Den Store Kundereisen - En Podcast Om Moderne Markedsføring

Informações:

Sinopsis

Podkast med Åslaug Birgitte Græsvold og Gjermund Glesnes i Cloud Media - hvor vi inviterer kunnskapsrike gjester for å snakke forståelig om alt innen moderne digital markedsføring: Hva er egentlig SEO, hvordan bør bedrifter være på sosiale medier - og bør de være der? - og hvordan bør markedsføreren tenke opp mot kundereisen.

Episodios

 • Kvinner og ledelse: Å kaste rustningen og bli et helt menneske. Med Kristina Finne

  15/10/2019 Duración: 41min

  Kristina Finne skjønte allerede som 14-åring at hun var en leder. Dernest forstod hun at en god leder var en som skapte et rom for at alle, også lederen selv, skulle få være seg selv. Konsekvensen av det tok Kristina 30 år senere da hun forlot prestisjestillingen sin hos en internasjonal reklamegigant til fordel for et lite gründerselskap med sterke verdier. I vår miniserie om kvinner og ledelse møter vi kvinner som snakker om både karriere og mer personlige erfaringer. Hva gjør du når livet gir deg en knyttneve, og hva innebærer det egentlig å være en suksessfull leder i dagens moderne næringsliv? Programleder: Åslaug B. Græsvold i Cloud Media

 • Kvinner og ledelse: Kjønnsbalansert ledelse? Just do it! Med Anne Grethe Solberg

  06/10/2019 Duración: 46min

  Anne Grethe Solberg er en av dem som vet mest om kjønnsbalanse og ledelse i Norge i dag. Hun er lite interessert i spørsmål om HVORFOR vi ikke enda har full kjønnsbalanse, men snakker gjerne om HVORDAN vi skal komme dit. Den formelen; dropp hvorfor - fokuser på hvordan, brukte Anne Grethe også da hun for tolv år siden ble utsatt for en personlig krise. En krise som skulle vise seg å åpne for nye muligheter i eget liv. I vår miniserie om kvinner og ledelse møter vi kvinner som snakker om både karriere og mer personlige erfaringer. Hva gjør du når livet gir deg en knyttneve, og hva innebærer det egentlig å være en suksessfull leder i dagens moderne næringsliv? Programleder: Åslaug B. Græsvold i Cloud Media

 • Kvinner og ledelse: Dårlig mor eller superkvinne? Med Therese Albrechtson

  29/09/2019 Duración: 44min

  Allerede som 22-åring hadde Therese Albrechtsson rukket å starte fire foretak, og de siste tolv årene har hun holdt over 1000 foredrag om karriere, entreprenørskap og lederskap. Så fikk hun barn, og en ny verden åpnet seg. På godt og vondt. I vår miniserie om kvinner og ledelse møter vi kvinner som snakker om både karriere og mer personlige erfaringer. Hva gjør du når livet gir deg en knyttneve, og hva innebærer det egentlig å være en suksessfull leder i dagens moderne næringsliv? Programleder: Caroline Korsvoll i Cloud Media

 • Miniserie: Kvinner og ledelse

  29/09/2019 Duración: 51s

  Vi har gjort et lite stopp på Den store kundereisen! I vår første spesial snakker vi med et knippe bra damer om hvordan det er å være sjef i dagens moderne næringsliv. Hvordan være en god leder både når du har suksess og når livet gir deg en knyttneve? Første episode kommer søndag 29/9. Programledere er Caroline Korsvoll og Åslaug Græsvold i Cloud Media. Heng på, heng på!

 • #17 Lederskap i det digitale skiftet. Med DigJourneys Joakim Jansson

  22/02/2019 Duración: 46min

  I årets første episode kaster vi oss ut i den digitale reisen som ingen av oss helt vet hvor ender. Joakim Jansson er gründer av rådgivningsselskapet DigJourney, som har utviklet en metodikk for digitale endringsprosesser som har hjulpet flere hundre svenske selskaper. Han er også en av to forfattere bak boken "Leading Digital Transformation. You can´t stop the waves, but you can learn to surf." Boka er en av seks nominerte i kåringen The Business Book Awards 2019. I denne episoden av Cloud Medias podkast Den store kundereisen kan du bli med ut og surfe! Programledere er Åslaug Birgitte Græsvold og Adina Broady Aasebø Har du husket på å melde deg på vårt neste frokostseminar 14.mars?  

 • #16 Facebook-annonsering for dummies - med Madeleine Røsnæs

  22/11/2018 Duración: 36min

  Er du fersk på Facebook-annonsering, eller synes du ikke du får det helt til? Ingen fare, for vi har fått Facebook-dronninga Madeleine Røsnæs i studio! Cloud Medias digitale rådgiver driver ikke bare med AB-testing, hun tester like godt fra A til Å. Få med deg rådene hennes i episode 16 av Den store kundereisen. Programledere: Åslaug B. Græsvold og Morten-André Mikalsen N.B. Få med deg nye frokostseminar i våre nye lokaler i Kongens gate 6. Du kan melde deg på her!

 • #15 Hearting med Njål Berge

  13/08/2018 Duración: 44min

  Lukk opp din hjertedør! Det har vi gjort, og inn i varmen har vi sluppet Njål Berge, som verdenslanserer sitt begrep, Hearting. Hva det har å si for deg som markedsfører får du med deg om du hører episode 15 av podcasten Den store kundereisen.  Programledere er Åslaug Græsvold og Berit Wattne fra Cloud Media. P.S. Du kan få med deg Njål Berge live! Gå inn her og meld deg på vårt frokostseminar 30.august, og få en hjertelig start på dagen!

 • #14 Adwords for nybegynnere. Med Thor Fjeldberg fra Cloud Media

  05/07/2018 Duración: 32min

  Akk, de Adwords-annonsene... Helt nødvendige, men mange av dem ganske så...kjedelige. Synes du også det? Da må du få med deg denne episoden av Den store kundereisen, der vi snakker med Cloud Medias egen Thor Fjeldberg om hvordan vi kan gjøre annonse-innholdet litt smartere - og gøyere! Programledere er Caroline Korsvoll og Åslaug Græsvold fra Cloud Media. P.S. Vi har lagt ut et spennende høstprogram for Cloudfrokost. Gå inn på www.cloudmedia.no og meld deg på høstens frokostseminar!

 • #13: Linkedin for markedsførere. Med Jan Sollid Storehaug

  31/01/2018 Duración: 37min

  Linkedin er ikke bare et medium for å bygge karriere, men også en potensielt fantastisk kanal for B2B-markedsføring, mener Jan Sollied Storehaug. Det måtte vi høre mer om! I denne episoden kan du dermed høre Cloudnames-sjefen beskrive hvordan han fikk 70.000 visninger av en Linkedin-post, og hvorfor det er en mye mer effektiv markedsføringskanal enn Facebook. Han gir også nyttige tips til hvordan du bygger kontakter - og hva du kan bruke dem til. Programledere denne gang er Åslaug Græsvold og Gjermund Glesnes fra Cloud Media. Psst! Vårprogrammet for #Cloudfrokost er nå klart, med mye nyttig påfyll for alle som jobber med markedsføring. Sjekk seminarkalenderen på Cloudmedia.no!

 • #12 Supert innhold i sosiale medier - med SoMe-ekspert Astrid Valen-Utvik

  15/12/2017 Duración: 41min

  Vi har podkastkollega-treff! Astrid Valen-Utvik fra podkasten Sosialt Sett og SoMe-rådgiver i Valen-Utvik, er på storfint besøk i årets siste episode av Den store kundereisen. Fra kjøkkenbordet hjemme eller fra en kafékrok i byen, hjelper Astrid noen av Norges største merkevarer med å lage fantastisk og engasjerende innhold i sosiale medier. Men hva er så dette fantastiske innholdet? Og hvordan lager man det? Det kan du få mange gode svar på hvis du laster ned episode 12 av Den store kundereisen. Programledere denne gang er Caroline Korsvoll og Åslaug Græsvold fra Cloud Media. Psst! Bonus (det er jo jul!): Hør episode 29 av podkasten Sosialt Sett, og få Astrid og medprogramleder Heidi Sperres beste tips til app-er de bruker til å fortelle gode historier i sosiale medier! Psst, psst!! 2018 nærmer seg og vi kan love fantastiske navn på scenen på #Cloudfrokost. Følg med på Cloud Media.no!

 • #11Elkjøps store innholdssatsning

  24/11/2017 Duración: 32min

  I episode 11 av Den store kundereisen gjør vi noe nytt: Vi har gått på innsiden av et av selskapene som satser stort på å treffe riktig i den nye kundereisen. Lillian Wallin er Nordic Content Marketing & Social Media Manager i Elkjøp Norden. Og det er ingen liten plan hun har for Elkjøp. Sammen med sine medarbeidere skal hun nemlig bygge et hus... Hør mer om Elkjøps satsning i siste episode av Den store kundereisen, podkasten fra Cloud Media, denne gang med programlederne Åslaug Græsvold og Caroline Korsvoll. Vi har spennende gjester på frokostseminar fremover! Meld deg på her!

 • #10 Snapchat for dummies og fjaseglade! Med Gjensidiges Marie Brudevold

  16/11/2017 Duración: 28min

  Hva skal og skal ikke bedrifter gjøre på Snapchat? Hvor lang skal en snap være? Og hvor mye fjas er lov fra en seriøs bedrift? Vi har fått Gjensidige Norges egen Instagram- og Snapchatsjef, Marie Brudevold i studio. Hun gjør forsikring morsomt på Snapchat, så følg med på stories-ene hennes på gjensidigenorge. Hun deler også supre råd for Snapchat-noviser på bloggen sin. Programleder Gjermund Glesnes har pappaperm, så Åslaug Græsvold har fått første vikar i studio. Og siden vi snakker om Snapchat og fjas, passer det veldig bra at innholdsrådgiver Marte Glanville er av de fjaseglade. :) Den store kundereisen er en podkast fra Cloud Media. Vil du komme på et av våre spennende frokostseminar, så meld deg på her! 

 • #9 Fra søkeordsanalyse til godt innhold

  17/10/2017 Duración: 28min

  Har du fått laget en søkeordsanalyse og fått tilbake en bunke excel-ark uten nærmere bruksanvisning? I episode 9 av Den store kundereisen snakker vi om hvordan du kan bruke en søkeordsanalyse - og ha det gøy samtidig. Gjest er....Gjermund! Podkast-programleder Gjermund Glesnes har nemlig mye erfaring med å gjøre om excel-blekka til godt innhold på en nettside. I studio er også medprogramleder Åslaug Græsvold. Podkasten Den store kundereisen produseres av Cloud Media Har du noe du vil fortelle oss? Send oss en mail på fanbrev@denstorekundereisen.no Vil du melde deg på et av våre kommende frokostseminar? Gå inn på https://cloudmedia.no/arrangementer/  

 • #8 Derfor bør du fortsatt ha en god PR-strategi

  04/10/2017 Duración: 30min

  Trodde du det var helt 2006 å ha en strategi for hvordan du skal fronte bedriften din i mediene? Absolutt ikke - du må bare lære deg hvilke kriterier mediene jobber etter og som avgjør at ditt innhold blir førstesidestoff. Du må lage AVISKUNST! Mannen bak uttrykket er gjest i episode 8 av Den store kundereisen. Vi har plukket fra øverste hylle, og hentet inn kommunikasjonsrådgiver Nils Apeland fra Bedre Kommunikasjon og Talerlisten.   Vil du lære deg å bli en AVISKUNSTner, kan du laste ned episode 8 av Den store kundereisen, som er produsert av Cloud Media, med programlederne Gjermund Glesnes og Åslaug Græsvold. Gi oss gjerne også en anmeldelse i Itunes eller Google Play. :) Har du noe du vil fortelle oss? Send oss en mail på fanbrev@denstorekundereisen.no Vil du melde deg på vårt neste frokostseminar, kan du gjøre det på Cloud Media.

 • #7 Adina Broady Aasebø om superoptimalistene

  01/09/2017 Duración: 32min

  Høststart! Vi legger flytemadrasser og pararaplydrinker bak oss og tar sats inn i nye forbrukertrender. Der finner vi kresne superforbrukere som forventer det ypperste av produkter og markedsførere. Med for å hjelpe oss til å forstå disse optimalistene har vi en gjest du kan glede deg til å høre: Adina Broady Aasebø er medieviter og partner i digitalselskapet www.in-sight.no , og hun har gjort et dypdykk i hva som driver oss forbrukere. Last ned den nyeste episoden og bli med på den store kundereisen! Podkasten Den store kundereisen lages av Cloud Media Service. Programledere: Gjermund Glesnes og Åslaug Birgitte Græsvold Vil du melde deg på vårt neste frokostseminar? Logg deg inn på https://www.cloudmedia.no/arrangementer/ 

 • #6 Paal Tarjei Aasheim om TV-reklame - hva funker?

  20/07/2017 Duración: 34min

  Vi mimrer og humrer med mannen som spleiset Solo med Olga Marie Mikalsen, som fikk hele Norge til å gå rundt og spørre: "Hva skjer'a?" og svare: "Doffen har daua", og som har satt sitt humoristiske preg på norsk reklamebransje gjennom flere ti-år. Rådgiver Paal Tarjei Aasheim fra McCann er skipper på skuta som tar oss med gjennom tv-reklamens gullalder frem til den store digitale revolusjonen som resulterte i at alle ville prate, men ingen lenger ville høre etter. ...Og han har selvfølgelig noen gull-tips du kan starte høsten med, og som du kan få med deg om du laster ned episode 6 av Cloud Medias podkast Den store kundereisen. Programledere er Gjermund Glesnes og Åslaug B. Græsvold. Vil du sikre deg plass på Cloud Medias frokostseminarer til høsten, kan du melde deg på her: https://www.cloudmedia.no/arrangementer/  

 • #5 Hvordan skrive godt - så innholdet ditt treffer

  27/06/2017 Duración: 26min

  Doktoren har kommet på besøk! Heldigvis har tekstdoktor Christine Calvert fra www.tekstdoktor.no verken tenkt å amputere tekstene våre, eller å sykemelde språket vårt. I stedet deler hun sine forebyggende tips og råd om hvordan vi kan få et bedre språk når vi lager innhold til kundene våre. Det kan for eksempel hjelpe å tenke på Kåre... Dette + en veldig hyggelig sommerhilsen får du om du laster ned episode 5 av Cloud Medias podkast Den store kundereisen, med programlederne Gjermund Glesnes og Åslaug Græsvold.  Allerede nå er flere av høstens frokostseminarer på Cloud Media klare. Vil du sikre deg plass, så skynd deg og meld deg på her: https://www.cloudmedia.no/arrangementer/  

 • #4 Hva virker i kommunikasjon og markedsføring?

  14/06/2017 Duración: 36min

  Vi har dratt ut på ekskursjon! Nærmere bestemt til Talerlistens og Kampanjes heldagsseminar, Hva virker? Effektiv kommunikasjon, påvirkning og rådgivning, på Vika kino i Oslo. Der tok vi fatt i noen av de mest spennende stemmene innenfor markedsføring og kommunikasjon for å høre hva som..ja..virker! Med hjernetrimmer Frank Wedde i Memolife snakket vi om hvorfor markedsførere først bør gjøre reptilhjernen vår trygg og pattedyrshjernen vår glad for å kunne nå ut med budskapet sitt. Vikki Walle-Hansen fra Opinion A/S tok oss med inn i tenåringsjentenes YOLO-verden der FOMO gjør at de heller mister nattesøvnen enn å gå glipp av siste story i Snapchat. Lise Tangen Hansen i Penetrace utfordret merkevarene på å se forretningspotensialet i det grønne skiftet, og Ingvild Moen fra Resonate og Marie Brudevold fra Gjensidige betrygget oss på hva bedrifter og markedsførere kan og bør gjøre i sosiale medier uten at det lyser putealarm og bare blir flaut.  Har du lyst på mer etter disse lydlige smaksprøvene, kan du finne gj

 • #3 Hvordan bør du jobbe med innholdsmarkedsføring og salg mot bedrifter?

  02/06/2017 Duración: 25min

  Vet du at du må nå 5,4 beslutningstakere i en bedrift med markedsføringen din for å komme i mål med salget? 5,4 personer som alle kan ha sin helt egen kundereise? Og hva er egentlig B2B? Inbound og outbound? ROI? I episode 3 av Den store kundereisen prøver vi å bli litt klokere på noen av de mange ordene som stammefolket markedsførere bruker i det daglige. Med oss på laget er gjesten vår, Erik Wattne fra Smarketing Consulting, som har jobbet med ulike grener av markedsføring og salg i over tjue år, og som nå særlig jobber med inbound marketing/inngående markedsføring mot bedriftsmarkedet. Den store Kundereisen, er produsert av Cloud Media, med programlederne Gjermund Glesnes og Åslaug Græsvold. Send oss gjerne en mail på fanbrev@denstorekundereisen.no , gi oss en anmeldelse i Itunes eller Google Play, eller gå inn på Cloud Media for å melde deg på neste frokostseminar.

 • #2 Hvordan bli en smart innholdsmarkedsfører med SEO

  15/05/2017 Duración: 43min

  I episode 2 av Den store kundereisen har vi fått besøk av mannen som magasinet Forbes.com regner som en av verdens 25 fremste SEO-spesialister. Trond Lyngbø i Search Planet besøkte Clouds frokostseminar 11.mai, og i podcasten gir han oss kjernebudskapet i hvordan du kan bruke SEO i innholdsmarkedsføring, hvorfor du kanskje går glipp av millioner om du gjør jobben halvveis, og hvorfor det beste ville være om vi sluttet å tenke på content, SEO og innholdsmarkedsføring, og heller konsentrerte oss om å tenke på mennesker. Ja, og så følger Gjermund Cloud Medias verdi om å gjøre andre gode, på en litt utilsiktet, men ganske vellykket måte. Få med deg episoden og hør hvordan!  

página 1 de 2