Pappapanelet

Informações:

Sinopsis

3 fedre gir deg oppskriften på vellykkede barn. Gjerne ved å oppfordre til å gjøre det motsatte av dem. Gode tips og råd, akkopagnert av humor og en stor dose med liten selvhøytidelighet. Ingen fedre er blitt skadet under produksjonen av denne podcasten...hittil...

Episodios

 • Ep. #154 - Fotballforbilder og falmende forfengelighet m/ Henrik Svanevik

  21/12/2022 Duración: 59min

  Bør ungene heller ha forbilder som er lagspillere framfor egoister? Bryr de seg egentlig om hva vi sier? Og må man kaste alt av kulhet og egenart over bord med en gang man får barn? Dette prøver ukens gjest, podcastprodusent i BT, Henrik Svanevik å svare på i denne episoden.Send inn tema, spørsmål og hatmail til pappapanelet@gmail.com, eller hyl ut til oss på Facebook eller Instagram! @pappapaneletSee omnystudio.com/listener for privacy information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Ep. #153 - Konserter med barn og godismåned på skolen m/ Tarjei Strøm

  29/11/2022 Duración: 01h08min

  Når kan man ta ungene med på konsert? Hvem bedre å spørre om det enn Tarjei Strøm?! Vi svarer på lytterspørsmål om godis på skolene i desember, og lurer på når Christoffer kommer på OnlyFans?Send inn tema, spørsmål og hatmail til pappapanelet@gmail.com, eller hyl ut til oss på Facebook eller Instagram! @pappapaneletSee omnystudio.com/listener for privacy information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Ep. #152 - Ukjente barn, saueslakt og kyssing på munn m/ Knut Høibraaten

  18/11/2022 Duración: 57min

  Har du noen barn du ikke vet om? Kanskje det. Det hadde i hvert fall ukens gjest Knut Høibraaten. Mer om det får du vite i denne episoden. Du hører også om slakt av sauer og kyssing! Sjekk ut Knut på Twitter og Instagram under navnet @fotballagentenSend inn tema, spørsmål og hatmail til pappapanelet@gmail.com, eller hyl ut til oss på Facebook eller Instagram! @pappapaneletSee omnystudio.com/listener for privacy information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Ep. #151 - Bordskikk og doskikk m/ Jonny Bayer

  08/11/2022 Duración: 01h02min

  Hvor gamle må barn være før de lærer seg skikkelig bordskikk og spiser med kniv og gaffel? Når bør de kunne klare seg selv på do? Og hva/hvem har Jonny Bayer med seg i studio? Vi diskuterer også spill, i både digital og fysisk form, og vi snakker om hjemmelagde Halloween kostymer. Tune in!Send inn tema, spørsmål og hatmail til pappapanelet@gmail.com, eller hyl ut til oss på Facebook eller Instagram! @pappapaneletSee omnystudio.com/listener for privacy information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Ep. #150 - Comeback pt. 2! m/ Jo Torgersen

  31/10/2022 Duración: 58min

  Andre episode i vår comeback serie! Trebarnsfar og sønn av hele norges barne-TV onkel/far/lege etc.., Jo Torgersen besøker oss. Vi prøver å svare på hvor gammel man bør være for å få mobiletelefon, om menn bør unngå alkohol dersom man prøver å bli gravid, og vi snakker om deling av bilder av barn på SoMe. Tune in!Denne episoden ble spilt inn 22.10.2021Send inn tema, spørsmål og hatmail til pappapanelet@gmail.com, eller hyl ut til oss på Facebook eller Instagram!See omnystudio.com/listener for privacy information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Ep. #149 - Comeback! Pt. 1 m/Thomas Teige

  23/10/2022 Duración: 01h19min

  Espen og Christoffer er tilbake! Og vi har med oss en gjest. Komiker Thomas Teige er med for å svare på spørsmål fra dere! Når er man for gammel til å få barn? Skal man tvinge barn på fritidsaktiviteter? Og hvor mye frihet gir man barna sine? Disse spøsmålene, og mer skal vi svare på i denne ukens episode. Denne episoden ble spilt inn 06.10.2021Send inn tema, spørsmål og hatmail til pappapanelet@gmail.com, eller hyl ut til oss på Facebook eller Instagram!See omnystudio.com/listener for privacy information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Ep. #148 m/ Mohammed Basefer - Slektsnavn, skole og moderne oppdragelse

  15/02/2021 Duración: 01h08min

  Mohammed Basefer joiner oss direkte på hotline fra Stavanger, og snakker med Espen og Christoffer om navn, læring og skolegang, og forskjellen i oppdragelse fra våre foreldre. Vi er også innom Mohammeds sidehobby som "nett-troll"Følg Pappapanelet på Facebook og Instagram og send inn dine spørsmål og tema du vil vi skal ta opp!See omnystudio.com/listener for privacy information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Ep. #147 m/ Christer Torjussen - Spør ungene!

  01/02/2021 Duración: 47min

  Komiker Christer Torjussen joiner Espen, Grim og Christoffer via nymotens teknologi, for en prat om trening, barn som må kjøres på trening, Daidalos, Axe Cop, og ikke minst om Facebook posten som trigget invitasjonen til ukens episode. Han la nylig ut en post på Facebook der han kom med en oppfordring til foreldre om å spørre barn om mer spennende ting enn hva de lærte på skolen i dag. Sjekk vår Facebook side for en drøss med gode forslag til spørsmålene du bør stille til ungene dine. Vi diskuterer et par av disse i ukens episode. Enjøy!https://www.facebook.com/pappapaneletSee omnystudio.com/listener for privacy information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Ep. #146 - Youtubing, terrorbarn og alkoholbruk

  25/01/2021 Duración: 01h04min

  Etter en lang innledning om aking og brunost, så diskuterer vi blant annet hvordan vi takler at barna våre vil bli youtubere. Vi har fått et lytterspørsmål, og vi svarer på om partneren til den som er gravid bør drikke alkohol når det nærmer seg termin. Og til slutt blir det selvsagt litt politikk og diskusjon om barn som vokser opp i flyktningleire og blir terrorister.See omnystudio.com/listener for privacy information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Ep. #145 - Nytt år, utslåtte tenner og engelsk julefeiring

  18/01/2021 Duración: 01h15s

  Vi er endelig tilbake, etter en altfor lang pause. Vi tar en liten recap av julefeiringen vår, mens Christoffer irriterer seg over måten vi feirer jul på i Norge. Grim har gjort en slett jobb med tannpussen til Lilja, og får passet sitt påskrevet. Espen tilbrakte nyttårsaften på legevakten med en sønn med en tann i hånden. Hele historien får du i denne episoden, pluss vi fikk til og med plass til masse digresjoner.Følg Pappapanelet på Facebook og Instagram og send inn dine spørsmål og tema du vil vi skal ta opp!See omnystudio.com/listener for privacy information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Ep. #144 - Coronababy eller vaksinebaby?

  14/12/2020 Duración: 01h04min

  Espen og Christoffer er alene i studio, etter et mislykket forsøk på å få besøk av noen gjester. Men de holder seg noenlunde til temaene for dagens episode. Og det handler en del om jul. Vi snakker om julebelysning, julekos, hyggelys og julekort. Christoffer lurer på om pandemien fører til flere coronababyer, eller om det blir en vaksinebabyboom når våren kommer og vaksinen kommer nærmere... Vi tar debatten! Eller... det er vel strengt tatt ingen debatt, for ingen av oss har egentlig svaret. Men vi gir det et forsøk. Og vi har fått lytterspørsmål!Følg Pappapanelet på Facebook og Instagram og send inn dine spørsmål og tema du vil vi skal ta opp!See omnystudio.com/listener for privacy information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Ep. #143 m/ Tarjei Strøm - Vennlig diktatur og rockepappa

  07/12/2020 Duración: 01h18min

  Supertrommis, programleder og trebarnsfar Tarjei Strøm er gjest i ukens episode av Pappapanelet. Hvordan er han som far, og kan man unngå at ungene blir musikere når man er en profilert musiker? Vi tar også imot lytterspørsmål. Fortsett å sende inn til oss, vi har svaret på alt!Følg Pappapanelet på Facebook og Instagram og send inn dine spørsmål og tema du vil vi skal ta opp!See omnystudio.com/listener for privacy information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Ep. #142 - Alt blir bra (?), julekuler og lokaljulehandel

  30/11/2020 Duración: 01h06min

  Christoffer er ikke sikker på om "Alt blir bra"... og slår et slag for hjemmelagde julekuler mens han retter et slag mot Panduro. Bør vi støtte de store kjedene eller den lokale hobbysjappen når vi skal handle julegaver. Hvordan forholder de små seg til tid? Og vi er enige om at det er greit å ikke være ute på tur i regnet hele uken. Vi har laget merch side, og blodfan.com er født. Her kommer det snart Pappapanel merch! Stay tunedFølg Pappapanelet på Facebook og Instagram og send inn dine spørsmål og tema du vil vi skal ta opp!See omnystudio.com/listener for privacy information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Ep. #141 - Farsdag, Xplora & GPS tracking m/ André Ulveseter & Thomas Anthun Nielsen

  09/11/2020 Duración: 01h15min

  Panelet inviterte til en farsdagsstream på Facebook, og hanket inn André Ulveseter og Thomas Anthun Nielsen, i tillegg til at Grim stakk hodet sitt innom. Vi snakket om våre respektive farsdager, og hva vi synes burde inngå i en farsdag. Espen har kjøpt en Xplora klokke med GPS på til sin datter, og dette skaper splid i panelet. Vi kan ikke unngå å snakke litt amerikans valg, men vi sparer dette litt til slutt, og klarer å holde Grim tålelig på matten. Følg Pappapanelet på Facebook og Instagram og send inn dine spørsmål og tema du vil vi skal ta opp!See omnystudio.com/listener for privacy information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Ep. #140 - BONUS! - USAvalg, coronatest og barn som sier rare ting.

  04/11/2020 Duración: 47min

  Vi misset en episode på mandag, men grep sjansen og kastet oss rundt for å spille en hastebonusvalgspesial. Vi snakker litt barn, litt coronatest, litt valg, USA, Trump (!) og unger som sier rare ting. Vi kommer tilbake med mer barnerelatert tematikk neste gang!Følg Pappapanelet på Facebook og Instagram og send inn dine spørsmål og tema du vil vi skal ta opp!See omnystudio.com/listener for privacy information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Ep. #139 m/ Stig van Eijk - Musikk, opprør og instarollemodeller.

  26/10/2020 Duración: 49min

  Stig van Eijk kommer til oss og snakker om musikkglede og hvordan man skal få barn til å like samme musikk som seg selv. Vi kan ikke gi noen garantier, men vi gir noen tips! Sjekk ut, og send inn dine egne tema til oss, vi gir de beste rådene! 100% pengene tilbake garanti om du ikke er fornøyd!Send inn dine spørsmål, utfordringer og temas til oss på pappapanelet@gmail.com eller på DM på Facebook eller Instagram.See omnystudio.com/listener for privacy information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Ep. #138 - Chiller på svansen!

  12/10/2020 Duración: 56min

  Vi har en verdenspremiere! Grim er tilbake, og denne gang har han med seg sin splitter nye hit, "Chiller på svansen" som vi spiller for dere i denne episoden. Vi tok en throwback til gamle dager, der praten gikk planløst og spontant, og kom innom tema som banning i musikk, WAP (selvfølgelig!), kroppspress på SoMe, litt Sohpie Elise, sensur i filmer og selvfølgelig kom vi ikke utenom Trump. Hvordan kan vi la være lissm???!!Send inn spørsmål og hatmail til pappapanelet@gmail.com, eller hyl ut til oss på Facebook eller Instagram.See omnystudio.com/listener for privacy information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Ep. #137 m/ Stian Blipp -

  05/10/2020 Duración: 01h20s

  Vi snakket med Idolet himself, Stian Blipp, som nylig (ca 2 år siden) er blitt pappa, og trengte gode råd fra erfarne foreldre. Vi snakket om forskjellen på 1 og 2 barn, hvordan oppdra barn annerledes enn seg selv og å gi barna musikkglede. En fryd å ha Stian på besøk, og vi gleder oss allerede til neste gang :)See omnystudio.com/listener for privacy information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Ep. #136 m/ Espen PA Lervaag - Sjøormjegere, TV-spill og SoMe-kids

  28/09/2020 Duración: 01h23min

  Komiker, skuespiller, tekstforfatter, tobarnsfar og sjøormjeger, Espen PA Lervaag er gjest i denne ukens episode av Pappapanelet. Han er mannen bak serien Maniac som ble vist på TV2, og senere solgt til Netflix for å lage en amerikansk versjon. Han er også aktiv på Instagram, med ca 125.000 følgere. Far til to, og med en rolle som sjøormjeger i den siste filmen om Knerten, så har han blant annet blitt en populær mann i barnas barnehage. Vi snakker om det, og hvilke spill man kan la barna spille, og hvordan han forholder seg til barn og sosiale medier når man er en kjent person.Send inn dine spørsmål, utfordringer og temas til oss på pappapanelet@gmail.com eller på DM på Facebook eller Instagram.See omnystudio.com/listener for privacy information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Ep. #135 - Cuties, kolikk og foreldrelifehacks

  21/09/2020 Duración: 01h02min

  Ukens deltakere i Pappapanelet er Espen, Christoffer, Grim og tilbakevendende panelist Thomas Anthun Nielsen. De to sistnevnte har nylig fått et nytt familiemedlem, og vi får vite litt om hvordan dette preger hverdagen. Thomas lærer panelet litt om kolikk, før vi diskuterer sesongens hete potet, nemlig Netflix-filmen "Cuties", som har skapt store kontroverser den siste tiden. I likhet med de fleste som diskuterer den, så har ingen av oss sett den, men det stopper oss ikke fra å diskutere den! Send inn dine spørsmål, utfordringer og temas til oss på pappapanelet@gmail.com eller på DM på Facebook eller Instagram.See omnystudio.com/listener for privacy information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

página 1 de 8