Lapodden - Lindesnes Podcast

Informações:

Sinopsis

Podcast by Lindesnes

Episodios

 • Fangebrev Harald Lie

  30/08/2019 Duración: 06min

  Fangebrev Harald Lie by Lindesnes avis

 • Ep. 09 - Idar, Jens og Yngvil

  20/08/2019 Duración: 13min

  Sommeren er på hell. Best i test er ferdig for denne gang. En evaluering og litt mimring må til. Alle tre programlederne har kjempet seg gjennom diverse konkurranser mot fantastiske gjester. Men hvilken gjest var den dårligste taperen? Den beste vinneren? Og hvem av programlederne forsvinner nå når sommer går mot høst. Hør bonusepisoden av Best i test. God høst fra oss.

 • Ep. 08 - Trond Aukland

  06/08/2019 Duración: 37min

  Trond Aukland er dennes ukens gjest i Best i test. Entertaineren fra Holum er hjemme på ferie og stikker innom Lindesnes sin podcast. Der testes han i diktskriving, forteller om første gang han fjaset og om hvordan han møtte samboeren Silje, også kjent som Bendik. Han slår også et slag for Holum når han blir testet i de faste spaltene.

 • Ep. 07 - Sivert Moe

  29/07/2019 Duración: 33min

  I denne ukens episode av Best i test er det Sivert Moe som er gjest. Sivert er mannen bak den populære podcasten Anger og har hatt mange kjente ansikt på besøk i sin podcast. I ukens episode av Best i test forteller han blant annet om hvordan det var å prate med Veronica Orderud om anger og om sitt personlige forhold til anger. Jens og Yngvil er ukens programledere og håper at de denne gangen kan klare å slå gjesten sin i den store testen.

 • Ep. 06 - Anna og Marina Larsen

  22/07/2019 Duración: 30min

  Denne uken er det søstrene Larsen som gjester Best i test. Anna og Marina har nettopp kommet hjem fra et halvt år på reise og har mye å fortelle om turen. Marina ble bitt av ape, Anna ble ranet og begge ble syke. De utfordrer også programlederne Idar og Yngvil til en runde Vannpong, da de selv er mestre i fire land. Søstrene testes så klart også i spalten falske nyheter.

 • Ep. 05 - Truls Dyrstad

  17/07/2019 Duración: 28min

  Truls Dyrstad fra TRXD er denne ukens gjest. Denne gangen er det gjesten som utfordrer programlederne til en tverrliggerkonkurranse. I studio forteller Truls om livet som produsent og låtskriver, hvordan det er å jobbe med musikk i Los Angeles, og om en off-pist-crocket-gruppe han er medlem av. Hør denne ukens Best i test.

 • Ep. 04 - Anders Støle Fidje

  08/07/2019 Duración: 27min

  I denne episoden av Best i test er det Anders Støle Fidje som er gjest. Anders er for mange kjent som Andy The Candy - visesangeren fra Vigeland. Det blir en spennende lengdehoppkonkurranse og allsang i studio. Idar konfronterer Anders med en uteblitt bryllupsinvitasjon, som fører til en noe anspent stemning i studio.