilfeller ensomme damer.