Podcasten Til Kjetil Og Meret

Informações:

Sinopsis

Just another WordPress site

Episodios

 • [Podcast] 005 «Hver dag en smak av himmelen»

  01/05/2016

  http://feeds.feedburner.com/kjetilogmerete.no Leif Ingvad Skaug mener at vi skaper vår egen hverdag Her er intervjuet med mr. Skaug Leif Ingvald Skaug – 40, gift 2 barn Grynder, fokus på å gjøre verden til et bedre sted våkner opp med hensikt å skape en smak av himmelen hver dag Making a new groov – det skal synes at jeg har vært på denne planeten. ... Read More Innlegget [Podcast] 005 «Hver dag en smak av himmelen» dukket først opp på Kjetil og Merete.

 • [Podcast] 004 Vi snakker om familie og vennskap som hjelp til å leve med hensikt

  10/04/2016

  http://feeds.feedburner.com/kjetilogmerete.no Deodaat er bevisst på å fylle dagene sine for å nå en hen sikt. Hvordan får han til å holde det gående? Er det noe som holder han gående, som hjelper han å være fokusert på målet? I denne episoden snakker jeg med Deodaat om hva som gir livet hans mening, vennskap, familie. Alt dette koker net til hvem han ... Read More Innlegget [Podcast] 004 Vi snakker om familie og vennskap som hjelp til å leve med hensikt dukket først opp på Kjetil og Merete.

 • [Podcast] 003 Intervju med Eric Spady

  01/04/2016

  http://feeds.feedburner.com/kjetilogmerete.no   Notater fra intervju med Eric Eric Spady sammen med konen Lisa, bor i USA – Staten Missouri- Kansas city Merete, jeg og Erik begge tok samme utdannelse. Vi var i samme klasse. Han er en fantastisk formidler, en ordkunstner. Hans fokus er bland annet på indre helbredelse, å oppleve fred midt i et kaotisk liv og relasjon med Gud ... Read More Innlegget [Podcast] 003 Intervju med Eric Spady dukket først opp på Kjetil og Merete.

 • [Podcast] 002 Hvordan drømmer vi, og har det noen betydning for oss?

  30/03/2016

  http://feeds.feedburner.com/kjetilogmerete.no Notater for podcasten: Drømmer er en VELDIG viktig komponent i å nærme seg det å leve et liv med hensikt Kan du å drømme?   Hva er drømmer? Drømmer kommer fra fantasien vår og fantasien forholder seg nødvendigvis ikke til logikken vår. Jeg vil anbefale å koble av logikken når vi drømmer Påstand: De fleste av oss drømmer alt for ... Read More Innlegget [Podcast] 002 Hvordan drømmer vi, og har det noen betydning for oss? dukket først opp på Kjetil og Merete.

 • [Podcast] 001 Åleve livet med hensikt

  18/03/2016

  http://feeds.feedburner.com/kjetilogmerete.no Notater fra podcasten: I denne episoden introduserer Kjetil og Merete seg Hvem er vi? Gift på det 16. året Ingen barn – Hund som heter Rambo Utdannet oss sammen – psykoterapeuter To mennesker som alle andre, som er på vei et sted Vi ønsker å leve med hensikt – derfor utdanne oss, derfor hjelpe andre mennesker Merete: Vold og overgrep ... Read More Innlegget [Podcast] 001 Åleve livet med hensikt dukket først opp på Kjetil og Merete.