Nordic Conferences

Informações:

Sinopsis

Målet med podcast seriene våre er å spre tanker og ideèr fra de mest inflytelsesrike hodene i forskjellige bransjer innen næringsliv og kultur.

Episodios

 • Per Henrik Stenstrøm i samtale med Brede Hangeland

  03/11/2017 Duración: 24min

  Nordic Conferences podcast: "Fra garderobe til næringsliv" Nordic Conferences sin mini podcast serie om temaet på konferansen "garderobe til næringsliv". Gjennom podcast intervjuene blir temaet belyst med flere forskjellige synspunkter fra noen av bidragsyterne på konferansen. Per Henrik Stenstrøm i samtale med Brede Hangeland

 • Perspektiver på ledelse med Sigurd Granmark

  15/10/2017 Duración: 32min

  Nordic Conferences podcast: Fra garderobe til næringsliv Per Henrik Stenstrøm i samtale med Sigurd Granmark. I forbindelse med lederkonferansen til Nordic Conferences har vi laget en mini podcast serie med noen av bidragsyterne. I denne episoden er Per Henrik Stenstrøm i samtale med Sigurd Granmark om hans meninger på lederskap.

 • Per Henrik Stenstrøm i samtale med Cecilie Ystenes

  03/10/2017 Duración: 29min

  Nordic Conferences podcast: "Fra garderobe til næringsliv" Nordic Conferences sin mini podcast serie om temaet på konferansen "garderobe til næringsliv". Gjennom podcast intervjuene blir temaet belyst med flere forskjellige synspunkter fra noen av bidragsyterne på konferansen. I den første episoden er Per Henrik Stenstrøm i samtale med Cecilie Ystenes en av norges mest kjente mental trenere. Om hva hun mener er overførbart til næringslivet fra idretten når det kommer til ledelse.