Delete

Informações:

Sinopsis

Podkasten Delete er laget av dine venner i Netlife Research.

Episodios

 • Hva er spørsmålet? Med Anders Waage Nilsen

  25/06/2016 Duración: 25min

  Gode spørsmål gir bedre svar. Men hva er egentlig et godt spørsmål? Har vi for lav tålegrense for ubehaget i uvissheten? Gjest i denne utgaven av Delete er Anders Waage Nilsen, kreativ leder i Netlife Research Bergen. Han mener spørsmålstegnet er det viktigste tegnet i tiden. Podkasten Delete lages av dine venner i netliferesearch.com.

 • Slik lager du en dritgod konferanse, med Sesilie Halland

  07/06/2016 Duración: 33min

  Sesilie (@sesilieh) Halland er sjef for Webdagene og har arrangert kurs og konferanser for Netlife Research i mange år. I denne episoden av Delete forteller hun Knut hvordan hun lager fantastiske konferanser. Hvordan kan du skaffe gode foredragsholdere, selge billetter og møte utfordringer underveis? Hvordan unngår du at alle står i kø hele konferansen? Se hvilke kurs og konferanser vi arrangerer på http://netliferesearch.com/kurs-og-konferanse

 • Om Google Sprint, med Tormod Nordsletten

  27/05/2016 Duración: 59min

  Tormod Nordsletten er prosjektleder og digital-antropolog i Netlife Research Bergen. I denne episoden snakker han og Knut om Google Sprint og hvordan det gikk da utdanningsgruppa i Netlife prøvde å gjennomføre den i London i begynnelsen av mai. Les mer om boka Sprint her: http://www.gv.com/sprint/ Podkasten Delete er laget av dine venner i netliferesearch.com

 • Om kundeforholdet, med Guro Røberg

  22/04/2016 Duración: 32min

  Guro Røberg er prosjektleder og fagleder for strategi i Netlife Research. I denne episoden snakker hun og Knut om «the ins and outs» i kundeforholdet, hvorfor vi av og til spiser mye sjokoladepudding på kontoret, og hva som skal til for å få til et bra prosjekt mellom kunder og konsulenter. Guro kan du også høre på denne episoden av @lets-make-mistakes https://soundcloud.com/lets-make-mistakes/168-donuts-are-already-in-a-moderated-shape Podkasten Delete er laget av dine venner i Netlife Research.

 • Sletting og prioritering med Bjørn Bergslien

  11/03/2016 Duración: 28min

  Bjørn @bbergslien jobber med strategi og innhold i Netlife Research. I denne rykende ferske episoden av Delete snakker han og Knut (@kmelve) om hvordan prioritere innhold på nettsteder og utfordringene man kan møte som webredaktør. Lenker http://alistapart.com/ http://www.uxbooth.com/ http://confabevents.com/ http://iallenkelhet.no Podkasten Delete er laget av dine venner i Netlife Research.