Ingen Liker En Snushane

Informações:

Sinopsis

Ingen liker en snushane. Podcast der Kjartan, Endre og Gisle diskuterer ulike fenomener i en bavarisk kjellerstue. I første sesong snakket vi om yrker. I runde to tar vi et dypdykk i en samling mer eller mindre uhåndgripelige fenomener som vi alle er nødt til å forholde oss til i hverdagen.

Episodios

 • Kanalbåt spesial

  17/06/2022 Duración: 35min

  By popular demand! Og sesongens siste episode. Vann finner som kjent alltid landskapets laveste punkt og på samme måte har snushanene langsomt glidd nedover kanalen mot den uunngåelige elvebåt-spesialen. Kjøp deg en pint, en eel pie og kast loss med oss!

 • Lek & leker

  10/06/2022 Duración: 51min

  Denne gangen har Snushanene gått i barndommen og sett på vår tids lek og morro gjennom et sepia-tonet filter. Var vi innerst eller ytterst når det ble organisert pressekrok i skolegården? Og hvem var barskest av Ken og He-Man?

 • Trim & trening

  27/05/2022 Duración: 39min

  Vi har vel alle betalt tusener til treningsstudios, latt trimsykler støve ned på gjesterom og stiftet turmafiaer. Dette er kjent stoff. Men det finnes fremdeles ubesvarte mysterier innen trimmens verden, som f. eks om Trim for Eldre var en slags senior Squid Game og hvor sterk er det mulig å bli av å trene Ungarsk T-bagging?

 • Blader & magasiner

  20/05/2022 Duración: 54min

  Om Ingen Liker en Snushane hadde vært et magasin, hvordan ville det da ha sett ut, glossy, sterkt retusjert med glansede sider, eller brautende fiskehistorier på resirkulert toalettpapir? I dagens episode dykker vi ned i bladene som formet oss, alt fra Belgisk besserwisser-humor til smuglet dansk erotika. Bla om!

 • Pizza

  06/05/2022 Duración: 39min

  Den nye pizzagjengen er her! Om det er noe som binder oss sammen som samfunn, så er det vel vår elsk til denne runde retten. Hvorfor ble det ikke calzonen eller, gud forby, pirogen? Vi slafser oss gjennom dette velsmakende temaet!

 • Båtliv

  29/04/2022 Duración: 44min

  Alle tre Snushaner har i sine liv nytt forskjellige styrkegrader av båtliv. I dagens episode får vi servert ramsalte historier om oransje askeladder, maritim svindel, nightclubs i Ålesund og akterkabinens lune fortreffelighet. Kast loss med oss!

 • Skinnjakke

  22/04/2022 Duración: 36min

  Skinnjakken- plaggenes ulv og ola-jakkens voldsdømte fetter? Eller garvet sjarmør med stil og eleganse? Snushanene snuser nærmere på dette ikoniske plagget, ser på dens historie fra barbar til barista og mimrer om egne skinnjakkekjøp.

 • Norske byer

  15/04/2022 Duración: 01h02min

  Snushanenes comeback er endelig en realitet! Og for første gang tikker en ILES episode inn på mer enn en time, og dermed settes det ny bablerekord i samme slengen. Dagens tema omhandler noe som både er kjært og trivielt, nemlig norske byer. Her tar vi for oss (nesten) alle Norges byer og serverer deg spennende informasjon du kanskje ikke visste fra før, samt noen personlige anekdoter fra et utvalg byer. Det ryktes også at en av snushanene kommer med uventet harde utfall mot en større norsk by. Ring inn påsken med dine favoritthaner! 

 • Sommeravslutning

  14/06/2019 Duración: 51min

  Snushanenes vårsesong er ved veis ende og den siste episoden er en aldri så liten kosetime der det er lov å ta med brus så vel som chips. Dessverre var det ingen som benyttet seg av dette tilbudet. I siste episode blir det fri jazzing og åpen babbelkran for det man måtte ha på hjertet!

 • Pikant

  07/06/2019 Duración: 55min

  Når vi i sesongens nest siste episode har tema Pikant er det ikke det hyggelige vertshuset i Førde vi snakker om. Det får bli en annen gang. Hvor går grensen mellom pikant og pervers? Hvilke pikante miljøer kunne vi lystig frekventer? Dette og mye mer i vår hittil lengste sending!

 • Frukt og Grønt

  31/05/2019 Duración: 49min

  Haugene med lichi, kiwano, nashi, pithaya og johannesbrød vokser stadig i de tusen hjem. Smaker de egentlig noe godt? Er ruccula den nye kinakålen? Og hvem av Snushanene kan knapt få i seg eple uten å først mose den til en infantil grøt?

 • Munnen

  24/05/2019 Duración: 49min

  Du har sikkert sett den: Munnen. Sjelens sluk. Pai-hullet. Kjært barn har mange navn. I dag dykker vi villig inn i dette tilgjengelige og ikoniske hulrommet. Vi ser også nærmere på munnens ansikt utad i ansiktet: leppene.

 • 17. mai

  17/05/2019 Duración: 42min

  Kjære folk! Vi har vært på Nille og kjøpt oss hver vår flotte festdrakt, kjøpt oss en kasse krones-is og festet en stor sløyfe på hodet. Så sitter vi her i kjellerstuen og lurer på: - Hva er egentlig innholdet i denne festdagen? (17. mai) - Hvorfor var det så mye kanel i maten på Eidsvoll? - Hvorfor er Kjartan redd for å gå i bunaden sin? Og mer. God mai!

 • Bil spesial

  10/05/2019 Duración: 47min

  Ordet Bil ble foreslått som avløserord for Automobil i en leserkonkuranse i avisen Politiken allerede i 1902. Kommer vi til å lansere ytterligere forkortelser i dagens høyoktane, dieseldryppende, wunderbaumende bil-spesial? Vroom vroom.

 • Fotball

  03/05/2019 Duración: 52min

  Innad i Snushane-laget har vi lenge truet hverandre med å lage en episode om den populære sporten fotball. I motsetning til andre leker som Haien Kommer, Kanonball og Stiv Heks, har fotball blitt big bissniss! Hva skjedde? Hvordan lyder våre personlige fotballhistorier og hvem er de vakreste fotballspillerene?

 • Hatt!

  26/04/2019 Duración: 59min

  Av alle gjenstander vi fester til kroppene våre, er hatten selve kronen på verket. Andre plagg, være det seg jeans eller bolero, kan bare drømme om å bære tilsvarende mengder symbolverdi og attityde. I dag retter vi lupen mot hatten!

 • Natur spesial

  23/04/2018 Duración: 43min

  Er vi Snushaner menneskeskapte, eller er vi naturprodukter? Hvordan frakter man en Samanta Fox-plakat gjennom et krattet landskap? Og kan det fort bli litt for mye preik om lyng? Vi tar debatten!

 • Lukt spesial

  13/04/2018 Duración: 41min

  Du har sikkert sett den, der den ligger midt i fjeset. Selveste Nesen. I dag diskuterer vi fenomenet lukt, eller duft om du forståelig nok insisterer. Hva er den beste lukten? Kan vi reise i tid ved hjelp av lukt? Og kommer dette programmet i Duft-Audio? Bare en måte å finne ut av det på!

 • Påskekrim spesial

  30/03/2018 Duración: 41min

  På denne aller helligste dag åpner vi topplokket til våre mentale egg. Og hva ser vi der? Bergensbanen, asexuelle belgiske detektiver, mødre som lengter til Jersey og tre Snushaner i sitt rette element!

 • Design Spesial

  23/03/2018

  Foruten musikk, dans og drama, er tegning, form og farge, viktige bestanddeler av Snushanens liv og lagnad. Derfor virker det som et skuldertrekk av en selvfølgelighet å diske opp med en Design-spesial!

página 1 de 3