Petter Stordalen - Strawberrypodden

Informações:

Sinopsis

Petter Stordalen, eier av Strawberry, møter spennende mennesker og prater om det de er opptatt av.

Episodios

 • 3. Bård Tufte Johansen

  30/11/2017 Duración: 34min

  Bård og Petter har, som mange ikke vet, vært i livene til hverandre helt siden tidlig på 80-tallet. I denne episoden får du høre om en finger som ble kastet på havet, om lydnivået hjemme hos Stordalen på 80-tallet, hva som egentlig er viktig i livene deres og noe mange Odd-supportere har lurt på i lang tid. Nemlig hvorfor Petter ikke sponser laget fra sine hjemtrakter.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 2. Daniel Skjeldam

  09/11/2017 Duración: 35min

  Petter og Daniel Skjeldam, sjefen i Hurtigruta, snakker om sine beste reiseopplevelser. Begge to har vært i over 90 land. Hør om da Petter dro på joggetur med rifle og da prisen for å dra inn i Afghanistan på natten bare var $50. Daniel prøver å snike inn reklame for Hurtigruta ved en hver mulighet, den mannen elsker virkelig polområdene.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 1. Jan Fredrik Karlsen

  02/11/2017 Duración: 30min

  Petter Stordalen og hans nære venn Jan Fredrik Karlsen deler fra sine beste musikkopplevelser. Petter har danset med sitt store idol, Jan Fredrik kjøpt billetter på svartebørs for 15 000 kr og de har begge grått til Barne Brøndbo en sen sommerkveld. Hør mer i denne episoden av Strawberrypodden.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.