Fotballklubben

Informações:

Sinopsis

En podcast om, ikke overraskende, fotball. Stort sett, i hvert fall. Med Aleksander Schau, Thomas Aune og fancy gjester.

Episodios

 • #351 Kanu på Hamar, Cantona i Kristiansand og Pudel i Bielefeld

  17/04/2024 Duración: 56min

  Nwankwo Kanu har besøkt Hamkam en tur, mens Eric Cantonas konsert i Kristiansand ikke blir beskrevet på veldig flatterende vis. Pompey rykket opp og mange kan rykke ned fra Championship. Sagspon var tydeligvis veldig vanlig måte å merke opp banen, mens det var vanskelig å blidgjøre Fredriksstad Blad på 1930-tallet. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • #350 Joe Kinnear, grusbanetips og broren til Osama Vinladen

  10/04/2024 Duración: 47min

  Noen lag spiller kynisk, andre tar den med hånda innenfor 16-meteren når ballen er i spill. Bayern vinner ikke ligaen, kanskje fordi de ikke har Mané, Sané og Kane. Mer kaos i Fenerbahce, Joe Kinnear er død og André Danielsen har byttet klubb. Vi sjekker også ut hva broren til Osama Vinladen heter, og deler noen meget gode klengenavn fra kaia i Göteborg. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • #349 Landslagsspilleren som satt inne for utpressing

  03/04/2024 Duración: 54min

  Eliteseriestart, TIFO på årsmøte i Fenerbahce og den norske landslagsspilleren som satt inn for grov utpressing av en bonde i Odalen. Det blir også prat om "Den vaiende maiskolben" og andre gode klengenavn fra Sveriges VM-tropp i 1958. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • #348 Aldersjuks i Kamerun og elgkjøtt på årsmøte

  13/03/2024 Duración: 51min

  Årsmøtesesongen fortsetter å levere, Kamerun fortsetter å ha litt problemer med aldersjuks og blir Saarbrücken eller Neverkusen pokalmestere i Tyskland?Også skryter vi uvant mye av Haugesund. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • #347 AK47, grusbaner og Podolskis kebab-imperie

  07/03/2024 Duración: 01h01min

  Vi tipper 8. og 9.-plassen i årets Eliteserie, tar for oss den eneste (?) grusbanen som fortsatt finnes i norsk seniorfotball, ser nærmere på det gode klengenavnet AK47 og ikke minst: hvor stor er egentlig Lukas Podolskis kebab-imperie blitt? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • #346 Stan Bowles, kneskli og Ronaldinho i tyrkisk reality-TV

  28/02/2024 Duración: 01h33s

  Ronaldinho har økonomiske problemer, og har dukket opp i reality-show rundt Middelhavet. Det har også vært litt for mange fotballspillere i ulike aldre som har dødd den siste uka, og vi tar for oss noen highlights for noen av dem. Pluss litt feiringer, Norges tredje beste fotballspiller og hvilket norsk lag som kommer til å skuffe i år. s Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • #345 Andreas Brehme, Rekdal sparket og landslagsspillere på nivå 11 i England

  21/02/2024 Duración: 01h02min

  Denne episoden inkluderer vårt beste Roy Hodgson minne, Andreas Brehmes viktigste spark, Oppsals første landslagspiller, og en ikke så vakker historie om et lag på nivå 11 i England med en eier som har truet med å drepe alle i Cardiff.HeiHvis du leser helt ned hit er belønningen at du i et begrenset tidsrom kan melde deg på gjesteliste til premieren på dokumentaren Nødlandslaget på Carls i Oslo 29. februar: https://nodlandslaget.softr.app/ Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • #344 Korttriksfeiring, svenske trusler og islandsk ligacup

  14/02/2024 Duración: 01h13s

  Korttriksfeiring i finalen i Afrikamesterskapet, seier til hjemmelaget i Afrikamesterskapet, trusler i svensk fotball, Bacary Sagnas nye karriere, Ceferin går av(?) og islandsk ligacup. Alt det vanlige. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • #343 Afrikamesterskapet, Eliteserien og landslagsspiller til Trønder-Lyn

  31/01/2024 Duración: 01h08min

  Afrikamesterskapet er gøy i år og! Det blir norsk fotball også, og endelig kommer det en landslagsspiller til Trønder-Lyn i 4. divisjon! Vi ser også på Branns vei videre i Champions League, engelsk fotballs verste foreldre og hvem som har fotballs lengste lån. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • #342 Høgmo til Japan, hvem vinner Eliteserien 2024 og den bhutanske Ronaldo

  06/12/2023 Duración: 58min

  Denne episoden inneholder prat om emner som inkluderer hvem vinner Eliteserien 2024, Den bhutanske Ronaldo, Høgmo til Japan, seriemester etter boksemetoden, Sapmi og Tonny Woodcock har bursdag. Dessverre er episoden noe preget av at vi har sett Emerson Royals sønn bli født på instagram like før opptak. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • #341 Hvor kald kan en fotballkamp være?

  29/11/2023 Duración: 56min

  Det er dags for en kald avslutning i Eliteserien, og vi har sett på noen av de kaldeste kampene gjennom historien. Peter Cech har debutert som profesjonell hockeykeeper, blir KFUMs Sverre Sandal Eliteseriens første spiller med et navn som er likt noe fottøy, og hva er egentlig den dårligste fotballhovedstaden? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • #340 Minus 10 til Everton, landslaget i 2011 og estisk VAR

  22/11/2023 Duración: 01h40s

  Everton har blitt trukket 10 poeng, Montserrat herjer under Lee Bowyer og offsideregelen skal kanskje endres. I tillegg: synergier og drivere mot Europatoppen, Tore Strømøy i RBK og hvilket år er det minst minneverdige i nyere fotballhistorie? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • #339 Hamkam, Notts County og Asamaoh Gyans skilsmisseoppgjør

  15/11/2023 Duración: 01h13s

  Det har vært friske serieavslutninger i både Allsvenskan og 2. divisjon, mens dommere har fått strekk og blitt banket opp på overtid i Crewe-Notts County. Rotter har blitt kastet ut på banen i Danmark, dommere bør ikke pustes på og Asamoah Gyan måtte gi fra seg en bensinstasjon. I tillegg er Arne Scheie grei. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • #338 Girona på topp, japansk cupfinale og mørkt i Lima

  09/11/2023 Duración: 47min

  Girona leder i Spania, Allianza Lima skrudde av lyset da de ikke vant cupfinalen, Marius Høibråten har også spilt cupfinale, Tottenhams kunstprosjekt med ni mann, Gigi Becalis nye problemer, Sivert Heltne Nilsens frieri og Levanger taper aldri. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • #337 Gullballen, Hønefoss og Dynamo Kievs Norgesturné i 1993

  01/11/2023 Duración: 53min

  Opprykk og nedrykk i 2. og 3. divisjon, Gullballen, Dynamo Kievs store Norgesturné i 1993, med påfølgende gratis tur til Oslo med Widerøe for en keeper og kona, samt litt skjeggprat. Og selvsagt: hva gjør Salomon Kalou nå? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • #336 VM 2034, Andreas Lund og Coupe Van der Straeten Ponthoz

  25/10/2023 Duración: 57min

  Vi prater om den aller første utgaven av en europeisk cup, tar for oss den sjarmerende klubben Leopold FC, Trond Olsens Værøy, samt tunge dager for Ajax, Schalke og Lyon. Og så klart hva Andreas Lund driver med om dagen. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • #335 El Magico, Melon på hodet-mannen og cupfinale på våren

  12/10/2023 Duración: 01h09min

  Denne gangen handler det om El Magico, Dynamo Dresden, Melon på hodet-mannen, håndlevert papirpost, ny kkp med gresshingstene, et unikt hattrick fra Larvik, cupfinale på våren og en del andre ting. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • #334 Stolpen, J Davidson Scrap Metal og Hammerfest trenger poeng

  20/09/2023 Duración: 01h01min

  Hvilket herrenavn har flest landskamper, hvilket oppgjør tar lengst tid å lese og hva driver egentlig Darren Bent med? Hva regnes som stolpe, flere gode stadionnavn, Hammerfests svake poengfangst og det komplette navnet: FK Eik Tønsberg 871. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • #333 Frode Grodås, Felix Magath og Andorra-legenden Aldefons Lima

  13/09/2023 Duración: 01h03min

  Landslaget er noen promiller nærmere EM enn på mandag, Nusa er flink, og Frode Grodås er med i Forræder. Andorras kanskje aller største landslagslegende har lagt opp, mens Felix Magath er villig til å landslagssjef-jobben i Tyskland. I tillegg: Rösler mikser dress og treningsdress, The Completely-Suzuki Stadium og Galabadaarachchi kan spille på de fleste landslag m.m. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • #332 Spansk sultestreik, død klubbeier og straffekonker uten mål

  30/08/2023 Duración: 57min

  Mora til Rubiales har gått inn i kirken for en sultestreik, og den tidligere eieren av Doncaster, Ken Richardson, er død. Vi sjekker også hvor vanlig det er med kun ett mål i en straffekonk og får meget god hjelp av vakre lyttere til å finne gode far/sønn-konstellasjoner på landslag. Og litt Select Car Leasing Stadium selvsagt. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

página 1 de 19