Wk-podden

Informações:

Sinopsis

Podcast om det som rører seg i og rundt fotballklubben Waldemarskameratene FK (Wam-Kam).

Episodios

 • WK-podden #4, del 2: Målsettinger for 2019, Kalle og Simmons om Kalleball™ og babytips

  29/03/2019 Duración: 01h13min

  Waldemarskameratene FKs egen podkastgjeng preiker om breddeball i forkant av sesongen 2019, del 2. * Styrelederen om målsettingene for 2019, dommernyhet og WK Partnerstudio-krangel * WK 1-trener om oppkjøringen og den kommende sesongen * John Martin Kallevik om Kalleball™ * WKs trebarnspappa gir tips etter babyboomen I studio: Fredrik Saltbones, Jonas Wikborg, Severin Sverdvik og Mats Arntzen.

 • WK-podden #4, del 1: Breddefotballguru Jørgen Tjærnås spår Wam-Kams sesong i 4. divisjon

  22/03/2019 Duración: 19min

  Waldemarskameratene FKs egen podkastgjeng preiker om breddeball i forkant av sesongen 2019. * Oppsummering av 2018-sesongen * Sykkeldrama * Introdusering av WK-redaksjonens nyeste medlem * Breddefotballguru spår Wam-Kams sesong i 4. divisjon I studio: Fredrik Saltbones, Jonas Wikborg, Severin Sverdvik og Mats Arntzen.

 • Fredrik Saltbones – Vi Er Waldemarskamerater

  20/08/2017 Duración: 03min

  Tekst og melodi: Fredrik Saltbones En fuktig kveld på Waldemars café Fikk vår grunnlegger én idé Vi sitter her og prater Vi er waldemarskamerater Verdens beste klubb ble skapt Siden har det gått så kjapt Seier på seier, opprykk etter opprykk Kan dette være trygt? Vi er ikke en gjeng som taper Vi er waldemarskamerater De gutta du elsker eller hater Vi er waldemarskamerater Ååååååhh-ååååh-åh-åh Ååååååhh-ååååh-åh-åh Ååååååhh-ååååh-åh-åh vi er waldemarskamerater En guttegjeng i Oslo by Klubben vår er nydelig Vi ække helt i vater, vi er waldemarskamerater Parterer nabo-klubber som en slakter I fotball-Oslos deiligste drakter Svart og oransj, det er oss Alltid klare til å slåss Vi er ikke en gjeng som taper Vi er waldemarskamerater De gutta du elsker eller hater vi er waldemarskamerater Ååååååhh-ååååh-åh-åh Ååååååhh-ååååh-åh-åh Ååååååhh-ååååh-åh-åh vi er waldemarskamerater PS! Takk til Preben Skadsheim som også har bidratt med tekst.

 • WK-podden #3 WK-stjerne skværer opp med NRK-profil

  03/07/2017 Duración: 54min

  Verdens beste fotballpodkast er tilbake! Denne gangen er det Fredrik Saltbones, Severin Sverdvik og Preben Skadsheim som sitter i studio. Temaet er som vanlig verdens beste breddeklubb, Wam-Kam FK.

 • Heia Fotball-gutta hetser WK-profil

  07/10/2016 Duración: 03min

  Heia Fotball-gutta hetser WK-profil by Wam-Kam FK