Topp Fem

Informações:

Sinopsis

Topp Fem er en podcast der tre gode venner skal forsøke å enes om en felles Topp Fem-liste innenfor et tema de brenner for. Det er lettere sagt enn gjort.

Episodios

 • Game at first sight, ep. 12: Spiel ’22 og Revive-slipp!

  21/11/2022 Duración: 01h18min

  Gafserne er samlet i fullt antall for første gang på leeenge! Kristian, Helge og Anna har vært i Essen på dette årets utgave av Spiel-messa, og har med seg både spill og erfaringer i bagasjen.Dessuten har Aporta Games sluppet et nytt spill, “Revive”, og her får du høre alt om hvordan det ble tatt imot … Fortsett å lese «Game at first sight, ep. 12: Spiel ’22 og Revive-slipp!»

 • Game at first sight, ep. 11: Topp 10 brettspill fra 2021

  19/12/2021 Duración: 01h44min

  Jaggu har GAFSerne klart å klemme ut enda en episode før år 2021 slipper sitt klamme grep om oss alle. Som lovet har vi fått med oss en gjest, nemlig ærverdig brettspillanmelder og podcastkollega Marcus Brissmann, kjent fra bl.a. “Vems tur är det?”! Han har latt seg overtale til å avsløre sine ti brettspillfavoritter fra … Fortsett å lese «Game at first sight, ep. 11: Topp 10 brettspill fra 2021»

 • Game at first sight, ep. 10: Året tar slutt

  14/12/2021 Duración: 01h04min

  Long time, no hear – men omsider får du en ny brukerdose brettspillpådd i øregangen din! Kristian, Mats og Helge har satt seg ned og skravlet om egne spillhøydepunkter fra nok et rart år, høydepunkter fra årets Spiel-messe, spådommer for neste års Spiel des Jahres, og… regjeringsskifte i Tyskland? I tillegg har Helge og Kristian … Fortsett å lese «Game at first sight, ep. 10: Året tar slutt»

 • Game at First Sight, ep. 9: Ut av koma

  03/03/2021 Duración: 01h15min

  2021 er i gang. Kun tiden vil vise om det blir et bedre år enn 2020, eller om det blir samme møkka en gang til. Ett er i alle fall sikkert – GAFSerne er tilbake på eteren! De gamle, rustne tannhjula omsider har begynt å knirke seg i gang igjen, og vi kommer gispende ut … Fortsett å lese «Game at First Sight, ep. 9: Ut av koma»

 • Ep. 92: Beste filmer noensinne (FINALE, del 2)

  29/09/2020 Duración: 01h20min

  Dette er en uungåelige episoden vi har utsatt å lage i årevis – men nå er tiden inne. I den aller siste (i alle fall for nå) episoden av Topp Fem skal vi rett og slett utnevne tidenes beste filmer. Skal vi avslutte hele greia med å faktisk lage en god liste? Eller går det … Fortsett å lese «Ep. 92: Beste filmer noensinne (FINALE, del 2)»

 • Ep. 91: Topp Fem Topp Fem (FINALE, del 1)

  29/09/2020 Duración: 43min

  Akk, så er vi ved veis ende. Vi har tatt den vanskelige beslutningen om at vi ikke vil fortsette den faste produksjonen av Topp Fem-episoder. Som en grand finale tok vi opp to episoder foran et lite publikum bestående av noen få, gode venner. Dette er del 1 av 2 – der vi tar et … Fortsett å lese «Ep. 91: Topp Fem Topp Fem (FINALE, del 1)»

 • Bonusepisode: Topp Fem norske gitarsoloer

  12/05/2020 Duración: 46min

  Vi er tilbake med en ny soloepisode. Ukens tema: Gitarsoloer! (Soloepisode, sant? Hæ?) Noen elsker dem, andre hater dem, mange er midt i mellom. I denne ukens bonusepisode deler Mats sine tanker om hva han ser på som en perfekt gitarsolo, og hvilke fem han anser for å være de aller beste soloene spilt av … Fortsett å lese «Bonusepisode: Topp Fem norske gitarsoloer»

 • Game at First Sight, ep. 8: Brettspill i disse koronatider

  12/05/2020 Duración: 01h06min

  Koronaens tider er fortsatt over oss, og vi i GAFS har prøvd å samles i cyberspace for å prate om hvordan det påvirker brettspillmiljøet, messer, etc. På tross av social distancing har vi fått spilt en hel haug av nye spill, og snakker litt om f.eks Clank! Legacy, Barrage og det nye Chronicles of Crime-spillet, … Fortsett å lese «Game at First Sight, ep. 8: Brettspill i disse koronatider»

 • Bonusepisode: Topp Fem konseptalbum

  21/04/2020 Duración: 33min

  Topp Fem durer videre i koronamodus, og Thomas disker denne uken opp med en ny lekkerbisken: Topp Fem konseptalbum. Forbered en PERFEKT kopp kaffe for å unngå Ziltoids vrede, og nyt episoden! Vi minner også om at vi har en konkurranse gående! Fortell oss om ditt beste Topp Fem-øyeblikk, og vær med i trekningen av … Fortsett å lese «Bonusepisode: Topp Fem konseptalbum»

 • Bonusepisode: Topp Fem pappaperm

  14/04/2020 Duración: 33min

  Lenge før koronaen satte oss alle i husarrest, tjuvstartet Mats på hjemmetilværelsen. Han er nemlig i pappaperm. Det er et fenomen du blir bedre kjent med i denne andre korona-solo-bonusepisoden fra Topp Fem! I samarbeid med Grimfield Games kan vi også by på en konkurranse: Send oss ditt beste Topp Fem-minne, og vær med i … Fortsett å lese «Bonusepisode: Topp Fem pappaperm»

 • Bonusepisode: Sanger det er kult å gå til

  07/04/2020 Duración: 28min

  Du har hørt om sanger det er kult å danse til, jogge til, marsjere til, osv. Men hvorfor snakker ingen om sangene det er kult å gå til? Som et forsøk på å få ut litt innhold også i disse spinnville koronatider kommer vi til å publisere et par episoder hvor vi lager episoder på … Fortsett å lese «Bonusepisode: Sanger det er kult å gå til»

 • Ep. 90: Morsomste filmer

  17/03/2020 Duración: 01h03min

  Er du i beite etter noe underholdning i disse ko-ko korona-tider, har du flaks. Før landet stengte møttes vi gode Topp Fem-venner til en ny utgave av vår lille konkurranse, denne gangen for å finne ut hvilke fem filmer der ute som er de aller morsomste. Rett og slett. Ta helsemyndighetenes råd på alvor (sånn … Fortsett å lese «Ep. 90: Morsomste filmer»

 • Ep. 89: Barne-tv vi vil se i voksenversjon

  03/03/2020 Duración: 01h07min

  Hvilke tv-serier fra barndommen skulle du ønske var laget for voksne, så du kunne sett- og blitt engasjert av dem i dag? Hvordan ville de vært i voksenversjon? Det er ukas tema i Topp Fem. Tut-tut! Minifem: Barne-tv voksne kan sette pris på. Finn oss på Facebook for å kommentere episoden, og send gjerne tips … Fortsett å lese «Ep. 89: Barne-tv vi vil se i voksenversjon»

 • Ep. 88: Mat å spise hver dag resten av livet

  18/02/2020 Duración: 01h01min

  Hvis du måtte velge ett måltid du skulle levd på resten av livet, hva ville du valgt? Det er sånne matnyttige (hehe) ting vi voksne menn sitter og diskuterer, da. Vi skrur opp temperaturen i studio til 180°C varmluft og kjører debatt! Mini: Ting vi vil smake! Du, har du egentlig ratet oss på iTunes? … Fortsett å lese «Ep. 88: Mat å spise hver dag resten av livet»

 • Game at First Sight, ep. 7: Historiefortelling i spill

  16/02/2020 Duración: 01h22min

  I denne episoden av GAFS tar panelet utgangspunkt i en mildt sagt polarisert debatt på BoardGameGeek, som omhandler hvorvidt brettspill bør fortelle gode historier eller ikke. I den anledning spikrer Kristian syv teser opp på brettspillenes kirkedør, og vi forsøker å definere hvilke metoder spill kan benytte for å oppnå god historiefortelling. I tillegg beskrives … Fortsett å lese «Game at First Sight, ep. 7: Historiefortelling i spill»

 • Ep. 87: Beste filmer 2019

  04/02/2020 Duración: 01h18min

  Vi er tilbake! Godt nytt år, bittelitt på etterskudd. Sent men godt kommer også vårt tilbakeblikk på de beste filmene fra året som gikk. Hvilke fem filmer var de aller beste som hadde norsk kino- eller strømmepremiere i 2019? Tjun inn for å få svaret. Mini: Vi spår våre egne beste filmer 2020-lister. Er du … Fortsett å lese «Ep. 87: Beste filmer 2019»

 • Game at First Sight, ep 6: «Et (ti)år tar slutt»

  13/12/2019 Duración: 01h24min

  Tiåret lakker og lir mot slutten, men vi rekker enda en episode med GAFS før 2019 trekker sitt siste sukk! Som lovet tar vi en nærmere kikk på våre favoritter etter Essen, og går blant annet nøyere inn på noen litt tyngre strategispill: Trismegistus, Cooper Island, Maracaibo og Crystal Palace. I tillegg spår vi noen … Fortsett å lese «Game at First Sight, ep 6: «Et (ti)år tar slutt»»

 • Ep. 86: Tiårets beste filmer

  10/12/2019 Duración: 01h05min

  Om tre uker vender vi 2010-tallet ryggen. Tiåret sammenfaller omtrent med 20-åra til oss i Topp Fem, en tid der vi kort sagt har vært unge og fri – og hatt mye tid til å se film. Å velge ut de fem beste filmene fra tiåret som er gått, er derfor noe av det vanskeligste … Fortsett å lese «Ep. 86: Tiårets beste filmer»

 • Ep. 85: Filmer som burde ha vært bedre, vol. 2

  26/11/2019 Duración: 01h36min

  En av våre første og mest populære episoder – utgitt for, uæh, to og et halvt år siden? – var «filmer som burde ha vært bedre». Siden den gang er det laget en rekke nye skuffende filmer, og det er dessuten mer enn nok å ta av fra før, derfor klemmer vi til med volum … Fortsett å lese «Ep. 85: Filmer som burde ha vært bedre, vol. 2»

 • Game at First Sight, ep. 5: «Post-Essen Depression»

  15/11/2019 Duración: 01h18min

  Kristian, Anna og Helge er tilbake fra Essen med kofferten full av spill, opplevelser og smuler av osteloff, som de gladelig deler med programleder Mats. Vi deler førsteinntrykk av en hel haug av spill, og snakker litt om hvordan en spillmesse som Spiel i Essen ser ut fra et utstillerperspektiv. Spill som bables om: – … Fortsett å lese «Game at First Sight, ep. 5: «Post-Essen Depression»»

página 1 de 6