Rett På

Informações:

Sinopsis

Om rus og ruspolitikk

Episodios

 • Avkriminalisering

  14/11/2017 Duración: 34min

  Avkriminalisering  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Medisinsk cannabis

  31/10/2017 Duración: 27min

  Medisinsk cannabis  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Hepatitt C

  03/10/2017 Duración: 25min

  Rundt 20 – 30 000 nordmenn har Hepatitt C, men bare 40 prosent av disse får behandling før de blir alvorlig syke. Hvordan er det å leve med en sykdom man ikke får behandling for, og måtte utsette det å få barn i frykt for at barnet skal smittes? Og hvorfor er det slik at bare noen får behandling, selv om medisinene finnes? I denne episoden møter du Cathrine, Olav Dalgård, Tore Gutteberg og Ronny Bjørnstad.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Avhengighet

  19/09/2017 Duración: 34min

  Hvordan er det å være avhengig av rusmidler, og hvorfor blir noen avhengige mens andre ikke blir det? I denne episoden av Rett på! møter du Siv Løvland, Helge Waal og Inga Marthe Thorkildsen.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Valgspesial

  09/09/2017 Duración: 31min

  Det er snart stortingsvalg og i denne episoden av Rett på! kommer de borgerlige partiene for å snakke om ruspolitikk. Med Kari Kjønnos Kjos, Ola Elvestuen, Tone W. Trøen og Olaug Bollestad.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Status quo

  08/09/2017 Duración: 35min

  Arild Knutsen var rusfri i 17 år før han sprakk, Petter Uteligger jobber tett på brukere og har opprettet en ny stiftelse, Bent Høie har varslet en ny rusreform og forsker Jørgen Bramnes har svaret på hva forskningen sier om avkriminalisering. I denne episoden av Rett på! snakker vi om dagens situasjon i rusfeltet i Norge.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.