Level Backup

Informações:

Sinopsis

Spillpodkast og sånt fra Rune, Karl og Lars, fra spillprogrammet Level Up.

Episodios

 • E461 – Stellar Blade, Destiny 2, Star Wars Outlaws, Slay the Spire 2

  12/04/2024 Duración: 01h45min

  Karl har spilt Stellar Blade 2-demoen og Rune har spilt Destiny 2: Into the Light – og kommet til rulletekst i The Witcher 3.Vi går også gjennom de største nyhetene i indie-konferansen iii Initiative (Slay the Spire 2 og masse mer!), vi går gjennom de ekstreme endringene i subklassene til Destiny 2 når The Final Shape lanseres, vi lurer på om 1.500 kroner er en OK pris for Star Wars Outlaws (Ultimate Edition) og Rune har vært på kino og sett den nye filmen Civil War.Blant mye annet!

 • GIT GUBB E01 – Da GTA3 snudde spillverdenen på hodet

  08/04/2024 Duración: 50min

  3 gubber til som snakker om dataspill er akkurat det verden trenger nå, føler vi! Her er pilot-episoden av GIT GUBB, en podcast der Rune Fjeld Olsen, Jon Cato Lorentzen, Snorre Bryne og etter hvert (håper vi) mange gamle travere i norsk spilljournalistikk tar på seg mimrebrillene.I denne første episoden, som ble spilt inn LIVE på Tilt i Oslo, tar vi for oss lanseringen av Grand Theft Auto III. Et spill som kom ut fra ingenting og snudde spillenes verden på hodet. Hvordan var egentlig lanseringen her i Norge? Hvilken betydning hadde suksessen på spillmediet generelt? Hvordan håndterte vi voldsdebatten?

 • E460 – Yakuza: Like a Dragon, Dragon’s Dogma 2, Content Warning, Knights of the Old Republic

  05/04/2024 Duración: 01h01min

  Karl, Rune og Nick er på Tilt for å rigge klart til piloten av podcasten Git Gubb (kommer på mandag!), og tar seg tid til å spille inn en helt vanlig episode av denne podcasten også.Hva synes Nick om Dragon’s Dogma 2? Koser Karl seg med Yakuza: Like a Dragon? Hva synes egentlig Rune og The Witcher 3? Det får du svar på i ukens episode!Vi er også innom braklanseringen av spillet Content Warning, vi har fått forsikringer om at en remake av Star Wars: Knights of the Old Republic fortsatt er på vei, Rune har blitt frelst av… (sjekker notatene) en ny sennep?! Og spørsmålsspalten blir til når dørene åpnes til liveshow.God fornøyelse!

 • E459 – Dragon’s Dogma 2, The Witcher 3, Princess Peach, 3 Body Problem

  28/03/2024 Duración: 01h22min

  Rune har spilt mer Dragon’s Dogma 2 og vi dykker ned i spillets gode og …mindre gode sider. Dessuten har Rune kastet seg ut i The Witcher 3 med hud og hår etter ønske fra Patreon-backerne våre. Hva synes han om spillet så langt? Karl har på sin side kost seg med Princess Peach og Final Fantasy - på mobil!Vi er også innom en ny hjelpefunksjon i spill på PS5 (hvor alle spillere kan bidra), vi tar for oss rykter om at Resident Evil 9 kommer til å bli et åpen verden-spill, vi diskuterer Larians beslutning om å fullstendig forlate Baldur’s Gate og D&D, vi snakker litt om 3 Body Problem og mye mer!God påske, alle sammen!

 • E458 – LIVE PÅ TILT! Dragon’s Dogma 2, Princess Peach, Alone in the Dark, 1943: Rise of Hydra

  22/03/2024 Duración: 02h06min

  Ukens episode ble spilt inn live på Tilt i Oslo sammen med et entusiastisk publikum, stappmette på Runes sjokoladekake.Vi er innom både Dragon’s Dogma 2, Princess Peach: Showtime, Alone in the Dark, Saudi-Arabias inntog i esport, State of Unreal-presentasjonen (med Amy Hennigs 1943: Rise of Hydra!), konkursen til Hamar Game Collective, World of Warcraft: Plunderstorm og mye mer.Du får også Fridas topp 10-liste for 2023, en skummel quiz fra Karl og masse annet snadder som NESTEN smaker like godt som Runes sjokoladekake.Takk til alle som kom og var med på å gjøre kvelden magisk! Vi er tilbake på Tilt 4. april med et helt nytt podcastkonsept: GIT GUBB med Rune, Jon Cato og Snorre. Dette vil du ikke gå glipp av!

 • IBELIN-SPESIAL: Intervju med regissør Benjamin Ree og animatør Rasmus Tukia

  15/03/2024 Duración: 43min

  På fredag hadde dokumentarfilmen Ibelin premiere. Den har gjort inntrykk på svært mange, og her får du vite mer om hvordan filmen ble laget og hvordan mottakelsen preger skaperne. Stort intervju med regissør Benjamin Ree og animatør Rasmus Tukia!

 • E457 – Rise of the Ronin, Spillprisen 2024, No Rest for the Wicked, plagiat

  15/03/2024 Duración: 01h23min

  Rune har spilt Rise of the Ronin (og et par andre spill han ikke kan snakke om ennå), vi går gjennom vinnerne av Spillprisen – den årlige kåringen av fjorårets beste norske spill og vi har fått ferske nyheter om fjorårsfavoritten Sea of Stars og et av årets hotteste spill, No Rest for the Wicked.Vi dypper også tærne i plagiat-skandalen som har preget norsk spilljournalistikk den siste uken. Og mye mer!Få også med deg intervjuet med to av skaperne av dokumentarfilmen Ibelin, som vi legger ut som en egen spesial-episode.

 • E456 – Snusmumrikken, Final Fantasy VII Rebirth, Ibelin-premiere, Dune, Fallout TV-serie

  08/03/2024 Duración: 01h59min

  Denne uken er det endelig premiere på den norske dokumentarfilmen Ibelin, som vi anbefaler alle å se. Nå har også Frida fått sett den på førpremiere, og hun anbefaler vannfast sminke hvis du har tenkt deg på kino i helgen.Det har også kommet et etterlengtet norsk spill denne uka, og Rune har reist til Mummidalen som Snusmumrikken for å sjekke ut om det innfrir forventningene. Frida har fråtset i Final Fantasy VII Rebirth, noe også Karl setter pris på.Ellers i podcasten blir det dobbelt dose Dune - med både rapport fra Dune Part II på IMAX og presentasjonen av spillet Dune Awakening tidligere denne uka.Rune har også vært på en digital pressekonferanse for TV-serien basert på Fallout, actionrollespillet No Rest for the Wicked (fra utviklerne av Ori-spillene) seiler frem som en potensiell game of the year-kandidat, Microsoft har vist frem en bunke kommende spill til Xbox.Og Rune har spilt World of Warcraft. For pokker.

 • E455 – Final Fantasy VII Rebirth, Last Epoch, Balatro, masseoppsigelser i spillbransjen

  01/03/2024 Duración: 01h36min

  Karl har kommet til rulletekst i Final Fantasy VII Rebirth og lar opplevelsen synke inn. I ukens wildcard-spalte kommer han også med 12 tips til deg som skal i gang med spillet nå. Frida tar flittige notater, mens Rune planlegger nye kombinasjoner i poker roguelike deckbuilder-spillet Balatro.Vi har også fått masseoppsigelser i både Sony og EA i trynet i uka som har gått. Hva er det som egentlig skjer i spillbransjen om dagen, og hvilke konsekvenser vil det ha?Ellers i episoden er vi innom actionrollespillet Last Epoch, vi forbereder oss på kinopremieren til dokumentarfilmen Ibelin neste uke, vi er spente på hvor stort Call of Duty Warzone Mobile vil bli når det lanseres senere i mars og mye mer.Bli ny til våren! Sjekk ut vår RYKENDE FERSKE kolleksjon med merch på http://levelupnorge.myspreadshop.no

 • E454 – Elden Ring: Shadow of the Erdtree, Final Fantasy VII Rebirth, Skull and Bones, Lethal Company

  23/02/2024 Duración: 01h44min

  Vi har endelig fått den første traileren og lanseringsdatoen til Elden Ring: Shadow of the Erdtree, og både Karl, Rune og Frida sprenger hype-o-meteret.Karl har dessuten spilt Final Fantasy VII Rebirth, mens Rune har spilt Skull and Bones. Det er mulig det er en liten piratsjø mellom de to opplevelsene.Men det stopper ikke der! Vi har streamet i over 80 timer i uka som har gått, og har spilt MASSE som det er gøy å snakke om – inkludert det hysterisk festlige Lethal Company, det nydelige Venba, Nightingale, Deep Rock Galactic: Survivor, Tomb Raider Remastered og så videre. Finn frem kaffekoppen og kos deg!Du får også de største nyhetene fra Nintendo Partner Direct (Monkey Ball!), vi snakker om lanseringen av Xbox-spill på Playstation og Switch og mye mer.

 • E53 – Level Up 4.0, Ultros, Vikings on Trampolines, Helldivers 2, Skull & Bones

  16/02/2024 Duración: 01h17min

  Vi feirer åtte år som indieselskap, og markerer det med en splitter ny visuell profil og nye, flotte samarbeidspartnere. Det får du vite mer om i starten av ukens episode!Ellers har Rune spilt Ultros, Karl og Svenz har spilt en ekstremt eksklusiv build av Vikings on Trampolines (som ser amazing ut!), Frida har spilt Final Fantasy VII Rebirth-demoen og Svenz gir sin mening om sesonger i WoW Classic.Vi er også innom den eksplosive lanseringen til Helldivers 2, vi forbereder oss til livet som sjørøvere i Skull & Bones og mye mer.Etter innspillingen av denne episoden hadde Microsoft et eget opplegg om fremtiden til Xbox. Vi kommer tilbake til saken så fort som mulig!

 • E452 – Ibelin festpremiere, Final Fantasy VII Rebirth, Helldivers 2

  09/02/2024 Duración: 01h42min

  Karl og Rune har vært på festpremieren til dokumentarfilmen Ibelin, som forteller livshistorien til Mats Steen og hans World of Warcraft alter ego Ibelin. Det ble en sterk opplevelse!Karl har også kastet seg over Final Fantasy VII Rebirth-demoen, og elsker det han har sett. Rune har kommet seg til rulletekst i Suicide Squad: Kill the Justice League, han har spilt den første timen av Helldivers 2 (som starter utrolig godt!) og han har fråtset i kule demoer på Førslippfestivalen til Steam.Vi har dessuten sett dokumentaren om utviklingen av The Last of Us Part II, vi diskuterer hva det betyr at Disney nå har kjøpt seg inn i Epic Games, spekulasjonene om Xbox-spill kan være på vei til Playstation løper løpsk på nett og mye mer.

 • E451 – Suicide Squad, Death Stranding 2, Palworld, Sonic X Shadow, Harold Halibut

  02/02/2024 Duración: 02h04min

  Rune har spilt Suicide Squad: Kill the Justice League, og det er mulig en høne eller to må plukkes. Han har dessuten testet en rykende fersk demo av stop motion-spillet Harold Halibut.Palworld har på sin side nå rundet ufattelige 19 millioner millioner spillere på under to uker, og én av dem er Nick. I ukens episode får du høre hva han synes om spillet, og Karl har dessuten fått flere inntrykk selv i uken som har gått.Vi går naturligvis også gjennom nyhetene fra Sonys State of Play på onsdag, der vi blant annet fikk en helt ko-ko trailer fra Death Stranding 2, Karl hvinte henrykt over Sonic X Shadow: Generations, vi fikk gameplay fra Judas, ny trailer fra Dragon’s Dogma 2 og mye mer.Og så får du høre hvor glad Nick blir da det viser seg at Rune har sett en anime-serie han liker veldig godt.Spalter:00:00:00 Velkommen til episode 45100:06:14 Level Ups spilleliste – Suicide Squad, Harold Halibut, Enshrouded og Palworld00:39:04 Ukens anbefaling00:48:58 Nyheter01:44:15 Spørsmål og svar

 • E450 – Palworld, Tekken 8, Enshrouded, Indiana Jones

  26/01/2024 Duración: 01h44min

  Vi dykker ned i spillfenomenet Palworld – er det gøy? Hva gjør Nintendo nå? Er Pokémon-inspirasjonen plagiat eller parodi? Og hvordan har det klart å selge 8 millioner eksemplarer på under en uke?Karl og Rune har dessuten spilt både Tekken 8 og Enshrouded begge to. Det har vært litt av en spill-uke, med andre ord!Vi fikk også akkurat med oss masseoppsigelsene i Microsofts spillsatsinger – hele 1.900, nesten 10 prosent, må nå forlate selskapet. Oppsigelsene er fordelt på hele bredden, fra Microsofts egne Xbox-team til oppkjøpte selskaper som Activision Blizzard.Og så har vi sett verdensdebuten til Machine Games-spillet Indiana Jones and the Great Circle, vi deler de første detaljene om de neste TO spillene til Immortality-skaperen Sam Barlow, vi blir gale av ryktene om en nært forestående Shadow of the Erdtree-lansering og mye mer.Spalter:00:00:00 Velkommen til episode 45000:03:59 Ukens hotteste – Palworld00:31:59 Level Ups spilleliste – inkl. Tekken 8 og Enshrouded00:54:39 Ukens anbefaling00:57:11 Nyheter01:1

 • E449 – Pacific Drive, Prince of Persia, AGDQ, topp 5 TV-serier i 2023

  19/01/2024 Duración: 01h58min

  Vi er back, baby, med årets første, helt rykende ferske episode av podcasten vår. Rune har spilt Pacific Drive, Prince of Persia: The Lost Crown og The Last of Us Part II Remastered, Frida har spilt Potion Craft og Slay the Princess, mens Karl har kommet til rulletekst i Baldur’s Gate 3. Blant mye annet!Vi koser oss også halvt i hjel med Awesome Games Done Quick, og gir deg en guide til helgens høydepunkter.Dessuten har vi alle tre hver vår topp 5-liste over de beste TV-seriene i 2023, vi snakker om kontroversene knyttet til relanseringen av Ubisofts nye streamingtjeneste, vi snakker om kanselleringen av årets The Gathering og mye, mye mer.

 • E448 – 2024-spesial del 2: Karl og Nicks topp 10 og vi ser i spåkulen

  12/01/2024 Duración: 01h12min

  Andre (og siste) del av vår gjennomgang av spillåret 2024 er her! Denne gangen får du topp 10-listene over spill Karl og Nick gleder seg til i år. I tillegg kommer vi med våre spådommer for nyheter og hendelser i spillenes verden i år, og vi ser på hvor rett vi hadde i våre spådommer i fjor.PS: Etter to år som delvis eid av Good Game, står nå Level Up helt på egne ben igjen. Skummelt! Og spennende! Støtt reisen videre på http://patreon.com/levelupnorge

 • E447 – 2024-spesial! Frida og Runes topp 10 og spilltrender i 2024

  05/01/2024 Duración: 59min

  Vi legger et fantastisk spillår i bakspeilet, og stiller spørsmålet: kan 2024 bli like bra? Her får du de 10 spillene Rune og Frida gleder seg mest til i år. Vi går også gjennom noen generelle trender som vil prege spillåret. Neste uke blir det predictions og listene til Karl og Nick!PS: Etter to år som delvis eid av Good Game, står nå Level Up helt på egne ben igjen. Skummelt! Og spennende! Støtt reisen videre på http://patreon.com/levelupnorge

 • E446 - LEVEL UP-AWARDS 2023

  22/12/2023 Duración: 01h52min

  Zelda! Baldur's Gate! Alan Wake! Spider-Man?! FOR et spill-år 2023 har vært! Men hvilke spill har vært aller best? I denne spesialepisoden av podcasten vår skal vi feire året på den tradisjonelle Level Up-måten, ved å dele ut store og små priser til de beste spillene som kom ut i år. TIMESTAMPS:00:00:00 - Velkommen, hva er Level Up-awards?00:03:13 - Årets hovedrolle00:06:38 - Årets birolle00:08:29 - Best boy00:10:10 - Best girl00:12:35 - Best dyr00:14:39 - Årets ensemble00:17:19 - Årets skurk00:21:05 - Årets art direction00:23:58 - Årets historie00:26:29 - Årets stemmeskuespiller00:31:37 - Årets gjennombrudd00:35:46 - Årets spill om søte dyr00:38:32 - Årets questline00:41:53 - Årets comeback00:43:50 - Årets Star00:46:06 - Årets soundtrack00:50:21 - Årets låt00:56:36 - Årets litt sånn som Dark Souls00:59:05 - Årets våpen/gadget01:06:15 - Årets artsy indie-spill om døden01:09:45 - Årets undergrunn01:12:01 - Årets DLC01:14:17 - Årets remake/remaster01:22:16 - Årets norske01:23:34 - Årets skuffelse01:29:13 - Året

 • E445 - Spill-jul, Game Awards-oppsummering, E3 tar slutt, The Day Before, regjeringens spillstrategi

  15/12/2023 Duración: 01h40min

  Det er siste ordinære podcast før jul, og gjengen sitter begravd i de siste spill- og videoprosjektene som skal ut før året er omme. Vi oppsummerer vinnerne og de mange spennende annonseringene fra årets The Game Awards, vi tar farvel med E3, går gjennom regjeringens nye spillstrategi og diskuterer den mildt sagt katastrofale lanseringen av The Day Before. Vi svarer på spørsmål om jula, og Frida har spilt Super Mario Bros. Wonder og Alan Wake II. (00:00:00) Velkommen til episode 445(00:04:15) Ukens hotteste(00:37:30) Level Ups spilleliste(00:50:59) Ukens anbefaling(00:54:40) Nyheter(01:08:47) Spørsmål og svar

 • E444 – GTA VI, Avatar, Fortnite, Playstation Portal

  07/12/2023 Duración: 02h08min

  Den første traileren for Grand Theft Auto VI har fått hele verden til å gå av hengslene denne uken, og vi dykker ned i våre egne reaksjoner og forventninger i ukens episode av podcasten vår.Rune har også spilt Avatar: Frontiers of Pandora og Cyberpunk 2077 – på den håndholdte Playstation Portal, til og med! Han er dessuten gjennom Cyberpunk-utvidelsen Phantom Liberty, og er i ekstatisk sjokktilstand etter den opplevelsen.Apropos sjokk: Karl har kommet til rulletekst i Alan Wake II, og Nick er godt i gang med samme spill. Liker de det like godt som Rune? Fortjener det en nominasjon i kategorien årets beste spill på The Game Awards?Ellers i podcasten er vi innom de mange, store nyhetene til Fortnite (Lego! Racing! Rytmespill!), det er triste tilstander i Bungie om dagen, vi markerer episode 444, vi har fått ferske detaljer om den kommende Zelda-filmen, The Day Before er endelig lansert (i early access) og mye mer.(00:00:00) Velkommen til episode 444(00:07:32) Ukens hotteste(00:42:18) Level Ups spilleliste(01:26

página 1 de 23